• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağolun demeye bile dilim varmıyor. Oğlum daha 4 aylik. Korunduğumuz halde bu nasıl oldu hala inanamıyorum :KK43:

Üstelik sezeryan oldum. Yavrum nasıl bakılır ben hep yatarak gecirmistim hamileliğimi. Allahin verdiği canı almak bana düşmez ama cok zor durumdayım.
Canım Allah bi kolaylığını verir, vardır bunda da bi hayır.. doktorundan memnunsundur belki ama sezeryan oldugun için kısa zamanda, bu süreci çok iyi bi doktorla devam etmen gerekir. Bebekken zor olabilir ama biraz büyüdüklerinde beraber oynarlar, birlikte vakit geçirirler emimin çok güzel olur. hayırlısı olsun canım güzel düşün hep;)

Biz varız. Normalde mukuslu kakaydı diyeti bozunca kanlı kakayı gördük iki kez :KK43:
canım geçmiş olsun öncelikle. Bende bazen acaba diyorum ama tek belirti mukuslu kaka. Gaz sancıları çoktu azaldı baya. Gaz geldiği zaman mızırdanıyor hala ama çıkarınca rahatlıyor. Sorum kan baya bezde belli oluyor değil mi? gizli kan da oluyormuş sanırım kakada

Canım hayırlı olsun. Ablamla aramda bir yaş var hep arkadaş gibiydik; anne için çok zordur eminim ama Allah sabrını verir.
Özel olmazsa nasıl korunduğunu sorabilir miyim? Bir arkadaşım spirale bir arkadaşım da prezervatife rağmen hamile kaldı. Bu ara aklıma çok takılıyor bu konu.

Prezervatif canım. Sanırım en iyi korunma yöntemi hic yapmamak:110:

Canım Allah bi kolaylığını verir, vardır bunda da bi hayır.. doktorundan memnunsundur belki ama sezeryan oldugun için kısa zamanda, bu süreci çok iyi bi doktorla devam etmen gerekir. Bebekken zor olabilir ama biraz büyüdüklerinde beraber oynarlar, birlikte vakit geçirirler emimin çok güzel olur. hayırlısı olsun canım güzel düşün hep:KK66:

Cok sağol canım. Böyle güzel şeyleri duymaya cok ihtiyacım vardı. Kaç gündür aglamaktan helak oldum zaten

Cok sağol canım. Böyle güzel şeyleri duymaya cok ihtiyacım vardı. Kaç gündür aglamaktan helak oldum zaten
Hiç üzmemelisin hem kendini hem bebeğini.. sonra pişman olursun canım, vardır Rabbimin bi bildiği çok iste çok sev bebeğini.. yine söylüyorum iyi bi doktor araştırın bence, bu süreçte onun yönlendirmesi çok çok önemli. Başlarda zorlanmalar olucak, umarım eşin ailen bu konuda destek olurlar sana, ihtiyacın olucak çünkü ama inan sonrası çok güZel olucak, ben öyle düşünüyorum.

canım geçmiş olsun öncelikle. Bende bazen acaba diyorum ama tek belirti mukuslu kaka. Gaz sancıları çoktu azaldı baya. Gaz geldiği zaman mızırdanıyor hala ama çıkarınca rahatlıyor. Sorum kan baya bezde belli oluyor değil mi? gizli kan da oluyormuş sanırım kakada
Canım aslında ilk kan öyle çok da belli değil yani bilerek incelemesem fark etmezdim. Huzursuzluğu azalmıştı ama diyeti bozunca yine başladı. Bizde de ilk belirti mukuslu kaka ve huzursuzluktu canım. Gizli kan testte çıkıyormuş sadece

Kızlar benim gibi hala adet olmayan varmı? 12 ocakta doğum yaptım. Ne gelen var ne giden. Karnım davul gibi oldu...
Bende 25 ocakta doğum yaptım hiç adet görmedim 4 ay boyunca kızım 4 aylik olduğu gün ilk adetimi gördüm emziriyoRum da bende olmadım falan demiştim burda bi ara ama oldum

tabi böyle düzenli uyuyor yiyor ama bizim sıkıntımızda cok hareketli ve memnunsuz bebek oluşumuz. Onu yazmadım.
Şöyle uyanık olduğu süre içinde eğer bişeyler yemiyorsa sürekli kucakta veya tey tey pozusyonunda ayakları üzerinde zıplayıp durmak istiyor. Asla yatarak durmaz. uyanık kaldığı sürece sürekli bir bağırış kedi yavrusu gibi... ağlama değil. çok çabuk sıkılıyor herşeyden. en sevdiği cam kenarında pervaza ayaklarını koyup dışarıyı seyretmek haliyle bu bizi yoruyor.
bunlar dışında Allaha şükür iyi bir uyku ve yemek düzeni var.
Benim oğlum da öyle devamlı gezmek istiyor ama uyku düzeni de Yok nasıl oluşturacağım bilmiyorum

Benim oğlum da öyle devamlı gezmek istiyor ama uyku düzeni de Yok nasıl oluşturacağım bilmiyorum

canım her cocuğun huyu suyu farklı ama bizim doğduğundan beri kolik bir bebekti ve huzursuz hareketli idi. Uyku düzeni zaman zaman şaşıyordu. biz değil o bizi yönetiyordu. Bizde saldık ona bıraktık zorla uyutmadık istediği sürece oyalıyorduk. sonra sonra o kendiğiliğinden uyumaya başladı veya uykusu gelince yüzü kaşı burnu kızarır ağlamaya başlardı. o hale gelince beşiğine koymaya başladık hemen uyurdu. sonra kolik problemi 3,5 ay gibi bitti uykusu gelmeden asla beşiğine koymadık veya sallamadık. öyle öyle düzene girdi ama biz mi başardık o mu emin değilim bu düzeni.

Kızlar benim gibi hala adet olmayan varmı? 12 ocakta doğum yaptım. Ne gelen var ne giden. Karnım davul gibi oldu...
Bende olmadım catlicam artık 23 ocakta doğum yaptım ondan önce de bı düşük yaşadım adet görmeden hamile kalmistim 2016 kasımdan beri adet yüzü gormedim

Kızlar bebek oturmaya çalışıyorsa oturtun diyorlar. Siz destekli oturmasina izin veriyor musunuz?
Benim oğlum 4 ay 1 haftalık. Yastığına yatirinca oturmaya çalışıyor kalkıyor da. Destekle gün de bir iki kere 1-2 dk oturmasına izin vereyim mi. Cok da korkuyorum canı acir diye
Bizim doktor 4. Aydan itibaren günde 3 defa 15 dakikalık periyotlarla oturtmamızı istedi. Ayrıca her hafta 5 dakika arttırmamızı da söyledi. Oturma alıştırması için de çamaşır sepetini önerdi:) bebeğimi sepete oturtuyorum düşmemesi için önüne yastık Bi de oyuncak koyuyorum çok güZdl oluyo:)

Back