Normal doğum oldu benimki.45.günde bitti benim.
Ben yemeği zor yapıyorum gün içinde ve mutlaka hergun ağlıyorum kendimi çok yıpranmış bunalmış yorulmuş......hissediyorum.esim yardım etmesine ragmen yeterli gelmiyorBebeğine yalnız bakan anneler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor. Bazen kendimi bir çıkmazda hissediyorum sizde de oluyor mu. gününüzü nasıl geçiriyorsunuz :)
Çok sağol csnım benim
Aynen esim yardim etmesine rağmen bende yetersizlik hissi oluştu. Halbuki en önemli varligimiza gözümüzün ici gibi bakıyoruz daha ne yapalım ama..Ben yemeği zor yapıyorum gün içinde ve mutlaka hergun ağlıyorum kendimi çok yıpranmış bunalmış yorulmuş......hissediyorum.esim yardım etmesine ragmen yeterli gelmiyor
saol canım inşallah iyi olurum kızım benimle bir haftadır hastanede yolda gide gele soğuk almış bide yanimda kaldı ameliyat olduğum da oranında mikrobu ile daha kötü olmadan atlatırız insallahCok geçmiş olsun canim inşallah bi an önce iyilesirsin bebeğin nasıl iyi mi
Çok saol canım benim sana bu arada geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sanasaol canım inşallah iyi olurum kızım benimle bir haftadır hastanede yolda gide gele soğuk almış bide yanimda kaldı ameliyat olduğum da oranında mikrobu ile daha kötü olmadan atlatırız insallah
Wcye girmeyi bile özledim :)Bebeğine yalnız bakan anneler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor. Bazen kendimi bir çıkmazda hissediyorum sizde de oluyor mu. gününüzü nasıl geçiriyorsunuz :)
Benim kızım bugun 50 günlük oldı 6 yarısında krese giden bir kızım daha var elhamdüllillah. Bende k3ndimi çok çıkmazda ve yalnız hissediyorum. Birbucuk ay sonra tasınacagız. Ben yavas yavas kulanmadıklarımı paketlemrk istiyorjm bebegin durdugu vakitlerde ama esim ve kayınvalidem acele ettiğimi söylüyor bşr haftada paketlenşrmiş sizin düşünceniz nedir kızlarBebeğine yalnız bakan anneler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor. Bazen kendimi bir çıkmazda hissediyorum sizde de oluyor mu. gününüzü nasıl geçiriyorsunuz :)
Ben olsam yavaş yavaş hazırlardım. Çünkü aceleye gelince toparlanma işi, arap saçına dönebiliyor. Fırsat buldukça kolileyip üstlerine içindekileri kısaca yazarsan yerleştirmen daha kolay olur.Benim kızım bugun 50 günlük oldı 6 yarısında krese giden bir kızım daha var elhamdüllillah. Bende k3ndimi çok çıkmazda ve yalnız hissediyorum. Birbucuk ay sonra tasınacagız. Ben yavas yavas kulanmadıklarımı paketlemrk istiyorjm bebegin durdugu vakitlerde ama esim ve kayınvalidem acele ettiğimi söylüyor bşr haftada paketlenşrmiş sizin düşünceniz nedir kızlar
Ben hamileyken ev taşımıştım. Taşınırken son gün ufak tefek birşeyler hurcladim o kadar. Gerisini firma halletti . Asıl mesele taşındığın evde ama. Orda yerleşmesi bitmiyor :) biraz yardim alsan iyi olur sankiBenim kızım bugun 50 günlük oldı 6 yarısında krese giden bir kızım daha var elhamdüllillah. Bende k3ndimi çok çıkmazda ve yalnız hissediyorum. Birbucuk ay sonra tasınacagız. Ben yavas yavas kulanmadıklarımı paketlemrk istiyorjm bebegin durdugu vakitlerde ama esim ve kayınvalidem acele ettiğimi söylüyor bşr haftada paketlenşrmiş sizin düşünceniz nedir kızlar
Evet canım yazmak iyi fikirBen olsam yavaş yavaş hazırlardım. Çünkü aceleye gelince toparlanma işi, arap saçına dönebiliyor. Fırsat buldukça kolileyip üstlerine içindekileri kısaca yazarsan yerleştirmen daha kolay olur.
