Mukusun temizlenmesi için Nasıl bir diyet uyguladınKanı iki kere gördüm sadece. Devamlılığı olmadı ama mukusun temizlenmesi üç haftayı bulur demişti doktorumuz. Ki öyle oluyor mukus ara ara da olsa devam ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mukusun temizlenmesi için Nasıl bir diyet uyguladınKanı iki kere gördüm sadece. Devamlılığı olmadı ama mukusun temizlenmesi üç haftayı bulur demişti doktorumuz. Ki öyle oluyor mukus ara ara da olsa devam ediyor.
Mukusun temizlenmesi için Nasıl bir diyet uyguladın
Ah cnm ya.dr gidecekmisin pekiBende olmadım catlicam artık 23 ocakta doğum yaptım ondan önce de bı düşük yaşadım adet görmeden hamile kalmistim 2016 kasımdan beri adet yüzü gormedim
Tesekkür ederim canım sayfayı pek takip edemiyorum da:)Daha önceden konuşulmustu yazayım Ben :)
Sut ve süt ürünleri
Kuruyemiş
Tahin
Susam
Yumurta
Bazen de dana eti bile cikabiliyormus listeden
yesa ya katılıyorum :) benim diyetimde dana eti de yasaktıMukusun temizlenmesi için Nasıl bir diyet uyguladın
Gittim Dr um herşey yolunda gorunuyor süt verdiğin için 1yila kadar bekleyelim dediAh cnm ya.dr gidecekmisin peki
Bende emziriyorum cnm.sanirim ondanGittim Dr um herşey yolunda gorunuyor süt verdiğin için 1yila kadar bekleyelim dedi
Bende galiba her şey yasak ne yesem dokunuyo. Şu mukus Bi türlü temizlenmediyesa ya katılıyorum :) benim diyetimde dana eti de yasaktı
Bizim doktor 4. Aydan itibaren günde 3 defa 15 dakikalık periyotlarla oturtmamızı istedi. Ayrıca her hafta 5 dakika arttırmamızı da söyledi. Oturma alıştırması için de çamaşır sepetini önerdi:) bebeğimi sepete oturtuyorum düşmemesi için önüne yastık Bi de oyuncak koyuyorum çok güZdl oluyo:)
Rica ederim canım etkili oluyorBende sepetle bi deneyim bakayım sağol canım
Bizim oğlanın sıkıntısı şu sallamayla falan uyumuyor memesiz o da benim hatam zayıf dpgdu Diyw memede çok tuttum . Bakalım ne zamana kadar devam edecekcanım her cocuğun huyu suyu farklı ama bizim doğduğundan beri kolik bir bebekti ve huzursuz hareketli idi. Uyku düzeni zaman zaman şaşıyordu. biz değil o bizi yönetiyordu. Bizde saldık ona bıraktık zorla uyutmadık istediği sürece oyalıyorduk. sonra sonra o kendiğiliğinden uyumaya başladı veya uykusu gelince yüzü kaşı burnu kızarır ağlamaya başlardı. o hale gelince beşiğine koymaya başladık hemen uyurdu. sonra kolik problemi 3,5 ay gibi bitti uykusu gelmeden asla beşiğine koymadık veya sallamadık. öyle öyle düzene girdi ama biz mi başardık o mu emin değilim bu düzeni.
Canim ben hipp organik pirincli kaşık mamadan kullanıyorum muhallebi kivamında oluyo bu kasık mamayı hazırlarken istersen anne sutuyle istersen devam sutuyle istersen suyla hazirlayabilirsin ben devam sutuyle hazirliyorum memnunum severek yiyor fiyatida uygunBebelac gold kaşık mama nasıl acaba ya bi bilgin varmi
Ben hala olmadim bende 12 ocakda dogum yaptim canim Bu ay bayram dolayisiyla 5. ay kontrolune ayin 21 de goturucem oglumu o zamana kendimede gun almayı dusunuyorum hamilelikleri duyunca korkuyorumKızlar benim gibi hala adet olmayan varmı? 12 ocakta doğum yaptım. Ne gelen var ne giden. Karnım davul gibi oldu...
Ayni gün yapmisiz ne güzel. Sende şişlik varmi cnm? Kilo aldim zannediyorum kilom ayni ama davul gibi oldumBen hala olmadim bende 12 ocakda dogum yaptim canim Bu ay bayram dolayisiyla 5. ay kontrolune ayin 21 de goturucem oglumu o zamana kendimede gun almayı dusunuyorum hamilelikleri duyunca korkuyorum
Var canım olmazmı fena hemde gobus sis sende tartiya yansimiyo heralde bende odemde yaptı fena sisimAyni gün yapmisiz ne güzel. Sende şişlik varmi cnm? Kilo aldim zannediyorum kilom ayni ama davul gibi oldum
Ne hikmetse ayni kiloda çıkıyorum. Valla cadımı cadı dünyalar güzeli bi kızım varVar canım olmazmı fena hemde gobus sis sende tartiya yansimiyo heralde bende odemde yaptı fena sisim
Aynı gun dogurmusuz valla ne guzel bebis nasıl sagligi sihhati iyidir insallah
aynı benim bebeğimde yapıyor uyumaya çalışırken.. buda arka kısımdaki saçlarının dökülmesine neden oluyor.Canım ama huzursuz değil elhamdülillah
Sadece uyumaya çalışırken yapıyor
senin bebeğin yalnızca böyle mi yapıyordu yoksa başka belirti de var mıydı
hiç üzme kendini emsin yavrun sana cok bağımlı olması iyi değil ama benim bebişim işe de başlayınca sütüm azaldığı için hiç emmez oldu. Geceleri emziriyorum oda boş hiç emmiyor. Ama bazen kucağımda olmadık yerimi yakalıyıp ciddi ciddi emiyor cok üzülüyorum tatmin olamadan benim sütüm azaldı yazık bebeğime.Bizim oğlanın sıkıntısı şu sallamayla falan uyumuyor memesiz o da benim hatam zayıf dpgdu Diyw memede çok tuttum . Bakalım ne zamana kadar devam edecek
Her doktor farklı yorum yapıyor pirinç unu doyurucu ve kilo aldırıyor ama vitamin değeri Yok diyorlar satılan kaşık mamalarında çeşitli vitaminler olduğu için daha sağlıklı oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum bende araştırıyorum hangi mamadan vereceğimiBen evde yaptıgım pirinç unu muhallebisi veriyorum doktorumuz Asla arı mama ve piyasa da satılan kaşık mama Öner me di
Ben de 15 ocakta doğum yaptım çatlayacak gibiyim....Kızlar benim gibi hala adet olmayan varmı? 12 ocakta doğum yaptım. Ne gelen var ne giden. Karnım davul gibi oldu...