- 6 Haziran 2017
- 152
- 83
- 38
Evet uyandiktan sonra giydiiruorum kisa sureli sonra cikartiyorum.Tirnaklarini duzenli olarak kesersen ovusturmasi falan sorun olmaz hem bebekler ellerini bu aylarda taniyorlar gelisimleri icinde onemli. Gece de ayni sekilde giydirip cok ince bir penye battaniye ile ortuyorum.Yelegi uykudan uyandıgında kısa süreli mi giydiriyosunuz yanı eldivenide ellerini sürekli gozlerini ovusturuyo ondan takıyorum ama takmasam mı evde sıcaklık 22 25arası değişiyo gece uyurkendeumi aynı giydiriyosunuz peki
Biz iki aylık olucaz haftaya basından beri sürekli eldield şapka takıyoruz elleri ozellikle cok soguk oluyodu ama yavas yavas azaltmak lazım aslında dogru yapıyosun cok alıstırmamak lazım aslında.
Canım çocuklar bebekler için çok tehlikeli olabiliyor yeğenim 4 yaşında çok yaramaz ikizler bütün gün bebeğimin yanından ayrılmadım bişey olur diye korumaya çalıştım kucağımdayken yeğenim havaya kocaman bir Bebek attı ve kızımın kafasına küt diye düştü anlamadım bi anda nasıl olduğunu ve çığlık çığlığa ağladı çok korktum bundan sonra bulunduğu odada asla oyuncaklı çocuğa izin vermicem sizlerinde aklında olsunBizde bugün kardeşim ile çok fena kapıştık csnım çok sıkkın kardesmin çocuğu var 2.5 yasında ona da annem baktı şimdi benimki ne de bakıyor daha doğrusu beraber bakıyoruz çünkü oğlum çok zor bir bebek ise girdi ben Doğum yaptıktan hemen Sonra tutturdu oğlu bu evde bakılacakmış kayınvalidesine bırakmak istemiyor kardesmin oğlu da çok hareketli İnan’ın size bazen yemeği bile zor yapıyoruz evde annemde bende tükenmiş durumdayız 2 ay Sonra bende ise başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum
Csnım haklısın bizim ki de sürekli birşeyler atıyor yere bebeğe değil ama gelebilir sonuçta bende tavana salıncak gibi birşey yaptım pusetten genelde oraya koyuyorumCanım çocuklar bebekler için çok tehlikeli olabiliyor yeğenim 4 yaşında çok yaramaz ikizler bütün gün bebeğimin yanından ayrılmadım bişey olur diye korumaya çalıştım kucağımdayken yeğenim havaya kocaman bir Bebek attı ve kızımın kafasına küt diye düştü anlamadım bi anda nasıl olduğunu ve çığlık çığlığa ağladı çok korktum bundan sonra bulunduğu odada asla oyuncaklı çocuğa izin vermicem sizlerinde aklında olsun
Kasıtlı yapmıyorlar tabi ki ama hareketli çocuklar tehlikeli olabiliyorCsnım haklısın bizim ki de sürekli birşeyler atıyor yere bebeğe değil ama gelebilir sonuçta bende tavana salıncak gibi birşey yaptım pusetten genelde oraya koyuyorum
Tabi sonuçta onlarda daha bebek bizim kollamamız gerekiyorKasıtlı yapmıyorlar tabi ki ama hareketli çocuklar tehlikeli olabiliyor
Benim 54 hala devam ediyor45.günde bitti benim.
Ah kızlar neden böyle oluyor neden herşey üst üst e geliyor bilmiyorum kuzenimin esi hamile idi mart sonunda doğumu vardı evde düşmüş apar topar hastaneye götürmüşler gebelik zehirlenmesi bebegi aldılar Suan kuveZde ama annesi komaya girdi ve Suan yoğum bakımda uyutuluyor doktorlar hiç iç acısı konuşmuyor lar Mıs çünkü eklamsi gelişmiş çoklu organ yetmezliği mevcut özellikle lohusa olan arkadaşlar lohusanın duası kabul olur derler ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Çok sağol csnım Göztepe eğitim araştırma hastanesindecanim Allah acil sifa versin bizdede babamın 2. hanımı benzer bir olay oldu yuksek tansiyonla girmek zorunda kaldı doguma derken yogunbakıma girdi organlar calısmayı bırakdı cok zor bir surecdi ama 3 ayın sonunda evine döndü uzun sure yogunbakımda kaldi İnsaAllah sizinde akrabanız saglıkla evine döner
hastane ve bu konudaki tecrübeside cok önemli hangi hastanede
ALLAH Acil sifa versin canım
Alaracigim cok cok geçmiş olsun. Allah evladina bagıışlasinAh kızlar neden böyle oluyor neden herşey üst üst e geliyor bilmiyorum kuzenimin esi hamile idi mart sonunda doğumu vardı evde düşmüş apar topar hastaneye götürmüşler gebelik zehirlenmesi bebegi aldılar Suan kuveZde ama annesi komaya girdi ve Suan yoğum bakımda uyutuluyor doktorlar hiç iç acısı konuşmuyor lar Mıs çünkü eklamsi gelişmiş çoklu organ yetmezliği mevcut özellikle lohusa olan arkadaşlar lohusanın duası kabul olur derler ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Odanın derecesini 24.5 tutuyorum nemi 50 olması gerekiyor. Icine kolsuz zıbın üstüne tulum. Bu kadar. Ne yelek giydirdim ne gündüzde üstünü örterim. Ancak gece yatarken uyku tulumu giydiriyorum o da kolsuz.Kızlar bişiy sorucam bebeklerinizi ozellikle kız cocukları sıcagı sever derler evde gündüz ve gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz Ben cok mu giydiriyorum bilebilem
Çok sağol canım insallahAlaracigim cok cok geçmiş olsun. Allah evladina bagıışlasin
Arkadaşlar atan dikişlerim iyileşmeyince ameliyat olmak zorunda kaldım 3 gündür ameliyat oldum doğumdan daha zormus ordan ameliyat olmak bebegimle rahat ilgilenemiyorum oturmak yasak çünkü dua edin iyi olmam için bebeğim hasta olacak
Dun dr ust iki kat alt tek kat olacak dedi fazla giydirmeyin bu da huysuzluk yapar dediKızlar bişiy sorucam bebeklerinizi ozellikle kız cocukları sıcagı sever derler evde gündüz ve gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz Ben cok mu giydiriyorum bilebilem
Elleri ve ayaklarinin soguklugu dolasimla ilgiliymis usumekten degilmis ensesine bakin usuyup usumedigini anlamak icin dedi doktorBiz iki aylık olucaz haftaya basından beri sürekli eldield şapka takıyoruz elleri ozellikle cok soguk oluyodu ama yavas yavas azaltmak lazım aslında dogru yapıyosun cok alıstırmamak lazım aslında.