Kolsuz zıbın mıTulumun deliklerinden bacağı üşür ama26 deredeymiş evin bence çok ama bebeğini sen iyi bilirsin. Ben 24 derece tutuyorum salonu ve kolsuz zıbın üstüne tulum bu kadar. Çorap yelek giydirmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolsuz zıbın mıTulumun deliklerinden bacağı üşür ama26 deredeymiş evin bence çok ama bebeğini sen iyi bilirsin. Ben 24 derece tutuyorum salonu ve kolsuz zıbın üstüne tulum bu kadar. Çorap yelek giydirmem.
cnm evin 26 dereceymis nasıl üşüsün. Ince giyinince daha rahat uyur hem.Kolsuz zıbın mıTulumun deliklerinden bacağı üşür ama
Olmadi bizde degistiricez bi kakayi daha bekleyecegiz doktorumuz öle dedi bakalım zormus bebek buyutmek hep bi diken ustundeyizCanım bende hipp combiotic kullanıyordum aptamil comformile geçtik bebegim rahatladı
canım bizim asimiz persembe gunu bende kaygılica o gunu bekliyorum sen yasadıklarini paylasirsan bende onlem alirim ona gore antalyadasin demek merkezdemisin?Merhabalar öncelikle bizde bugün 2 aylik olduk ve bizde antalyadayiz. Sorunla ilgili bilgim yok cnm sadece bunlari yazmak istedim. Buarada 2.ay aşınızı oldunuzmu? Buzim yarin
Tabiki paylaşırım. Kepez deyiz. Sen(Olmadi bizde degistiricez bi kakayi daha bekleyecegiz doktorumuz öle dedi bakalım zormus bebek buyutmek hep bi diken ustundeyiz
canım bizim asimiz persembe gunu bende kaygılica o gunu bekliyorum sen yasadıklarini paylasirsan bende onlem alirim ona gore antalyadasin demek merkezdemisin?
Cnm buarada gecen alie hekiminiz abuk subuk şeyler demisti. Başka dr a gittinmi?Rica ederim canım böyle birşey görünce paylaşmak istedim
Aynı durum bizde de var53 günlük kızım. Gündüz uykusu yok gibi. Yani kucakta uyuyor yatırınca en fazla 45-50 dk sonra uyanıyor.
Sen bilirsin canım ama bence mamayi verirsen de kaşıkla ver. En azından sütünün birikmesi için sana zaman kazandırır. Bu arada da sut yapacak bi şeyler tuket. Tahin helvasi, dereotu, ısırgan otu çayı. Kendini uzme. Süt insanın psikolojisinden cok etkilenir.Açlıktan ağlıyor bebeğim sabahtan beri sütüm yok. Geçen gün mastit oldu yine ben de lahana yaptağı koydum şimdi böyle oldu(( gidip mama mı alsam ne yapacagımı bilmiyroum
E Eda3476 canım mamayı kesinlikle kasıkla vermemelisin Allah korusun o sekilde yutanaz cok küçükler daha. Bnm görümcem kasıkla ver diyip duruyordu eşimde ver diyordu dr a sorduk sakın dedi çok küçük biberonla vereceksin dedi aklınızda bulunsunSen bilirsin canım ama bence mamayi verirsen de kaşıkla ver. En azından sütünün birikmesi için sana zaman kazandırır. Bu arada da sut yapacak bi şeyler tuket. Tahin helvasi, dereotu, ısırgan otu çayı. Kendini uzme. Süt insanın psikolojisinden cok etkilenir.
Doktorların bu konuda görüşleri cok farklı. Benim cocuklarimin doktorları hep kaşıkla vermemi onerdiler. Tabi ki cok dikkatli ve cok azar azar vermek lazım. Her şeyde risk var. Rabbim korusun inşallah bütün bebekleri.
Bende muratpasadayım cnm vuruldunuz mu aşilariTabiki paylaşırım. Kepez deyiz. Sen(
Canım benim sol göğsüm dolmuyor. Sol göğsüm hep yara geçen çok ağrıdı ben de lahana yaprağı koydum soğuk. İyice azaldı sanki
Canım artık eşimle dedik bizde içine en azından yarım kol veya kolsuz zıbın giydirelim altını da teke düşürdük zaten 2-3gündür havalar da iyileşiyo diyerekten.. ilk doğduğunda üşür daha yeni doğdu die die 2,5aylığız aynı şekilde devam ettik . Biraz azaltmak lazım artıkcnm evin 26 dereceymis nasıl üşüsün. Ince giyinince daha rahat uyur hem.
Ama illa ıcim rahat etmez diyorsan uyku tulumu al içini ince bir kat giydir üstüne 1 veya 1.5 tog yani çok kalın olmayan bir uyku tulumu alabilirsin.
Bak ben gece yatarken 24 derece odada kolsuz ince pamuk tulum giydiriyorum geceleri. Düşün kontrolde ediyorum üşüyüp üşümedigini sıkıntı yok. Ama eğer kendi odasında yatirirsam orası 21 dereceye düşüyor orda kollu tulum giydiriyorum ki bence o bile fazla.
Hele çorap bizim hayatımızda sadece sokağa çıkarken varlar yelekte giydirmem :)
Ama bütün bunları yaparken kontrolsüz yapmam sürekli ensesini ve vücudunun kapalı yerlerini kontrol ederim usüduğunu anlarsam hemen battaniye orterim.
Canım sol göğsüm dolmuyor. Ucu hep yara geçen gün çok ağrıdı ben de soğuk lahana yapragı koydum iyice aZaldı çekildi mi nedir
Evet cnm. Toplam 3 tane oluyor. Koldan ve sol bacaktan yapilanda pek aglamadi ama sağ bacaktan olanda ağladı yavrum. Ama korktugum gibi geçmedi. Cabukcak bitti çok şükür. Eve geldikden sonra huysuzlandi bir çay kaşığı ağrı kesici verdimBende muratpasadayım cnm vuruldunuz mu aşilari
Gittim canım üfürük bütün bebeklerde olabilir mis o takip edilecek gözleri ile ilgili bir sıkıntı yokmuş çok şükürCnm buarada gecen alie hekiminiz abuk subuk şeyler demisti. Başka dr a gittinmi?
Göğüs ucunuz mu ağrıdı göğsünüz mi ağrıdı? Eğer göğüs ağrıyorsa süt var ama kanal tıkalı olduğundan gelmiyor olabilir. Eğer göğüs ucu ağrıyosa yara olmuştur krem ilaçlar ile tedavi edebilirsinizCanım sol göğsüm dolmuyor. Ucu hep yara geçen gün çok ağrıdı ben de soğuk lahana yapragı koydum iyice aZaldı çekildi mi nedir