2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bende sepetle bi deneyim bakayım sağol canım

Bizim oğlanın sıkıntısı şu sallamayla falan uyumuyor memesiz o da benim hatam zayıf dpgdu Diyw memede çok tuttum . Bakalım ne zamana kadar devam edecek

Bebelac gold kaşık mama nasıl acaba ya bi bilgin varmi
Canim ben hipp organik pirincli kaşık mamadan kullanıyorum muhallebi kivamında oluyo bu kasık mamayı hazırlarken istersen anne sutuyle istersen devam sutuyle istersen suyla hazirlayabilirsin ben devam sutuyle hazirliyorum memnunum severek yiyor fiyatida uygun

Kızlar benim gibi hala adet olmayan varmı? 12 ocakta doğum yaptım. Ne gelen var ne giden. Karnım davul gibi oldu...
Ben hala olmadim bende 12 ocakda dogum yaptim canim Bu ay bayram dolayisiyla 5. ay kontrolune ayin 21 de goturucem oglumu o zamana kendimede gun almayı dusunuyorum hamilelikleri duyunca korkuyorum

Ben hala olmadim bende 12 ocakda dogum yaptim canim Bu ay bayram dolayisiyla 5. ay kontrolune ayin 21 de goturucem oglumu o zamana kendimede gun almayı dusunuyorum hamilelikleri duyunca korkuyorum
Ayni gün yapmisiz ne güzel. Sende şişlik varmi cnm? Kilo aldim zannediyorum kilom ayni ama davul gibi oldum

Ayni gün yapmisiz ne güzel. Sende şişlik varmi cnm? Kilo aldim zannediyorum kilom ayni ama davul gibi oldum
Var canım olmazmı fena hemde gobus sis sende tartiya yansimiyo heralde bende odemde yaptı fena sisim
Aynı gun dogurmusuz valla ne guzel bebis nasıl sagligi sihhati iyidir insallah

Canım ama huzursuz değil elhamdülillah
Sadece uyumaya çalışırken yapıyor
senin bebeğin yalnızca böyle mi yapıyordu yoksa başka belirti de var mıydı
aynı benim bebeğimde yapıyor uyumaya çalışırken.. buda arka kısımdaki saçlarının dökülmesine neden oluyor.

Bizim oğlanın sıkıntısı şu sallamayla falan uyumuyor memesiz o da benim hatam zayıf dpgdu Diyw memede çok tuttum . Bakalım ne zamana kadar devam edecek
hiç üzme kendini emsin yavrun sana cok bağımlı olması iyi değil ama benim bebişim işe de başlayınca sütüm azaldığı için hiç emmez oldu. Geceleri emziriyorum oda boş hiç emmiyor. Ama bazen kucağımda olmadık yerimi yakalıyıp ciddi ciddi emiyor cok üzülüyorum tatmin olamadan benim sütüm azaldı yazık bebeğime.
Senin imkanın varsa boşver emsin dursun. benim sütüm yok diye biraz duygusala bağlıyorum tabi cocuk memekolik olursada sıkıntı ama şahsen sütüm olsaydıda bebeğim dibimden ayrılmasaydı diye içimden geçiriyorum.

Ben evde yaptıgım pirinç unu muhallebisi veriyorum doktorumuz Asla arı mama ve piyasa da satılan kaşık mama Öner me di
Her doktor farklı yorum yapıyor pirinç unu doyurucu ve kilo aldırıyor ama vitamin değeri Yok diyorlar satılan kaşık mamalarında çeşitli vitaminler olduğu için daha sağlıklı oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum bende araştırıyorum hangi mamadan vereceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…