• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
çok sevindim bulantının geçmesineee :))

kızın içinde ayrıca sevindim. inşallah bu bebeğin tamamen sağlıklı olur canım. dua ettim sana inşallah kabul olsun :dua:
Cok sagol canım sende insallah Sag salim kucağına alırsın annelik zor Özel cocuk annesi olmak daha zor allah sabrımızı artırsın zeka noksanlığı vermesin en zoru o ısıtme falan cokta sorun dgl aslında imtihan işte

Günaydıınn.. Benimde geçtiğimiz c.tesi doktor kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledik çok şükür. Dakikada 163 gayet iyi dedi doktorum. fakat kese etrafında biraz kanama var dedi progestan kullanıyorum sabah akşamç 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Duyan bilen böyle bir durumu yaşayan varsa aranızda yardımcı olabilr misiniz?
Hematom deniliyor.yani kanama alanı.şuan bende de var sabah akşam progestan jel kullanıyorum.tam olarak sebebi bilinmemekle beraber bebek yerleşirken ordaki kılcal damarların çatlaması sonucu oluştuğu söyleniyor.maalesef düşük riski söz konusu oluyor.kendine dikkat et mümkün olduğunca istirahat kendini yorma ağır kaldırma kolunu yukarı uzanma bir süre cinsel ilişkiden uzak dur.zamanla küçülür ve kaybolur inşallah.

@Kazen bu durumu çözer mısınız ? Burada durup dururken bir kesimi savunmak iyi niyet göstergesi değil . Ben içki içen birini tercih etmeme hakkına sahibim. Ama o bayan bana facebook una baktigim için özeline karıştın deme halkına sahip değil. Konu normal ilerlerken sırf ortalığı karıştırmak için böyle yapması çok yanlış değil mi ? Ickici demişim o hızlı yazılmış bir yanlış olmuş . Ozur dilerim o kelime icin. Benim atadigim bir isim sadece bu. Hakaret olarak söylemedim . Dini inanç olayını da katmamıştım ama arkadasın bi anda profilimde Allahım isimleri var diye çıkması yasaklara aykırı
ben su yazılanları okudum da iki taraf da engellenmıs Peramm Peramm size demiş ki bende alkolu savunmuyorum ama insanları böyle etiketlemeyin. Niye o doktora gitmiyorsunuz dememiş size neden doktor içki içiyorsa profil resmine bunu koyup ileri gitmiş demişssiniz ona takılmıs. inanana da içki içene de saygı gösterin siz içmiyorsunuz diye eleştirmeyin demiş. Bence de dogru demiş gitmemek tercihiniz ama insanları içkici diye nitelendirmeniz hiç olmamış. ki o yazınız bnm de dikkatımı çekti elbette ki tepki olacaktı. bence sizinle aynı düşünceyi paylaşmayan insanlara biraz daha saygı çerçevesinde olursanız daha güzel olur.

Hematom deniliyor.yani kanama alanı.şuan bende de var sabah akşam progestan jel kullanıyorum.tam olarak sebebi bilinmemekle beraber bebek yerleşirken ordaki kılcal damarların çatlaması sonucu oluştuğu söyleniyor.maalesef düşük riski söz konusu oluyor.kendine dikkat et mümkün olduğunca istirahat kendini yorma ağır kaldırma kolunu yukarı uzanma bir süre cinsel ilişkiden uzak dur.zamanla küçülür ve kaybolur inşallah.

Bilgi için herkese teşekkür ederim. Doktorumda aynı şeyleri söyledi takipte kalalım dedi. İnş sıkıntı çıkarmaz bizlere. Böyle olunca haliyle tedirgin oluyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:

Kızlar bizde yarın kalp atışını duymak için gideceğiz . Dua edin ne olur ? İçimde bir türlü engelleyemediğim korku var . Ya atış olmazsa , ya bebeğim gelişmezse diye . Hadi duyduk diyelim ben de acayip manyaklık oldu . Nette okuduğum her şey korkutuyor . Yok 9. Haftada durdu , Yok 11. Haftada durdu etti diye Hayatta en nefret ettiğim şey evhamdı . Şimdi inanılmaz evhamlı oldum . Korku , evham , karmakarışık duygular içerisindeyim . 5 yıllık tedavi , 3 ameliyat ve 3. Tüp bebekte sahip oldum mercimeğime Hep kaybetme korkusu var . Allah a hep dua ediyorum bu hissi al içimden diye

