2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
vucut losyonunu suan kullanmiyorum ondan cok yogun koku aldik ama sampuan ve yuz kremini kullaniyorum bildigim baska iyi bi urun yok ne yazikki o yuzden koksada kokmasada mustelaya devam :)
G gogo7_ bende mustela aldım kullanamadım ne kadar kötü kokuyor cidden. Ama bebeğimin cildinde kızarıklık olmustu dr biobaby bebek yagını önerdi yagını aldım ve bayıldım kokusu yok denecek kadar az mustelayla kıyasladıgımda. Ayrıca diğer ürünlerini de almayı planlıyorum cok doğal bi araştırın ben daha önce duymamıstım hatta dr a burts bees mi alsam diye sordum bu markayı önerdi.

Sütün vardır canım. Sen kuruntu etme kendine. Isırgan otu çayı sütü çok artırıyor. Yatmadan 1 saat önce iç. Çünkü süt en iyi uykuda çoğalıyor.
Açlıktan ağlıyor bebeğim sabahtan beri sütüm yok. Geçen gün mastit oldu yine ben de lahana yaptağı koydum şimdi böyle oldu(( gidip mama mı alsam ne yapacagımı bilmiyroum

Sütünün tadına bir baksana canım
Canım aynı benim bebeğimi anlatmışsın ve benim oğlum 1 ay önce memeyi tamamen Bıraktı bu şekilde devam ederse bir çocuk doktoruna götür muhakkak muhtemelen mama takviyesi verecektir bize öyle yaptı

C
csnım mama veriyorsan su vermen gerek zaten meme de veriyormusun birde hangi mamayı kullanıyorsun canım

Tamam canım bi bakalım bebek ürünlerinde en iyi mustela die duyduk aldık kullandık, gerçi şimdi konak için mecbur mustela konak şampuanı kullancam ama başka marka kullanmayınca kıyaslayamadık

2kat üst 2kat alt,, yaa çok mu acaba cidden? Üşür die doğumundan beri böyle giydirdik
. Icine alttan citcitli badi uzerine bir kat, altina patikli tulum( tulum icine bir corap giydiriyorum ayaklari usumesin die)giydiriyorum evde 24/25 arasnda. Terleme olayini cok yasamiyoruz

2kat üst 2kat alt,, yaa çok mu acaba cidden? Üşür die doğumundan beri böyle giydirdik
26 deredeymiş evin bence çok ama bebeğini sen iyi bilirsin. Ben 24 derece tutuyorum salonu ve kolsuz zıbın üstüne tulum bu kadar. Çorap yelek giydirmem.

Ben 9 günlük bebeğin, Tetanoz dan tüfek tetiği gibi kasılarak gözlerimin önünde can verdiğini, 2 aylık bebeğin Boğmaca dan,Menengit'ten öldüğünü veya sekelli olarak yaşadığını, o anın çaresizliğini ve acısını yaşamış ve bu hazin ölümleri çok görmüş bir hekimim...

İnanınız;
Bir tane Tetanozdan can çekişerek ölen bebek görse idiniz...
Kendinize dahi tekrar aşı yaptırmak için sıraya girerdiniz.....

Bilimden uzak 3- 4 tane zırtapoz'un, popüler olmak , güya ezber bozmak için sorumsuzca internette yazdıklarına bakarak ,Otizm olusumunda asıları suclamayiniz
Çocuklarınızın kaderini asla tayin etmeyiniz..
Bu ağır vebale sakın girmeyiniz....

Beni tanıyanlar gayet iyi bilir..
Aşı karsıtı olmak icın elimizde cok
ciddi veriler olsa idi ben hepinizden önce karşı olacak bir hekimim.

Eğer bu hastalıklar bu gün Ülkemizde ender görülüyor ise bu 60-70 senelik Aşı Politikamızın başarısıdır ....
Bunları sakın göz ardı etmeyiniz...

Verem aşısının mucizesini
Çocuk felci Aşısının, sakat kalmayı nasıl önlediğini ,Eredike edildiği için
Çoğunuza yaşıniz itibarı yapılmamış olan
Çiçek aşısının ölümleri nasıl engellediğini
nelere kadir olduğunu da görmüş adamım...

O nedenle Aşıların yapılmaması ve yan etkileri konusunda
henüz elimde ciddi bir veri yok....
Şu an için çocuklara Aşı yaptırmamak ,Can simidi olmayan bir çocuğu okyanusun ortasında suya atıp,refleksif olarak yüzmesini beklemeye benzer...

O nedenle aksi bilimsel ve net olarak ispat edilene dek mutlaka çocuklarınızın Aşılarını eksiksiz yaptırınız....

Dr.Savan Günay
Çocuk Sağ.ve Hast.Uzmanı

Merhabalar öncelikle bizde bugün 2 aylik olduk ve bizde antalyadayiz. Sorunla ilgili bilgim yok cnm sadece bunlari yazmak istedim. Buarada 2.ay aşınızı oldunuzmu? Buzim yarin

Cnm bu alınti için tsk ederim. Yarin aşmız var gergindim biraz rahatladim saolasin

Kızlar sizin bebeklerde uykularında sürekli mırıldanış ve hareket halinde mi, benimkisi sürekli hareket halinde ve günde en fazla bi kere 3 saat kadar uyuyor onun dışında yarım saat bi saat civarlarında ve bi düzen fln yok 52 günlüğüz daha ama sizinkiler nasıl?

53 günlük kızım. Gündüz uykusu yok gibi. Yani kucakta uyuyor yatırınca en fazla 45-50 dk sonra uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…