2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aşıyı onda olduk huzursuzlanıp aglarsa fitil verirsin dedi iki iüc gibi baya huysuz bitkinbve aglıyodu kucagımdan indirdiğim an cıglıgı basıyodu 37filandı3aslında cok yukselmemişti hata yaotıya fitil verdim kadını dinledimd ama bi yandanyda sakınleşti fitili verince iyii geldi sanki aman ne biliyim ilk bebiş olunca insan panikliyo

Kımse okumadı galiba bana destek veren olmadı olsun bende tedirginim 2. ay aşısından bizim aşılarimız perşembe günü vurulacak süt krizinden somra bakalım nasıl çıkıcaz aşı krizinden

A Alaraa53 hipp mamayı neden bıraktın ben takviye amaçlı sma kullanıyordum arada bugün eczanede yoktu Hipp aldım içtikten sonra çok ağladı uzun sürdü zor sakinleştirdim birkaç saat sonra uykusunda boğulur gibi oldu boğazında bişey kalmış gibi kıpkırmızı oldu öksürük garip sesler falan çıkardı çok korktum neyseki geçti acaba mamadan mı oldu diye düşünüyorum

Sebamed güzel nemlendirmiyor ben ilk sebamed aldım memnun kalmadım mustela aldım bundanda memnun kalmadım ama bitirecem

Gün aşırı yıkıyorum yıkamadığım gün Bebek pamuğu ve ılık suyla suratını boynunu siliyorum

Canım hipp bebeğime aşırı gaz yapıyordu mamayı içerken bile kop kırmızı olarak ıkınarak içiyordu

benim tam 60 gun surdu.dogumdan sonraki haftaki kontrolumde doktorum lohusalik 2 ay demisti gercekten benim tam 2 ay surdu.
Benim de hala biraz sarı akintim var. Bi kontrol ettir dedi saglik ocagindaki doktor. Bazen rahmin agiz kismi yakilmasi falan gerekebiliyo dedi. Normal degil dedi benim de 60. Gunum

Canım şimdi gördüm kusura bakma bence riske atmamak adına her zaman yüksek çıkanı değerlendir

Bence kesinlikle girmelisiniz mutlu anne mutlu cocuk hem bebeği ne kadar sakinirsaniz o kadar çabuk hastalanan bı bebek olur antalyanin havası bebeğe çok iyi gelir
Sağolun kızlar
Desteklerinizle gitme kararı verdim
Ama otel suan belli değil o belli olduğu zaman daha net olacak kararım

Kımse okumadı galiba bana destek veren olmadı olsun bende tedirginim 2. ay aşısından bizim aşılarimız perşembe günü vurulacak süt krizinden somra bakalım nasıl çıkıcaz aşı krizinden

Rahat ol canım, benim kızım da dün aşı oldu, yan etkisi olmadı, güzel uyudu hatta. Aşı sırasında biraz ağlıyor ama korkacak gibi değildi, haataneden çıktık, arabada uyudu hemen. Hatta 1 saat gezdik bile fırsat bilip :) Kalın giydirme o gün, terlemesin, ateşini takip et, sık sık emzir, arada aşı yerlerine bakarsın, bir de koltuk altına, benim doktorum bunlarla ilgili uyardı ama hiçbirinde sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…