Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak onu benm oglan da yapiyo hakkini yemeyimBizimki sinirlenince baya çakıyor
eşimin enn büyük hayali kahve yapan evlat. Benim de bakkala gidip ekmek alanBenim kız bana kahve yaptı bu sabah
Yaptım oldueşimin enn büyük hayali kahve yapan evlat. Benim de bakkala gidip ekmek alan
buraya girip baktıkça biz bu çocuğun neyini eksik koyduk acaba diyorum :)Yaptım oldu
Bilemedim vallaburaya girip baktıkça biz bu çocuğun neyini eksik koyduk acaba diyorum :)
Benmki olmamis galibabizimki de yarın bayram namazına gidecek o yüzden uyumuyor belki kalkamam diye.
Bir sperme o kadar anlam yüklemiyor demek ki bizim bebeler :)Benimki hiçç olmamış baba nerde deyince baba kim diyo
Benim çocuk tüp zaten , baba deyince gözü embriyologu arıyordönmek demişken bizimki de hala dönemiyor teşebbüs ediyor ama icraat yok maalesef baba dediğinde de kafası çeviriyor tanımamak için
Benim çocuk tüp zaten , baba deyince gözü embriyologu arıyor
Evet canım herkese mutlu sağlıklı bayramlarrrrrrrrrButuuuun hamilelik seruvenimizi ve bebeklerimizin doğumdan sonraki takiplerini beraber geçirdik son bir senedir neredeyse arkadaşlar. Nice bayramlara erişmemiz dileğiyle. Iyi bayramlar
Kafam allak bullak olfu süt ürünlerini sütlü tatlı peynir yedim hiç bi sorun olmadı.ama bi gün yumurta yedim felç oldu çocuk 1 2 saat sonra ama glutensiz un ile kek yaptım sorun olmadı bi alerjik bebek annesi sadece zeytın ve patatesle beslebmiş 5 ay sonuc bebek patates ve zeytinrde alerji gelişrmiş çok yoğun katı diyetler bebeği çok hassaslaştırıyor demiş doktoru gece rüyalarıma giriyor bu diyet mevzuu bende şöyle bir yol izlemeye karar verdim elimden geldiğince buğday fıstık sıfıra yakın direkt yumurta sıfır kekte falan yumurta yiycem arada az peynirdoğduğundan beri ilk kez kaka sayısı azaldı günde 7_ 8 den düştü.1 e