Mrb bulantı ve kokulara hassasiyet öldürüyor beni.
Maşalllaaah canım hemen hemen aynıyız
Kızlar sizde aglama başladı mı her seye aglayabilirim çok garip hissediyorum kendimi sonra ağladıgım sey saçma geliyor ama yine de aglıyorum
Gerçekten ben baya tuhaflaştım sonra da kendime kızıyorum kendimi üzüyorum diyeHerşeye ağluyorum :)
Hele perşembeleri vatanım sensin i izlerken oy oy oy
Hormonlar sebebiyle, zaten balık burcuyum ve duygusalım, bide hormonlar yol açınca ağla ağla dur
Progestanı fitil olarak kullanıyorum yan etkisi hiç olmuyor dr danışarak öyle kullanabilirsinizcanım vucudumuzda sanki insaat var hasta olmanda vucudunun adapte olma cabasındandır
Ben en tesirli bulantı ilacı içiyorum yinede istifra bulantı devam ediyor içmeyince daha kötüyüm ama içincede bulantı tamamen geçmiyor yazılan seçenekler 15 dk rahatlatıyor sonra yine başlıyor çekmekten başka çözüm Yok sanırım gün sayıyorum 4 aylık olsunda geçsin diyehepsini denedim. hic bir fayda vermedi.sirke haric.
Gerçekten ben baya tuhaflaştım sonra da kendime kızıyorum kendimi üzüyorum diye
ben 3 yil kedi besledim, ama hep evdeydi, kedimizi cikarmamistik hic. toxop. diye bir rahatsızlık var, genelde hayvan besleyenler bu hastaligi kapar ve bagisiklik kazanir. bana bulasmamis, muhtemelen evde oldugu icin. oyuzden doktorum bagisikligin yok diyerek hayvanlardan kesinlikle uzak durmami istedi. hamikeyken bu hastaligi gecirmek tehkikeliymis.
Kızlar sizde aglama başladı mı her seye aglayabilirim çok garip hissediyorum kendimi sonra ağladıgım sey saçma geliyor ama yine de aglıyorum
Benım de bazı yerde 23 bazı yerde 24 cıkıyor ama erken gelir bence 40 hafta dolmaz Öyle hissediyorum gercı kzıım da 39+6da dogduSagol canım aynen ben 25 ocak diye degistirecegim bu tarih daha yüz kere değişir ama doktorun.25 ocak tahmini doğum tarihi dedi bakalım 0:)
Haberlesiririz yine :)
Bende bu durum her zaman var yengec burcuyum siz düşünün halimiKızlar sizde aglama başladı mı her seye aglayabilirim çok garip hissediyorum kendimi sonra ağladıgım sey saçma geliyor ama yine de aglıyorum
3 gun bi fark var o sorun degil sanirim.notmalde kac haftaliksin. kese gelisimi normal mi su an haftana gore.
Ya canım protestegon iğne vs vs vermiyorlar mi bu nasıl is hayretle okudum
Arkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...
3 gun bi fark var o sorun degil sanirim.
Baska bi hastaneye gittik sabah. Igne verdiler. Haftada bir kullanacagim. Cuma günü kontrole cagirdi. Dinlenmen lazim dedi. Gece ozele gittim guya burnumdan geldi. Sabah 2 tane ozel hastane hemde birisinde takipli hastayim. Ikiside dogumda doktor bakamayiz dediler. En son devlet hastanesine gittim. Orasi bakti
Geçmiş olsun ..inşallah en yakın zamanda tekrardan hamile olup bebeğini kucağına alırsın.her işte bir hayır vardırArkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?