- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Canım biz yaptırdık rotarix 210 tl civarıydı sankiMerhaba aranızda rota virusu aşısı yaptırsn varmı hastane mi yaptırdınız saglık ocagında mı fiyatı ne tutuyo farkediyomu acaba
Antalya da hava nasıl canımMerhabalar öncelikle bizde bugün 2 aylik olduk ve bizde antalyadayiz. Sorunla ilgili bilgim yok cnm sadece bunlari yazmak istedim. Buarada 2.ay aşınızı oldunuzmu? Buzim yarin
Demekki aynı fiyatlar peki ikinci ay asılarını da yaptırmıssındır cnm onlar nasıl gecti ateş filan ben telastan cok soramadım aglarsa yarım fitil lver dedi ama kac derecede vericez fitil ne sıklıkla kullanılır bilmiyorum valla. Eczaneds ateş düşürücü ilaç olarak parolun şurubunu verdi onu mu kullansam. Hemdn de kulşanmamak gerekiyormuş mikroplafa karsı savaş açısındanCanım biz yaptırdık rotarix 210 tl civarıydı sanki
Sağlık ocağında yaptılar
Özelde yaptırdık ağızdan zaten 135tl idi.Merhaba aranızda rota virusu aşısı yaptırsn varmı hastane mi yaptırdınız saglık ocagında mı fiyatı ne tutuyo farkediyomu acaba
Nerede kalıcaksınız o daha önemli bence. Uçak yolculuğu için hiç korkmayınHanımlar size birsey danışmak istiyorum
Eşimin bir hafta Antalya da eğitimi var
Nisan ayının başında
Bizi de götürmek istiyor
Ulaşım şekli uçakla olacak
Ama ben cesaret edemiyorum
Aslında bana da çok iyi gelecek
Sizce ne yapmalıyım
Bebeği mi hasta ederim diye çok korkuyorum
Kosa kosa giderdim. Ki gideceğim de inşallah. Bizde bu ay bir tatil planlıyoruz :)Hanımlar size birsey danışmak istiyorum
Nisan ayının başında
Bizi de götürmek istiyor
Sizce ne yapmalıyım
2 gündür çok güzeldi. Bugün kapali cnmAntalya da hava nasıl canım
Kirazcim seninkide huzursuzmu. Kızım acayip huzursuzlaniyorIkinci ay asisini yaptirdik biz. Doktorumuz 38 ingecerse yarim calpol verin dedi. Sukur ates olmadi
Hanımlar size birsey danışmak istiyorum
Nisan ayının başında
Bizi de götürmek istiyor
Sizce ne yapmalıyım
Kirazcim seninkide huzursuzmu. Kızım acayip huzursuzlaniyor
Tam bizi anlatmış cnm dr. Çok huzursuz. Bende ateş düşürücü verdim. Hep uyku halinde amaBiz de bugün aşı yaptırdık. Benimki şimdilik iyi, üst üste kaka ve çiş yaptı bir ara baya. Bizim doktor huzursuzluk olursa da ateşi beklemeden yarım ölçek calpol verebilirsin dedi canım. Bu arada uyanık olduğu her an emzirdim bugün,öyle de devam ediyorum, umarım ateş olmaz.
Canım benim doktor gitmeden ver parol dedi ben vermedimDemekki aynı fiyatlar peki ikinci ay asılarını da yaptırmıssındır cnm onlar nasıl gecti ateş filan ben telastan cok soramadım aglarsa yarım fitil lver dedi ama kac derecede vericez fitil ne sıklıkla kullanılır bilmiyorum valla. Eczaneds ateş düşürücü ilaç olarak parolun şurubunu verdi onu mu kullansam. Hemdn de kulşanmamak gerekiyormuş mikroplafa karsı savaş açısından
Tam bizi anlatmış cnm dr. Çok huzursuz. Bende ateş düşürücü verdim. Hep uyku halinde ama
Nerede kalıcaksınız o daha önemli bence. Uçak yolculuğu için hiç korkmayın
Kosa kosa giderdim. Ki gideceğim de inşallah. Bizde bu ay bir tatil planlıyoruz :)
isim olarak neresi bilmiyorum ama genelde beş yıldızlı otellerde yada tatil köylerinde oluyorAntalya sıcaktır değişiklik size de iyi gelir bence git bu fırsatı kaçırma derim
Sürekli kucak ve emmek istiyor. Emerken bile ağlamaklı. Sonra uykuya geciyor ama 10 dk.sonra yine öyle devam ediyor. Senin bebiş normal günlerdeki gibimiNasıl huzursuz canım? Calpol uyku yapıyor, normal uyku halinde olması.
Cnm bu fırsat kacarmi. Gel bekleriz güzel antalyamiza. Bence imkanin varsa ikisinide götür. Odada pusete koyarsin. Yemeğe felanda ise bebek arabasiisim olarak neresi bilmiyorum ama genelde beş yıldızlı otellerde yada tatil köylerinde oluyor
Yaklasik 5 gün
Bebeğim çok gazlı orada da huzursuz olursa diye acayip korkuyorum
Burada da eşim evde bırakmaz zaten ya annemlere gideceğim yada oraya
Çok kararsızım
bide gidersek onu rahat taşımak adına puset mi götürsek bebek arabası mi
Ucu doğumdan beri yara. Lansinoh sürdüm işe yaramadı. Sanırım yara dan dolayı sürekli mastit oluyorumGöğüs ucunuz mu ağrıdı göğsünüz mi ağrıdı? Eğer göğüs ağrıyorsa süt var ama kanal tıkalı olduğundan gelmiyor olabilir. Eğer göğüs ucu ağrıyosa yara olmuştur krem ilaçlar ile tedavi edebilirsiniz