2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yok cnm olmaz ins. Açıklamaları okudum ateş yapmamasu için aşıların içerikleri ona göre ayarlanmiş artik. Ben eşimle gittim o tutttu aşı olurken. Benim için daha rahat geçti görmediğim için. Sen kimle gidiceksin. Sağlık ocaginami gidiyosunuz?
Sağlik ocagina gidicem annem gelicek benimle kuzuma kıyamam ki ben annem tutar benimde heralde

Kızlar bebekleriniz için kullandığınız bi koku var mı? Veya yaptığınız herhangi bişey? Gün aşırı yıkayıp yağlasak da terlediği an ekşimik oluveriyorlar :) az mı tuzladık naptık acaba :)
Tuzlamayı nasıl yaptınız benim de kafası kokuyor ertesi güne özellikle terleyince sanırım babası gibi yağlı olacak saç derisi.. Ama küçücük bebek nasıl yağlanıyor şaşırıyorum.

gorunurde bisey yok gibi dun gece cok sukur uyku arasi emzirebildim oda 10 dk doktor 20 dk birini 20 dk birini ver dio 5 dk zor tutuyorum agzinda doktorada gicik oldum konusmak ne kadar kolay :KK43:
canım sen sütün dip kısmını veremiyor olabilir misin hani orası daha yağlı olurmuş ya.her seferinde 2 göğsüde veriyorsan .. ben her emişte tek göğsü veriyorum hatta 2 saat olmamışsa aynı göğsü tekrar verdim sanki daha çok işe yarıyor..

Kızlar ben de sık giremiyorum.Yaklaşık 2 aylık olduk. Bebeklerinizin gelişimi nasıl?
Bizim gündüz uykularımız azaldı epey 3-4 günde 1 gündüzleri biraz uyuyor akşam dalması da 12-1 gibi oluyor.ben 9 gibi uyutmaya çalışıyorum ama uykusu olduğu halde dalamıyor çoğu zaman geceyi buluyoruz. 2 gündür de normalde emerek uyuduğu halde memeye yaklaşınca ağlamaya başlıyor çözemedim neden gazını çıkartmaya çalışıyorum sürekli ama farklı bir ağlayışı var...
Birde aliexpredd den alışveriş yapan varmı nasıl yapılıyor çanta almak istiyorum çözebilrsem

Kızlar ben de sık giremiyorum.Yaklaşık 2 aylık olduk. Bebeklerinizin gelişimi nasıl?
Bizim gündüz uykularımız azaldı epey 3-4 günde 1 gündüzleri biraz uyuyor akşam dalması da 12-1 gibi oluyor.ben 9 gibi uyutmaya çalışıyorum ama uykusu olduğu halde dalamıyor çoğu zaman geceyi buluyoruz. 2 gündür de normalde emerek uyuduğu halde memeye yaklaşınca ağlamaya başlıyor çözemedim neden gazını çıkartmaya çalışıyorum sürekli ama farklı bir ağlayışı var...
Birde aliexpredd den alışveriş yapan varmı nasıl yapılıyor çanta almak istiyorum çözebilrsem
Kızım 54 günlük ve bu zamana kadar doğru dürüst gündüz uykusu olmadı. Akşamları uykuya dalması iyi ihtimalle 11-12yi buluyor. Memeyle inatlaştığı bir iki günü olmuştu. Biberondan mı diye düşünmüştüm ben ama aşırı gazdan olduğunu fark ettim sonradan. Sabır çekerek gaz sancılarının geçmesini bekliyorum :)

Kuzum saglik ocagindan aradilar bizim asilar haftaya ertelendi ben rotavirusu asisi almistim onu yaptilar bugun sadece kilosuna boyuna baktılar 5 kg olmus 58 cm siz ne kadarsinız canim
Maaşallah. 4Buçuguz bizde. Benim kızım minyon biraz. Halalarina cekmiş maalesef. Bak bi hafta daha stresle yaşama. Ben cok takmiştim. Ama okadar değilmiş.

Tuzlamayı nasıl yaptınız benim de kafası kokuyor ertesi güne özellikle terleyince sanırım babası gibi yağlı olacak saç derisi.. Ama küçücük bebek nasıl yağlanıyor şaşırıyorum.
Büyükler der genelde ‘seni tuzlamıştık’gibisinden, şakasına sölemiştim sanki eskiler güzel koksun ter kokmasın die bebekleri tuzlarlarmış, nedir ne değildir bilemiyorum tam olarak:)

X