Birde zor ama güzel vakitte gecirilecegi için amorti ediyor birbirini :)Bende insallah nisan sonu cikiyorum tatile en uygun aylar ek gidaya gecince asil zor bence .....
benim tam 60 gun surdu.dogumdan sonraki haftaki kontrolumde doktorum lohusalik 2 ay demisti gercekten benim tam 2 ay surdu.Kızlar kanaması uzun süren var mı, benim 30.günden sonra adet olur gibi devam ediyor bugün 53.günüm
Aşıyı onda olduk huzursuzlanıp aglarsa fitil verirsin dedi iki iüc gibi baya huysuz bitkinbve aglıyodu kucagımdan indirdiğim an cıglıgı basıyodu 37filandı3aslında cok yukselmemişti hata yaotıya fitil verdim kadını dinledimdCanım kaçta oldu aşı bu saate kdr olmadıysa daha da ates olmaz ama sen tedbiri elden bırakma 4 saatte bir ölçmen yeterli ayrıca hemen ates düşürücü vermek iyi değilmiş olmadı biraz azaltırsın üstündekileri. Kızım sabahtan olmustu aşıyı aksam 8 oldu bir sey yoktu anlamıstım çıkmayacak atesi ve cıkmadı da inşallah rahat bir gece geçirirsiniz
Her bebeğin zor geçmiyor iyi düşünün iyi olsunKımse okumadı galiba bana destek veren olmadı olsun bende tedirginim 2. ay aşısından bizim aşılarimız perşembe günü vurulacak süt krizinden somra bakalım nasıl çıkıcaz aşı krizinden
Benim 57 gün sürdü bitti derken 1 hafta sonra tekrar adet oldum halada sürüyor 70 günün 1 haftası kanamam olmadı sadece çok sıkıldımKızlar kanaması uzun süren var mı, benim 30.günden sonra adet olur gibi devam ediyor bugün 53.günüm
Yoğun olması normal canım rahim temizleniyorKızlar birşey sorucam Doğumdan sonra ilk kez regl oldum bebegim 2.5 aylık ama normalden fazla oluyorum sizce normal mi Yoksa bir doktora gitmeli miyim Bugun 2. Gün kanamam yoğun şekilde devam ediyor
Sebamed güzel nemlendirmiyor ben ilk sebamed aldım memnun kalmadım mustela aldım bundanda memnun kalmadım ama bitirecemYapay bi koku değil aslında söylemek istediğim bebeğim çok terliyor ben mustela ürünlerini kullanıyorum, acaba sebamed mi denesem ya da farklı marka mı diye düşündüm? Sizlerin kullanıp da memnun kaldığı. Kesinlikle en güzel koku onların kokusu
Gün aşırı yıkıyorum yıkamadığım gün Bebek pamuğu ve ılık suyla suratını boynunu siliyorumKızlar bebekleriniz için kullandığınız bi koku var mı? Veya yaptığınız herhangi bişey? Gün aşırı yıkayıp yağlasak da terlediği an ekşimik oluveriyorlar :) az mı tuzladık naptık acaba :)
Canım hipp bebeğime aşırı gaz yapıyordu mamayı içerken bile kop kırmızı olarak ıkınarak içiyorduA Alaraa53 hipp mamayı neden bıraktın ben takviye amaçlı sma kullanıyordum arada bugün eczanede yoktu Hipp aldım içtikten sonra çok ağladı uzun sürdü zor sakinleştirdim birkaç saat sonra uykusunda boğulur gibi oldu boğazında bişey kalmış gibi kıpkırmızı oldu öksürük garip sesler falan çıkardı çok korktum neyseki geçti acaba mamadan mı oldu diye düşünüyorum
Öylemi diyorsun canım endişelenmeme gerek Yok o zamanYoğun olması normal canım rahim temizleniyor
Benim de hala biraz sarı akintim var. Bi kontrol ettir dedi saglik ocagindaki doktor. Bazen rahmin agiz kismi yakilmasi falan gerekebiliyo dedi. Normal degil dedi benim de 60. Gunumbenim tam 60 gun surdu.dogumdan sonraki haftaki kontrolumde doktorum lohusalik 2 ay demisti gercekten benim tam 2 ay surdu.
Korkma cnm. Ilk saatler biraz huzursuz oluyor ama cok şükür ateşi olmadi. Biraz daha fazla uyuduKımse okumadı galiba bana destek veren olmadı olsun bende tedirginim 2. ay aşısından bizim aşılarimız perşembe günü vurulacak süt krizinden somra bakalım nasıl çıkıcaz aşı krizinden
tesekkur ederim ceva yazdigin icin cnm insalah sakin gecerHer bebeğin zor geçmiyor iyi düşünün iyi olsun
saol canim ya insallah bizimde olmazKorkma cnm. Ilk saatler biraz huzursuz oluyor ama cok şükür ateşi olmadi. Biraz daha fazla uyudu
Canım şimdi gördüm kusura bakma bence riske atmamak adına her zaman yüksek çıkanı değerlendirCnm biiiy sorucam bizde iki tane derece var bi kulaktam bi koltuk altı kolruk altından 37ye yakın cıktı kulaktan otuzaltı ne yapsam hangisine inansam sizce kav olunca ilac versem aşı olduk bugün ikinci ay aşılarını
Sağolun kızlarBence kesinlikle girmelisiniz mutlu anne mutlu cocuk hem bebeği ne kadar sakinirsaniz o kadar çabuk hastalanan bı bebek olur antalyanin havası bebeğe çok iyi gelir
Kımse okumadı galiba bana destek veren olmadı olsun bende tedirginim 2. ay aşısından bizim aşılarimız perşembe günü vurulacak süt krizinden somra bakalım nasıl çıkıcaz aşı krizinden
Sagol cnm allaha şükür rahat geçirdik geceyi kızımla sasade gaz sıkıntısı yaşadık hergece olduğu gibiCanım şimdi gördüm kusura bakma bence riske atmamak adına her zaman yüksek çıkanı değerlendir