- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Sanki tekrar alıyorlarda biz emzirmiyoruz yaagorunurde bisey yok gibi dun gece cok sukur uyku arasi emzirebildim oda 10 dk doktor 20 dk birini 20 dk birini ver dio 5 dk zor tutuyorum agzinda doktorada gicik oldum konusmak ne kadar kolay
ay evet ya arkadaslarla bizde onu diyoruz folik asit bebesi bunlar diye :))))Sanki tekrar alıyorlarda biz emzirmiyoruz yaa
Dayadık vitaminleri folik asitleri bebekler çok uyanık oldu :)
Eşim diyor ki hep senin yüzündenay evet ya arkadaslarla bizde onu diyoruz folik asit bebesi bunlar diye :))))
Dogdugundan beri bu memeyle sutle ugrasmaktan gercekten psikolojim bozulmus durumda zaten kisilik olarak sevdiklerime karsi asiri duskun cok cabuk uzulen moddan dusen enerjisi sonen bi insanim hepten yerle bir oluyorum dun aksam o memeyi almayip agladikca bende onla agladimEşim diyor ki hep senin yüzünden
Hamilelikte bu kadar iyi beslenmeseydin böyle uyanık olmazdı diyor :)
Tekrar ver emsin diyenleri hiç anlamadım zaten demekki onların bebekleri alıyor :)
Yapay bi koku değil aslında söylemek istediğim bebeğim çok terliyor ben mustela ürünlerini kullanıyorum, acaba sebamed mi denesem ya da farklı marka mı diye düşündüm? Sizlerin kullanıp da memnun kaldığı. Kesinlikle en güzel koku onların kokusuBen mümkün olduğunca kokudan uzak tutuyorum neden yapay bir koku arıyorsun ki canim? Hatta şöyle soyleyim 2 güne bir duş aldırırım ama duru su kullanırım haftada 1 şampuanlarım. Bundan sonra şampuan hiç kullanmamayı düşünüyorum. Su yeteri kadar temizliyor zaten. Bende kendi kokusunu bastırmamak için elimden geleni yapıyorum. O doğal kokuları bütün kokulardan harika
Kızlar bebekleriniz için kullandığınız bi koku var mı? Veya yaptığınız herhangi bişey? Gün aşırı yıkayıp yağlasak da terlediği an ekşimik oluveriyorlar :) az mı tuzladık naptık acaba :)
Olabilir ev 26derece ama başından beri öyle.. dısarı çıkarken de giydiriyoruz haliyle acaba üşür mü, üşütür müyüz diye.. zaten mustelanın şampuanı da kokulu değil ama hani dalin gibi de değil kendine has bi kokusu yok.Ben tamamen kokusuz bir şampuan kullanıyorum, ne kadar az kimyasal o kadar iyi bence, sen de ürün arayışı yerine terlemesine çözüm bulsan. Küçük bebekler fazla terlemez aslında, benimki hiç terlemiyor, kalın giydiriyor olabilir misin ya da ev mi çok sıcak ?
Olabilir ev 26derece ama başından beri öyle.. dısarı çıkarken de giydiriyoruz haliyle acaba üşür mü, üşütür müyüz diye.. zaten mustelanın şampuanı da kokulu değil ama hani dalin gibi de değil kendine has bi kokusu yok.
AYnı durum bende var sırf bu yüzden emzik vermeyi bıraktm memede uyumaya alıstırdım ki karnına bişiler gitsin buda bana zor oldu tabi cokCanım benim ki de öyle
5 dakika emip bırakıyor
Ve 2 veya 2.5 saatte bir emziriyorum ben
Çok sıkıntı ediyorum bu durumu
Devam ederse doktora götüreceğim
Bende emziği çok ağladığında vermeye başladım umarım başarılı oluruzAYnı durum bende var sırf bu yüzden emzik vermeyi bıraktm memede uyumaya alıstırdım ki karnına bişiler gitsin buda bana zor oldu tabi cok
mustela zaten bence kotu kokuyo esim bigun oglumu aldi bi kokusunu icine cekicektiki bian geri cekildi ne surdun bu cocuga diye :))Yapay bi koku değil aslında söylemek istediğim bebeğim çok terliyor ben mustela ürünlerini kullanıyorum, acaba sebamed mi denesem ya da farklı marka mı diye düşündüm? Sizlerin kullanıp da memnun kaldığı. Kesinlikle en güzel koku onların kokusu
Yağ da mustela, banyo ve bakım ürünlerim hep mustela marka aslında memnunum ama ter problemini çözemiyoruz sanırım ondan kaynaklanıyor biz lojmanda kalıyoruz istemesekte 26-27dereceleri buluyor ev kapıyoruz ara ara, açtığımız an yine aynı sıcaklık. Ev de bu kadar sıcağa alıştı dışarı cıkarken de kalın giydiriyoruz ki üşümesin bu sefer de terliyo, şaşırdım napıcağımı.26 çok fazla gerçekten, hiç önermiyorlar, en fazla 23-24. Hastanede Bioderma ABCderm set hediye ettiler güzel kokuyor ama ben kullanmıyorum şampuanı parfümlü olduğu için, güzel kokuyor bir bak istersen. Sebamed bebek ürünleri bana pek güven vermiyor. Yağ ne kullanıyorsun?
Yaa öyle mi acaba?! Biz başından beri mustela kullandık işte kötü mü kokuyo acaba gerçekten de var mı önereceğiniz bi marka? Başka marka denemediğimiz için kıyaslayamıyorum suandamustela zaten bence kotu kokuyo esim bigun oglumu aldi bi kokusunu icine cekicektiki bian geri cekildi ne surdun bu cocuga diye :))
Bizim doktor tel olcutun aylik kilo alimi oldugunu soylediÇişi çok takip etmedim ama 4 y kez kaka yapıyor. Birinci ay bir kilo aldı doktor yetiyor dedi ama sağıyorum süt yok anlamadım ben de
Yaa öyle mi acaba?! Biz başından beri mustela kullandık işte kötü mü kokuyo acaba gerçekten de var mı önereceğiniz bi marka? Başka marka denemediğimiz için kıyaslayamıyorum suanda
Ben dogdugundan beri memede uyutuyorum ki sutum cogalsin diye ama uyumak icin bile almaz oldu gecici bi surectir insallah diye dua ediyorumAYnı durum bende var sırf bu yüzden emzik vermeyi bıraktm memede uyumaya alıstırdım ki karnına bişiler gitsin buda bana zor oldu tabi cok
Cnm yenidoğanlar pek terlemez diye biliyorum kalın mı giydiriyorsun ? Ne oluyor üzerinde evdeyken ?Yapay bi koku değil aslında söylemek istediğim bebeğim çok terliyor ben mustela ürünlerini kullanıyorum, acaba sebamed mi denesem ya da farklı marka mı diye düşündüm? Sizlerin kullanıp da memnun kaldığı. Kesinlikle en güzel koku onların kokusu
İnşallah gecicidir canımm insallahBen dogdugundan beri memede uyutuyorum ki sutum cogalsin diye ama uyumak icin bile almaz oldu gecici bi surectir insallah diye dua ediyorum