2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kolsuz zıbın mı:eek:Tulumun deliklerinden bacağı üşür ama:110:
:-)cnm evin 26 dereceymis nasıl üşüsün. Ince giyinince daha rahat uyur hem.

Ama illa ıcim rahat etmez diyorsan uyku tulumu al içini ince bir kat giydir üstüne 1 veya 1.5 tog yani çok kalın olmayan bir uyku tulumu alabilirsin.

Bak ben gece yatarken 24 derece odada kolsuz ince pamuk tulum giydiriyorum geceleri. Düşün kontrolde ediyorum üşüyüp üşümedigini sıkıntı yok. Ama eğer kendi odasında yatirirsam orası 21 dereceye düşüyor orda kollu tulum giydiriyorum ki bence o bile fazla.

Hele çorap bizim hayatımızda sadece sokağa çıkarken varlar yelekte giydirmem :)

Ama bütün bunları yaparken kontrolsüz yapmam sürekli ensesini ve vücudunun kapalı yerlerini kontrol ederim usüduğunu anlarsam hemen battaniye orterim.

Son düzenleme:
Canım bende hipp combiotic kullanıyordum aptamil comformile geçtik bebegim rahatladı
Olmadi bizde degistiricez bi kakayi daha bekleyecegiz doktorumuz öle dedi bakalım zormus bebek buyutmek hep bi diken ustundeyiz

Merhabalar öncelikle bizde bugün 2 aylik olduk ve bizde antalyadayiz. Sorunla ilgili bilgim yok cnm sadece bunlari yazmak istedim. Buarada 2.ay aşınızı oldunuzmu? Buzim yarin :KK43:
canım bizim asimiz persembe gunu bende kaygılica o gunu bekliyorum sen yasadıklarini paylasirsan bende onlem alirim ona gore antalyadasin demek merkezdemisin?

Olmadi bizde degistiricez bi kakayi daha bekleyecegiz doktorumuz öle dedi bakalım zormus bebek buyutmek hep bi diken ustundeyiz

canım bizim asimiz persembe gunu bende kaygılica o gunu bekliyorum sen yasadıklarini paylasirsan bende onlem alirim ona gore antalyadasin demek merkezdemisin?
Tabiki paylaşırım. Kepez deyiz. Sen(

Açlıktan ağlıyor bebeğim sabahtan beri sütüm yok. Geçen gün mastit oldu yine ben de lahana yaptağı koydum şimdi böyle oldu:KK43:(( gidip mama mı alsam ne yapacagımı bilmiyroum
Sen bilirsin canım ama bence mamayi verirsen de kaşıkla ver. En azından sütünün birikmesi için sana zaman kazandırır. Bu arada da sut yapacak bi şeyler tuket. Tahin helvasi, dereotu, ısırgan otu çayı. Kendini uzme. Süt insanın psikolojisinden cok etkilenir.

Sen bilirsin canım ama bence mamayi verirsen de kaşıkla ver. En azından sütünün birikmesi için sana zaman kazandırır. Bu arada da sut yapacak bi şeyler tuket. Tahin helvasi, dereotu, ısırgan otu çayı. Kendini uzme. Süt insanın psikolojisinden cok etkilenir.
E Eda3476 canım mamayı kesinlikle kasıkla vermemelisin Allah korusun o sekilde yutanaz cok küçükler daha. Bnm görümcem kasıkla ver diyip duruyordu eşimde ver diyordu dr a sorduk sakın dedi çok küçük biberonla vereceksin dedi aklınızda bulunsun

E Eda3476 canım sana süt için promalt öneriyorum benim de senin gibi oldu sütüm iyice azalmıştı öneriler üzerine ebebekten promat aldım günde yarım kutu içiyorum çok faydasını gördüm Göğüslerim dolu dolu oldu

E Eda3476 canım mamayı kesinlikle kasıkla vermemelisin Allah korusun o sekilde yutanaz cok küçükler daha. Bnm görümcem kasıkla ver diyip duruyordu eşimde ver diyordu dr a sorduk sakın dedi çok küçük biberonla vereceksin dedi aklınızda bulunsun
Doktorların bu konuda görüşleri cok farklı. Benim cocuklarimin doktorları hep kaşıkla vermemi onerdiler. Tabi ki cok dikkatli ve cok azar azar vermek lazım. Her şeyde risk var. Rabbim korusun inşallah bütün bebekleri.

E Eda3476 canım sana süt için promalt öneriyorum benim de senin gibi oldu sütüm iyice azalmıştı öneriler üzerine ebebekten promat aldım günde yarım kutu içiyorum çok faydasını gördüm Göğüslerim dolu dolu oldu
Canım benim sol göğsüm dolmuyor. Sol göğsüm hep yara geçen çok ağrıdı ben de lahana yaprağı koydum soğuk. İyice azaldı sanki

:-)cnm evin 26 dereceymis nasıl üşüsün. Ince giyinince daha rahat uyur hem.

Ama illa ıcim rahat etmez diyorsan uyku tulumu al içini ince bir kat giydir üstüne 1 veya 1.5 tog yani çok kalın olmayan bir uyku tulumu alabilirsin.

Bak ben gece yatarken 24 derece odada kolsuz ince pamuk tulum giydiriyorum geceleri. Düşün kontrolde ediyorum üşüyüp üşümedigini sıkıntı yok. Ama eğer kendi odasında yatirirsam orası 21 dereceye düşüyor orda kollu tulum giydiriyorum ki bence o bile fazla.

Hele çorap bizim hayatımızda sadece sokağa çıkarken varlar yelekte giydirmem :)

Ama bütün bunları yaparken kontrolsüz yapmam sürekli ensesini ve vücudunun kapalı yerlerini kontrol ederim usüduğunu anlarsam hemen battaniye orterim.
Canım artık eşimle dedik bizde içine en azından yarım kol veya kolsuz zıbın giydirelim altını da teke düşürdük zaten 2-3gündür havalar da iyileşiyo diyerekten.. ilk doğduğunda üşür daha yeni doğdu die die 2,5aylığız aynı şekilde devam ettik . Biraz azaltmak lazım artık :KK15:

Canım sol göğsüm dolmuyor. Ucu hep yara geçen gün çok ağrıdı ben de soğuk lahana yapragı koydum iyice aZaldı çekildi mi nedir

Kızlar birşey sorucam Doğumdan sonra ilk kez regl oldum bebegim 2.5 aylık ama normalden fazla oluyorum sizce normal mi Yoksa bir doktora gitmeli miyim Bugun 2. Gün kanamam yoğun şekilde devam ediyor

Canım sol göğsüm dolmuyor. Ucu hep yara geçen gün çok ağrıdı ben de soğuk lahana yapragı koydum iyice aZaldı çekildi mi nedir
Göğüs ucunuz mu ağrıdı göğsünüz mi ağrıdı? Eğer göğüs ağrıyorsa süt var ama kanal tıkalı olduğundan gelmiyor olabilir. Eğer göğüs ucu ağrıyosa yara olmuştur krem ilaçlar ile tedavi edebilirsiniz

Merhaba aranızda rota virusu aşısı yaptırsn varmı hastane mi yaptırdınız saglık ocagında mı fiyatı ne tutuyo farkediyomu acaba

X