2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Alerji konusunda uzun diyet denemesi yaptım bir türlü yüzde yüz sonuç alamadık ara ara çok ciddi rahatladı ama diyeyim çok geniş tam açmaya başladık araya diş girdi şuan ikinciyi çıkarıyor hersey birbirine girdi emzirmek de çok zor böyle........tek kesin tespitim buğday ve fıstık kesin var .....ama buğdayı lısteden çıkarmak oldukça zor herşeyde var çünkü en alerjik gıdalar süt yumurta buğgay kuruyemiş tabi bu görülme sıklığı biz sadece rota aşısında çok ince saç kılı kadar kan gördük ama gaitada gizli kan tespit edildi.mukuslu kaka ve huzursuzluk son aşamada da çifte döküntü görüldü tüm belirtiler var yani

Saol canım tesekkurler

Merhaba canım,
bugün dr. kontrolümüz vardı yazacam diye söylemiştim. Bizim oğlan önceki ay kilosu 6.300 gr dı bugün 6.900 gr dı. boyu 63 cm den 66 cm olmuş. Önceki ay sadece 300 gr almıştı boyu 1 cm uzamıştı. şuan 3 cm uzamış ve 600 gr almış görünüyor. Umarım senin bebeğinize faydası da olur mamanın.

Saol canım cvp için bende bi haftadir günlük sadece bi defa veriyorum oda yatmadan önce veriyorum onun dışında gün boyu emziriyoRum bir haftadır kızımın solgun yüzü değişmeye başladı inşallah iyi olur bebeğin kaç aylık oldu canım benimki 4 ay 10 günlük 5600 gr 64 cm diye geçen hafta

Beta hcg 90.000 ckti kizlr. Adet tarihimi hatrlayamyrm . netten baktm anlayamadim kac haftaliktir. Bilen biri yorumlayabilir mi

Cnm bebeğinin kilosu ve boyu çok iyi. Benim kızım 5 ay 5 günlük ona rağmen 5850 ve 62 cm. Canini sıkma boy kilo konusunda. Bizim kız bile kritik kategorisine girmiyor. Tabi başka bir sıkıntı varsa bilmiyorum ama sadece boy kiloysa sorun hiç takılma

Ben sıkıntı yapmıyorum da canım gelen giden çok zayıf bi kız aç kalıyor diyorlar sürekli bide 4 ay açısından hemşire olması gerekenden zayıf dedi geçen ay 5500 du bu ay 5600 sadece 100 gr almış ondan sikinci oluyor işte millet çok dengesiz konuşunca insan sıkıntıya giriyor

Milleti kafaya takarsan... Geçen kasiyer benim 5 aylık bebişime bakip kaç aylık 2 mi dedi.. dediğim gibi bizim kız 5 aylık 5850gr olmasına rağmen doktoru henüz mama baslamadi ki sizin maşallah boyu falan da iyi. Doktorunu dinle gerisini ver cevabını geç. Sinir oluyorum boş konuşanlara ya anneyi de telaslandiriyorlar

Benim bebeğim de 4 ay 13 günlük erkek bebek. Kilosu 7500 boyuda 65 cm ama bizede zayif diyorlar. Millet herhalde obez çocukları sağlıklı normal görüyor. Herkes herseyi diyor kafama takmiyorum ben artık. Siz de öyle yapın

Kilosu degil ama aldigi kilo az. 1 ayda 100 gram almasi cok az almasi demek. Emip emip emip yine de surekli agliyosa geceleri surekli uyaniyosa ac demektir

Aynen canım kızımın boyu iyi kiloyu bende pek umursamıyorum artık kim ne nerde babası zayıf ona çekmiş diyorum geçen kv yine kasik kadar kalmış yüzu dedi oğlunda öyle dedim sustu

Son düzenleme:
Kilosu degil ama aldigi kilo az. 1 ayda 100 gram almasi cok az almasi demek. Emip emip emip yine de surekli agliyosa geceleri surekli uyaniyosa ac demektir
Geceleri 12 1 den sonra hiç uyanmaz sabah 6 7 gibi uyanır emmesi bana göre gayet iyi ama neden 100 gr tek almış onu bilmiyorum neredeyse hiç ağlayan bi bebek değil karnını doyurucu altını açtıktan sonra hiç ağlamaz boş yere

kizlar siz kilo ve boy yazinca benim kiz gozume cok uzun gelmeye basladi.5 ay 5 gunlekken boyu 70 cm di.babasida bende uzun boyluyuz ama sanki biraz fazla mi uzun ne.
Masallah kıza göre biraz fazla ama çok iyi. Bözde 5 ay 5 gunluguz evde ben kendim olctum 70 çıktı perşembe günü sağlık ocağına gideceğiz bakalım ne çıkacak benimki erkek ama erkekler kızlara göre biraz daha uzun oluyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…