Valla sımdı denedim krakeri bıraz faydası oldu gibi insallah geri baslamaz :110:
Bu arada kızım cihazla duyuyor koklear implantlı konusuyor yanı sorun yok allaha şükür o yüzden benim Ikıncı bebekte de olma ihtimali var kızlar allaha sığındım artık insallah sağlıklı olur
Rabbim.hayirlisi.ne.ise onu versin kuzum

Kızlar bizde yarın kalp atışını duymak için gideceğiz . Dua edin ne olur ? İçimde bir türlü engelleyemediğim korku var . Ya atış olmazsa , ya bebeğim gelişmezse diye . Hadi duyduk diyelim ben de acayip manyaklık oldu . Nette okuduğum her şey korkutuyor . Yok 9. Haftada durdu , Yok 11. Haftada durdu etti diye Hayatta en nefret ettiğim şey evhamdı . Şimdi inanılmaz evhamlı oldum . Korku , evham , karmakarışık duygular içerisindeyim . 5 yıllık tedavi , 3 ameliyat ve 3. Tüp bebekte sahip oldum mercimeğime Hep kaybetme korkusu var . Allah a hep dua ediyorum bu hissi al içimden diye

Malesef herkeste böyle bir korku var. Duyduklarımızdan, okuduklarımızdan kaynaklı. İçini ferah tutmaya çalış, İnş herşey gönlünce olur, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Cok sagol canım sende insallah Sag salim kucağına alırsın annelik zor Özel cocuk annesi olmak daha zor allah sabrımızı artırsın zeka noksanlığı vermesin en zoru o ısıtme falan cokta sorun dgl aslında imtihan işte

amin canım inşallah. evet Allahım bizi sağlıklı evlatlara kavuştursun inşllah.

canım içini ferah tut stres en büyük düşmanımız kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış. aynı gün görünüyor seninle bebişlerimiz :) yarın duymazsan da korkma canım belki geç döllenmedir. 8. 9. haftada duyan var :)

Sizi okadar iyi anliyorum ki bende bu vesveselerle ugrasiyorum tüp bebek ve okadar bekleyişin maddi manevi yipranmanin sonucunda olunca böyle oluyor işte Allah yardimcimiz olsun bol bol dua edip kendimize dikkat etmekten başka birşey yok bende 7+3 de duydum çok şükür ama beklerken kendimi yedim bitirdim

Canımmm sen gel o evhamı bana sor. İlk bebeğimi kaybettim. En büyük belirti göğüslerimin ve karnımın inmesiydi. Şimdi panik atak oldum. Sürekli göğüslerimi ve karnmı elliyorum :D:D:D Çocukla ilgili kimseye hayal kurdurmuyorum. Hep yine düşük olacakmış gibime geliyor. Biliyorum çoooook yanlış. Allahtan gelen hiçbirşeye engel olamayız ama böyle bir paranoyaklık oluştu. Kusunca seviniyorum filan. İnşallah ilerde bunları okur okur güleriz.

Ben de sizinle aynı evhamları yaşıyorum ve galiba benim evhamlarım korkularım doğana kadar geçmeyecek :( doktor da öyle demişti üç ay içinde kaybetme riski var maalesef her şey ne kadar güzel olsa da kaybedilebilir yapacak bişey yok

Sizi okadar iyi anliyorum ki bende bu vesveselerle ugrasiyorum tüp bebek ve okadar bekleyişin maddi manevi yipranmanin sonucunda olunca böyle oluyor işte Allah yardimcimiz olsun bol bol dua edip kendimize dikkat etmekten başka birşey yok bende 7+3 de duydum çok şükür ama beklerken kendimi yedim bitirdim

9 ayın sonunda bizim saçlar bembeyaz olur ben size söyleyim :)

Çok sık gelemiyorum ama bende burdayim herkesler iyidir umarim.bizde bugün ilk kez kesemizi görmeye gidicez
Ben bu aralar iyi degilim iki gün oruç tutmustum migdem bunyem mahvoldu acillik oldum doktorda çok kizdi biz tutamiyoruz zorlaniyoruz 17 saat sen neden tutuyorsun bebegin sana en çok muhtaç olduğu dönemde diye neyse umarım düzelir her şey migdemdeki ağırsa geçer.

Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?

Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Hiç duymadım daha önce ama test sonuçlarını doktoruna mail atsana. Belki ilaç vs vardır vakit kaybetme derim. Benimki de istedi baya detaylı kan-idrar. Mutlaka alır almaz mail at bakalım dedi.

Back