selam kizlar,
uzun zaman oldu yazmayali bebegim 5 aylik oldu 19 ocak da dogum yaptim.
hamdolsun şükürler olsun bebegim iyi
beni soracak olursaniz baya bi sıkıntılar atlattim
bebegimin 40 ı cikti ben rahatsizlik gecirdim
kalp kapağımda ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum
bebegim 2 buçuk aylikken oldum kalp kapağı degistirildi protez kapak taktilar cok agrilar cektim ama hamdolsun şükürler olsun daha iyiyim ..
emzirmeyi mecburen biraktik 2 buçuk aylikken
hipp mama veriyoruz memnun kaldim ..
birde ben rahatsizlik gecirdigim o donemde kizim rahatsizlandi zatürre olmuş 8 gün hastanede yattik şükürler olsun bebegim iyi oldu arkasindanda ben amaliyat oldum ..
bebeğime ve bana k.v. dem bakti ve diyer kizlarim esimdende allah razı olsun cok ilgilendi hem benimle hemde bebegimizle ..
amaliyat oldum olali gece gündüz k.v.dem bakiyor ben yeni yeni kucagima alip tasiyorum normalde hep yasakti hemde alamiyordum fazlada ilgilenemiyorum agrilarim oluyor..
doğum uznim bitti haftasina amaliyat oldum 90 gunluk tekrar rapor aldim oda tembuzun 3 de bitiyor hakkimizda hayirlisi iyi olursam doktorum izin verirse calismak istiyorum bebegime gayet iyi bakiliyor 7 bucuk kiloda kizim gayet iyi inşallah bundan sonra da iyi olur ..
rabbim hepimizinde bebislerini sağlıkla sevdikleriyle buyutmeyi nasip etsin inşallah.
bana doktor buyutmek mi emzirmekmi istersin dedi onun icin amaliyati oldum emziremedim
ama hamdolsun şükürler olsun yanindayim suan gayet iyiyim