Ben hamileyken ev taşımıştım. Taşınırken son gün ufak tefek birşeyler hurcladim o kadar. Gerisini firma halletti . Asıl mesele taşındığın evde ama. Orda yerleşmesi bitmiyor :) biraz yardim alsan iyi olur sanki
Canım bn yalnız bakıyorum. Tüm gün üstümdeydi emmek istiyor hiç durmadı dün gece uyumadı bgun huyzsuzdu hiç bir sey yapamadım, yapacak bir sey yok ne yapalım iyi olsun da senin nasıl geçiyorBebeğine yalnız bakan anneler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor. Bazen kendimi bir çıkmazda hissediyorum sizde de oluyor mu. gününüzü nasıl geçiriyorsunuz :)
Seninkiyle benzer canim. Akşamları es yardımı alıyorum ancak akşam 8 e kadar tek başıma bakıyorum yemek temizlik hep aksadıCanım bn yalnız bakıyorum. Tüm gün üstümdeydi emmek istiyor hiç durmadı dün gece uyumadı bgun huyzsuzdu hiç bir sey yapamadım, yapacak bir sey yok ne yapalım iyi olsun da senin nasıl geçiyor
Çalışan bi anne olarak suan hep evde olduğum için çok sıkılıyorum öncelikle bunu belirteyim, sürekli bebekleyim aslında ama bu da zorluyor bazen, yemek yapmaya henüz başlamadım bu hafta denemek istiyorum bakalım nası olucak. Senin nası geçiyor?Bebeğine yalnız bakan anneler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor. Bazen kendimi bir çıkmazda hissediyorum sizde de oluyor mu. gününüzü nasıl geçiriyorsunuz :)
Ben hamileyken taşındım, toplamadan ziyade yerleştimek çok yoruyor insanı. Bence de son 1hafta yeter toplanmak için, bu sefer bişeye ihtiycın olucak acaba nerdeydi diyeceksin..Benim kızım bugun 50 günlük oldı 6 yarısında krese giden bir kızım daha var elhamdüllillah. Bende k3ndimi çok çıkmazda ve yalnız hissediyorum. Birbucuk ay sonra tasınacagız. Ben yavas yavas kulanmadıklarımı paketlemrk istiyorjm bebegin durdugu vakitlerde ama esim ve kayınvalidem acele ettiğimi söylüyor bşr haftada paketlenşrmiş sizin düşünceniz nedir kızlar
Şu anda sinirimden ağlıyorum eşim eve misafir çağırmış 6kisi evde yemek yok bebeğim durmuyor sabah 10dan beri uyumadan ağlıyor evim pis KV kp eltim kaynım çocuklari çocuğumu rahatça emziremedim bile bebeğimin bile hakkına girdiler.bide dalga geçer gibi konuşmaları,sofrayı kurdum gittim bı geldim ki bı tabak pilav birakmislar.esime hayatımda ilkkez bu kadar gıcık oldumSeninkiyle benzer canim. Akşamları es yardımı alıyorum ancak akşam 8 e kadar tek başıma bakıyorum yemek temizlik hep aksadı
Çok ayıp etmişler. Masadasen yokken yemege mi baslamislar ve birakmamamislar Keşke düşüncelerini açıkça saygı içerisinde söyleseydin onlara.Şu anda sinirimden ağlıyorum eşim eve misafir çağırmış 6kisi evde yemek yok bebeğim durmuyor sabah 10dan beri uyumadan ağlıyor evim pis KV kp eltim kaynım çocuklari çocuğumu rahatça emziremedim bile bebeğimin bile hakkına girdiler.bide dalga geçer gibi konuşmaları,sofrayı kurdum gittim bı geldim ki bı tabak pilav birakmislar.esime hayatımda ilkkez bu kadar gıcık oldum
bebek emzirmk için gittim siz yiyin ben sonra yerim dedim geldim ki kupkuru pilav hicbisey demedim oturdum yedimÇok ayıp etmişler. Masadasen yokken yemege mi baslamislar ve birakmamamislar Keşke düşüncelerini açıkça saygı içerisinde söyleseydin onlara.