2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Grubun en büyük bebeklerinden birisi oğlum , 6 Aralık’ta 33+6 da Doğum yaptım . Prematüre bir bebek yani . Şu an yaklaşık 6.5 aylık :)
Doğduğu günden beri çocuk nörologu takibinde , şükürler olsun en ufak bir sıkıntısı yok. Hatta doktor akranlarından Bile ileride olduğunu söyledi . Ha 6.5 aylık bebeğin nörolojik olarak ileride olması nedir , en fazla agu gugu yapıyor .
Düz bir bebek yani dümdüz , özelliksiz , artısız. En önemlisi beklentisiz :)
p.s . Henüz dönemiyor Bile

Böyle alay edilecegimi bilsem emin olun hiç yazmadım. Gayet iyi niyetle yazmıştım aktiviteleri paylaşır bebegimizle eğlenceli zamanlar geciririz diye düşünmüştüm. Demekki burda böyle şeyler yazmamak gerekiyormuş çünkü bi anda alay malzemesi olabiliyomussunuz. Her bebek kendine özeldir hepsi aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye birşey yok. Dedigim gibi benim amacım sadece bebegimle oynayacağım faydali oyunlar öğrenmek ve paylaşmakti. Neyse yazmadım farzedin. Herkese iyi bayramlar...

Canım alerji demek kafa karışıklığı demek valla aynı durumdayız. Yumurtadan emin gibiyim ben de ve bizim doktorumuz çok katı diyetten ziyade arada kaçamak yapmaya başla dedi ama bir kaçamak resmen bir haftayı öldürüyor bilemedim.

Bu arada geçen yıl “seneye bebeklerimizle birlikteyiz” demiştik bayramda, çok şükür yavrularımız yanımızda Herkese iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…