2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sürekli kucak ve emmek istiyor. Emerken bile ağlamaklı. Sonra uykuya geciyor ama 10 dk.sonra yine öyle devam ediyor. Senin bebiş normal günlerdeki gibimi

Benim her zamanki gibi, bizim kız doğuştan emme refleksli olduğu için her zaman emmek istiyor. Şimdi uyudu ama gece nasıl geçecek bilemiyorum tabi.

Kızlar kanaması uzun süren var mı, benim 30.günden sonra adet olur gibi devam ediyor bugün 53.günüm

Kızlar kanaması uzun süren var mı, benim 30.günden sonra adet olur gibi devam ediyor bugün 53.günüm
Canım onu bilmiyorum ama bende 40 ımdan Sonra dün ilk kez regl oldum bebegiö 2.5 aylık çok yoğun geliyor normal mi değil mi bilmiyorum

Bence kesinlikle girmelisiniz mutlu anne mutlu cocuk hem bebeği ne kadar sakinirsaniz o kadar çabuk hastalanan bı bebek olur antalyanin havası bebeğe çok iyi gelir

Canım benim doktor gitmeden ver parol dedi ben vermedim
Çok şükür ateş felan olmadı
Olmaz senin de inşaallah
sadece bebeğim biraz uykulu oldu o gün sonrasında iyiydi maşaallah
Cnm biiiy sorucam bizde iki tane derece var bi kulaktam bi koltuk altı kolruk altından 37ye yakın cıktı kulaktan otuzaltı ne yapsam hangisine inansam sizce kav olunca ilac versem aşı olduk bugün ikinci ay aşılarını

Ucu doğumdan beri yara. Lansinoh sürdüm işe yaramadı. Sanırım yara dan dolayı sürekli mastit oluyorum
Garmastan öneririm bana çok iyi geldi 2gün içinde toparlamıştı göğüs uçları.. emziremediğin için acıdan, süt doluyor tabi bence dene bu kremi lansinohtan daha etkili.. sadece emzirirken göğsü yıkaman veya temizlemen gerekicek.

G gbasakoglu bizde de kulaktan ateş ölçer var 37,9 olduğu zaman calpol yarım ölçek verdik.
pirayegibi gidin bence hava değişikliği iyi olabilir özellikle senin için senin enerjin bebeğede geçer, normalde bebek olmasa gider miydin cevabın evetse bebekle de gitmelisiniz bence, buarada ben karar veremez hem arabayı hem puseti alırdım:)

Bende oyle yapıcam cnm 38 olunca üzerini azaltıp ateş düşürğci vericem fitil kullan dedi saglık oc. Ama zararlıymıs hemen kullanmak hayırlısıyla atlatırız inl

38i gecince üstğnü azaltıpabiraz bekleyin oyle verin diyolar bide fitil vermeyin hemen iyi deyil ateş düşürücü verin diyolar ateşi yükselince bu gece nobet tutucam bakalım inş bişit olmaZ
Canım kaçta oldu aşı bu saate kdr olmadıysa daha da ates olmaz ama sen tedbiri elden bırakma 4 saatte bir ölçmen yeterli ayrıca hemen ates düşürücü vermek iyi değilmiş olmadı biraz azaltırsın üstündekileri. Kızım sabahtan olmustu aşıyı aksam 8 oldu bir sey yoktu anlamıstım çıkmayacak atesi ve cıkmadı da inşallah rahat bir gece geçirirsiniz

Biz de bugun 2. ay asilarini olduk. Aksam ustu atesi cikmaya basladi simdi 37.8 civari . Calpol verdim biraz iniyo gibi inş. cok ckmaz atesi bugun ben uyumam herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…