2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kızlar bende 31 ocak annesinin aslında mart anneleri grubundan dim ama malesef 32 haftalik gebelik zehirlenmesinden dolayı erken dogum yaptım çok şükür kizim 2550 gram doğdu 1 hafta kuvezde kaldi iki oğlum vardı 14 sene sonra kizim oldu 3 çocuk annesiyim artık ocak annelerini takip edicem aranıza kabul ederseniz

Hoşgeldin canim çok geçmiş olsun eminim stresli bir dönem atlatmissindir. Erken doğan bebeklerin çok daha hızlı büyüdüklerini ve ayını yakaladıklarını duyuyorum çevremden için gönlün ferah olsun :)

Bebeğinin iyi olmasına sevindim evet tok olmaları cok fark ettiriyor. Benim Tam 6 aylık oldu canım. aslında senin değerlerin ayına göre normal görünüyor.

yok canım kimseye aldırma ama tabi aç kalınca bebek huzursuz olur. Huzursuz ise açlıktan olabilir tabi ama insanların lafına pek takılma. Ağzı olan konuşuyor yok zayıf yok aç diye. Benim bebeğim ilk 2 ayı o millettin yüzünden sürekli emzirirdim meme hiç ağzından düşmezdi en sonunda dr. gittik kolik bu bebek sürekli emzirdikçe sürekli gaz yüzünden iyice huzursuzlanmış dedi görümcem kaynanam onu bunu dinlemez oldum saatli emzirmeye başladım o ağlayan bebek gitti. Aç kalmasın gerisi boş. Benim bebek de zayıf görünüyor ama dr. normal diyor. olması gereken gibi kiloda iyi değil çünkü.
Benim kuzenimin bebeği babaanne anne ayrı ayrı beslediler zavallı cocuk 8. ayda diyete başladı kilosu okadar çoktuki yürüyemedi zamanında. Halada kilolu bebek bir sürü kontrollere gidiyor. Sağlıklı olsun yeter.

hosgeldin canım bende ocak annesi olacakdımki aralıkda 33 haftalık dogum yaptım bizimkide 2400 dogdu ama minnakız tabisi accuk

benim kuzuda 6 aylık olmasına 2 gun var ciddi alerjik benden almıs zira bende ciddi alerji sahibiyim
bir cok gıda yokdur hayatımda o yuzden anlamamızda vakit aldı zira yogurt peynir kuruyemis vs gibi urunleri zaten yıllardır yemiyordur alerjimden oturu neyse sonunda yumurta yemeyide bırakdım zira oda dokunuyormus simdi takipdeyiz ek gıdaya baslamak tam bir olay oldu zira tepki verebiliyor malesef
cok minnak adımlarla basladık oylede gidiyoruz ek gıdaya bakalım nasıl olacak
alerjik bebek cok burda anladıgım zor bir surec ama atlatacagız İnsaAllah hepimiz

Hosbulduk canim çok zor zamanlardi gerçek ten ölümden döndük çok şükür atlattık .kizim zaten küçük dogmadigi için aynı aydakini yakaladı tek şansım kilo olarak ufak olmayışı yoksa kuvezde uzan zaman kalacaktı ayına gore hamilelikte önde gidiyordu allahtan gununde dogsaydi doktorum 5 kilo olarak doğar diyor du ama kimset böyleymiş büyük oglumda 32 haftalik doğmuştu ben tecrübeli yim

ben bide sepet besik almistim nerdeyse sigmayacak besige.keyfinede cok duskunuz yaylana yaylana yatmak istiyo.1 ay sonraya degismem gerekecek sanirim.sizin oglanin kilosu nasil peki

ben bide sepet besik almistim nerdeyse sigmayacak besige.keyfinede cok duskunuz yaylana yaylana yatmak istiyo.1 ay sonraya degismem gerekecek sanirim.sizin oglanin kilosu nasil peki
Cnm bizimki de sereserpe yatmaya bayılıyor. Bebekler dar alanda yatmayı sever derler ama bizimkisi tam tersi :)

Haklısın canım zaten biz zayıf doğduk ondan da yani dediğin gibi ilk iki ay memeyi hiç ağzından bende çıkarmadım çok şükür kilo alımı o zaman iyiydi benim memeyi çıkarmamam yaramisti aynı günlerde doğum yapan bir arkadaşım var burda onun kızı maşallah yani kilosu falan benimkinin iki katı onu görüyorlar benim kini görüyorlar başlıyorlar bak çocuk nasıl olmuş bilmem ne diyorum herkesin bebeği kendine beni ilgilendirmez Dr sadece bu ay kilo alımı az dedi zaten daha önce hep iyiydi

Son düzenleme:
Maşallah sizinkine ☺ 4 aylıkken 8 kiloydu yarın sağlık ocağına gideceğiz bakalım kaç olmuş. Ancak bizimki 4 kilo doğdu o yüzden belki fazla gelebilir

Kizlar sut pompasi kullanan ve memnun kalan varmi.ben cok fazla sagmiyorum.disari cikarken 60 ml kadar sagip yanima aliyordum emzirmek problem oluyor diye.lansinoh un manuel olanini almistim en basta.toplamda 20 30 sagim ancak yapmisimdir.son steril ettigimde herzamanki gibi hic pompalamaz oldu.hatta ilk kullandim gelmeyince sut cok panik oldum kesilmis diye.elimle sikinca gordum birazda rahatladim anca.simdi elektrikli tek memelik olanlardanmi alsam diyorum.bide ek gidaya az kaldi ihtiyacim olurmu bilemedimde.tavsiye edeceginiz bi marka model varsa cok sevinirim.

Lansinoh cift kullaniorum. Cok memnunum. Avent tek kullanan arkadasim var o da cok memnun. Ne alirsan al baby & plus alma ucuz die. Kmse memnun diil iade de almiolar

Ben Avent tek memelik kullandım cok memnundum. Ama dediğin gibi ek gıdaya başlayınca cok ihtiyacın olur mu bilemiyorum cok pahalı bişey almak istemezsen ben Chicco nun manuel pompasını da kullandım cok memnundum. Öyle cok yorucu değil süre olarakda elektrikli ile hemen hemen aynı sağma işlemini yapıyordu. Sütün varsa manuelide düşünebilirsin.

allah sıhat versin gerisi önemli değil. 4 aydan sonra arada kilo alımı yavaşladığını söylemişti bizim dr. da. Benimde bebeğim zayıf ama celimsiz değil eşimde 1,82 boyunda adam 70 kg yani. adamcağız kılo almak için uğraşır durur. babasına çekmiş işte. çünkü yiyor aç duramıyor bebeğim.

Ise başlayacaksan ihtiyacın olur çünkü sağım yapmak zorunda kalırsın göğüslerin dolacagi için. Ben de elektrikli medala ve avent var ikisindende memnunum. Ama is yeri için çift pompalı olsa daha pratik tabi. Birde 60 cc yetiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…