- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 34
Benim için de çözsene cnm ya:) bende hala tam ayarlayamadım nedense bebiş nasıl gidiyor?Senin icin.kayseriye gelip o sorunu çözüp geri dönmeyi düşünüyorum canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için de çözsene cnm ya:) bende hala tam ayarlayamadım nedense bebiş nasıl gidiyor?Senin icin.kayseriye gelip o sorunu çözüp geri dönmeyi düşünüyorum canim.
Canım çok karıştığım bu konu da rabbım başka dert vermesin diyorum hep tavsiyen için çok teşekkür ederimbizim arkadaşın hızlı ilerlemişti göz içine girmeden tedavi oldu ancak geçti. dikkat et cnm o beklememişti çünkü
Amin cnm Rabbim şifa versin istersen doktorunu ve tedaviye ne zaman başladıklarını sorarım cnm nerde yaşıyorsun bilmiyorum arkadaş karamandan adanaya gitmişti o dönem tedavi içinCanım çok karıştığım bu konu da rabbım başka dert vermesin diyorum hep tavsiyen için çok teşekkür ederim
Ben Chicco liteway baston aldım ana kucağı puset e koydum bı dönem şimdi hep baston kullanıyorum tam yatışi var oturtmuyorum .katlaninca küçük oluyor tavsiye ederim istersen buna çok benzeyen ebebekte başka markalarında var tam yatan bastonKızlar ben bebek arabası almadım . kanguru ile idare ettim benim oğlan yatmayı hiç sevmiyor hemen kalkmaya çalışıyor iki aydır böyle artık hiç yaptıramıyoruz . En fazla on dk . Evde teyzemin veriği bir bebek arabası var kraftın iri ağır şu kocaman bardak yeri olan arabalardan . Şimdi ben araba alsam mı yoksa baston mu alsam bilemedim . Bebek ne zaman bastonda oturabilir ki
Calpol ver atesi yoksa bile agrisini hafifletir sakinlestirir. Uyudugu odayi bolca nemlendir agzi burnu kurumasin. Bide burnunu bol bol temizle. Su iciriosan bol bol emzir vr su icir. Baska da yapilabilecek bisi yok. Kimisi doktoruna sorup bebekler icin olan vickslerden de kullanio
Sen doktora gittinmi ikinci brbek icin
Olsun artk yapacak bisey yok saglikla dogsun. Sezaryeninle ilgili ne dedi doktorGittim canim 4 gün sonra 2.ayi bitiyor. Kalbi atmaya başlamış büyümüş. Ne yalan soyleyim oğlumdaki kadar heyecanlanmadim ama ona bişey olursa cok üzülürüm tabi. Hala aklım cok karışık hamile olduğuma inanamıyorum
Şampuanına biraz instand maya koyup bi dene cnmHerkese iyi akşamlar
Saç dökülmesi problemine bi çözüm bulan var mı?
Yakında kel kalacağım, başlarda da dökülüyordu ama şimdi daha da arttı.. var mı önerisi olan?
Olsun artk yapacak bisey yok saglikla dogsun. Sezaryeninle ilgili ne dedi doktor
Icebilirsen ilik suyu ic. Iyilesmeyi cok hizlandirir. Gobrk buyumeden orasi iyilesir kimbilirDikislerim hala duruyormuş erimemiş. Açılma olabilir cok dikkat et dedi. Yine mecburi sezaryen olacakmisim. Bebiş iyiymiş çok şükür
Icebilirsen ilik suyu ic. Iyilesmeyi cok hizlandirir. Gobrk buyumeden orasi iyilesir kimbilir
Amin canım ne olsun ya ataklar mi desem yaramaz kız mı desem hiç bir şey anlamadım doğduğundan beri ağlıyor ağlamayı seviyor 5 aylık olduk geçer inşAllahÖyle canım Allah yavrularımıza Sağlık sıhat versin gerisi yalan.. Sende de herşey yolundadır umarım.
Kıyamam ya daha kendine gelemedin bulantılar başladı tekrar Allah yardımcın olsunİnşallah ama icemem ben sanırım cok bulantim var. Sağol tavsiyen için canım
geçer geçer aslında sakin olduğu dönemler vardır. bizimkide bi huzursuz bi sakin ama idare ediyoruz. Şuan bilinci acıldı anlıyor algılıyor yeni şeyler öğreniyor cok heyecanlanıyoruz. 6 doldu bizimde. seninde az kalmış görcen bak keyifli günler çok yakın.Amin canım ne olsun ya ataklar mi desem yaramaz kız mı desem hiç bir şey anlamadım doğduğundan beri ağlıyor ağlamayı seviyor 5 aylık olduk geçer inşAllah
Çok teşekkür ederim bilgi içinBen Chicco liteway baston aldım ana kucağı puset e koydum bı dönem şimdi hep baston kullanıyorum tam yatışi var oturtmuyorum .katlaninca küçük oluyor tavsiye ederim istersen buna çok benzeyen ebebekte başka markalarında var tam yatan baston
Hayırlı olsun cnmGebelik testi yaptım.
POZİTİF
Çok sağol canım ben İstanbul da yasıyorumAmin cnm Rabbim şifa versin istersen doktorunu ve tedaviye ne zaman başladıklarını sorarım cnm nerde yaşıyorsun bilmiyorum arkadaş karamandan adanaya gitmişti o dönem tedavi için