Büyükler der genelde ‘seni tuzlamıştık’gibisinden, şakasına sölemiştim sanki eskiler güzel koksun ter kokmasın die bebekleri tuzlarlarmış, nedir ne değildir bilemiyorum tam olarak:)
Benimde gazı oluyor hep çıksada tekrar oluyor.. bir de bu aralar battaniye elleri kıyafetinin yetişebildiği yerlerini emmeye çalışıyor neden yapıyor anlamadım ya keşfetmeye çalışıyr yada gazdan mı acaba?Kızım 54 günlük ve bu zamana kadar doğru dürüst gündüz uykusu olmadı. Akşamları uykuya dalması iyi ihtimalle 11-12yi buluyor. Memeyle inatlaştığı bir iki günü olmuştu. Biberondan mı diye düşünmüştüm ben ama aşırı gazdan olduğunu fark ettim sonradan. Sabır çekerek gaz sancılarının geçmesini bekliyorum :)
Keşfetmeye çalışıyorlar muhtemelen :) elini emmeye çalışıyor emzik veriyorum almıyorBenimde gazı oluyor hep çıksada tekrar oluyor.. bir de bu aralar battaniye elleri kıyafetinin yetişebildiği yerlerini emmeye çalışıyor neden yapıyor anlamadım ya keşfetmeye çalışıyr yada gazdan mı acaba?
Benimki nereyi yakalarsa emiyor benim omzum babanın kolu battaniye kendi eliKeşfetmeye çalışıyorlar muhtemelen :) elini emmeye çalışıyor emzik veriyorum almıyor
aynı durum bende de var doktora gittik laktoz intoleransı çıktı damla verdiKızlar ben de sık giremiyorum.Yaklaşık 2 aylık olduk. Bebeklerinizin gelişimi nasıl?
Bizim gündüz uykularımız azaldı epey 3-4 günde 1 gündüzleri biraz uyuyor akşam dalması da 12-1 gibi oluyor.ben 9 gibi uyutmaya çalışıyorum ama uykusu olduğu halde dalamıyor çoğu zaman geceyi buluyoruz. 2 gündür de normalde emerek uyuduğu halde memeye yaklaşınca ağlamaya başlıyor çözemedim neden gazını çıkartmaya çalışıyorum sürekli ama farklı bir ağlayışı var...
Birde aliexpredd den alışveriş yapan varmı nasıl yapılıyor çanta almak istiyorum çözebilrsem
benimde yumruk yapıp emiyor emzik almıyor ama 2 gündür kıyafetbattaniye tadına bakmaya başladıKeşfetmeye çalışıyorlar muhtemelen :) elini emmeye çalışıyor emzik veriyorum almıyor
tam olarak hangi belirtiler vardı cnm çözümü neAyn
aynı durum bende de var doktora gittik laktoz intoleransı çıktı damla verdi
Tahlil yapılmadı kızıma henüz ama belirtiler laktoz int.gibi duruyor dedi doktor. Relactaz damla verdi her emzirme öncesi 6damla. Size ne verdi acaba? Bir de sütün fazla, bebek de hızlı çektiği için çok doyuyor şekeri parçalayamadığı için gaza dönüşüyor dedi. Emzirme aralığını uzat dedi ama emziğe alışmadığı için aralığı uzun tutmak oldukça zor oluyor. Çok huzursuz gündüz uykusu olmayan bir bebek miniğim.Ayn
aynı durum bende de var doktora gittik laktoz intoleransı çıktı damla verdi
10 cc bence. Ben hep öyle hesaplıyorumMerhaba anneler nasılsınız, çok uzun zamandır bakamadım buraya kızım doğalı 77 gün oldu, avent biberon kullanan varmı aranızda, rakamların arasındaki çizgiler kaç cc yi gösteriyo bileniniz varmı
canim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.Tahlil yapılmadı kızıma henüz ama belirtiler laktoz int.gibi duruyor dedi doktor. Relactaz damla verdi her emzirme öncesi 6damla. Size ne verdi acaba? Bir de sütün fazla, bebek de hızlı çektiği için çok doyuyor şekeri parçalayamadığı için gaza dönüşüyor dedi. Emzirme aralığını uzat dedi ama emziğe alışmadığı için aralığı uzun tutmak oldukça zor oluyor. Çok huzursuz gündüz uykusu olmayan bir bebek miniğim.
Canım ben Cumartesi’den beri kullanıyorum bence faydası oldu. Biraz sakinleşti. Alt gazını daha rahat çıkarmaya başladı biogaia da kullanıyoruz en başından beri. Geceleri uyuyor en azından rahatlamış olarak. Gündüz uykusu hala yok denecek kadar az. Size de her emme öncesi mi verdi damlayı?canim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.
gundr 5 kere emzirmeden once 6 damla olarak verdi.bende o sekilde kullandim bizimkide alt gazini daha rahat cikartiyodu hatta kakasini gunde 2 kere 3 kere yapti.ama dedigim gibi sanirim bagirsaklarini daha iyi calistirdigi icin cok karin agrisi yapti.daha cok aglamaya basladi bende biraktimCanım ben Cumartesi’den beri kullanıyorum bence faydası oldu. Biraz sakinleşti. Alt gazını daha rahat çıkarmaya başladı biogaia da kullanıyoruz en başından beri. Geceleri uyuyor en azından rahatlamış olarak. Gündüz uykusu hala yok denecek kadar az. Size de her emme öncesi mi verdi damlayı?
90 cc var ya canım çizgiye kadar 100 sonra 120 ye geçiyo ama10 cc bence. Ben hep öyle hesaplıyorum
Canım ben her emzirme öncesi vermiyorum açıkçası. Sanırım günde 4 defa vermiş oluyorum. Belki sen de deneyebilirsin sıklığını azaltarak. Çok zormuş valla ilk üç aygundr 5 kere emzirmeden once 6 damla olarak verdi.bende o sekilde kullandim bizimkide alt gazini daha rahat cikartiyodu hatta kakasini gunde 2 kere 3 kere yapti.ama dedigim gibi sanirim bagirsaklarini daha iyi calistirdigi icin cok karin agrisi yapti.daha cok aglamaya basladi bende biraktim(ins sen faydasini gorursun.
Hiç dikkat etmemişim ona :)90 cc var ya canım çizgiye kadar 100 sonra 120 ye geçiyo ama