2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet uyandiktan sonra giydiiruorum kisa sureli sonra cikartiyorum.Tirnaklarini duzenli olarak kesersen ovusturmasi falan sorun olmaz hem bebekler ellerini bu aylarda taniyorlar gelisimleri icinde onemli. Gece de ayni sekilde giydirip cok ince bir penye battaniye ile ortuyorum.

Biz iki aylık olucaz haftaya basından beri sürekli eldield şapka takıyoruz elleri ozellikle cok soguk oluyodu ama yavas yavas azaltmak lazım aslında dogru yapıyosun cok alıstırmamak lazım aslında.

Bebeklerin el ve ayaklarının soğuk olması normal, üşüdüğü anlamına gelmiyor. Ben eldiveni motor gelişimi bozulmasın diye takmiyorum, her banyodan sonra tırnakları yumuşuyor, uyuyunca kesiyorum. Ev genelde 23 derece, içine kısa kollu çıtçıtlı body, üzerine ayaklı tulum, üzerine çorap giydiriyorum. Kalkınca sırtına ince polar örtüsü var onu alıyorum. Şapkayı sadece banyodan sonra ve dışarı çıkarken takıyorum. Bebeğin üşüyüp üşümediğini ensesinden anlayabilirsin ve doktorların dediği gibi bebekler üşümekten çok sıcaktan hasta oluyor. O yüzden kıyafet konusunda daha rahat olmak gerekiyor bence.

Ah kızlar neden böyle oluyor neden herşey üst üst e geliyor bilmiyorum kuzenimin esi hamile idi mart sonunda doğumu vardı evde düşmüş apar topar hastaneye götürmüşler gebelik zehirlenmesi bebegi aldılar Suan kuveZde ama annesi komaya girdi ve Suan yoğum bakımda uyutuluyor doktorlar hiç iç acısı konuşmuyor lar Mıs çünkü eklamsi gelişmiş çoklu organ yetmezliği mevcut özellikle lohusa olan arkadaşlar lohusanın duası kabul olur derler ne olur dualarınızı eksik etmeyin

Canım çocuklar bebekler için çok tehlikeli olabiliyor yeğenim 4 yaşında çok yaramaz ikizler bütün gün bebeğimin yanından ayrılmadım bişey olur diye korumaya çalıştım kucağımdayken yeğenim havaya kocaman bir Bebek attı ve kızımın kafasına küt diye düştü anlamadım bi anda nasıl olduğunu ve çığlık çığlığa ağladı çok korktum bundan sonra bulunduğu odada asla oyuncaklı çocuğa izin vermicem sizlerinde aklında olsun

Csnım haklısın bizim ki de sürekli birşeyler atıyor yere bebeğe değil ama gelebilir sonuçta bende tavana salıncak gibi birşey yaptım pusetten genelde oraya koyuyorum

canim Allah acil sifa versin bizdede babamın 2. hanımı benzer bir olay oldu yuksek tansiyonla girmek zorunda kaldı doguma derken yogunbakıma girdi organlar calısmayı bırakdı cok zor bir surecdi ama 3 ayın sonunda evine döndü uzun sure yogunbakımda kaldi İnsaAllah sizinde akrabanız saglıkla evine döner
hastane ve bu konudaki tecrübeside cok önemli hangi hastanede
ALLAH Acil sifa versin canım

günaydın herkese 3 aykıj olmamıza birkac gun kaldı ama adı vıvı oldu yavv hic susmuyor ya aglıyor yada vıvı işte
acepsoyle accuk etrafı seyretseler felan güzel güzel uyusalar diyecemde hayaller dalıp beklentiyi yükseltmiyek

Günaydın güzel anneler. Bugün doğum yapalı 31 gün oldu. Son bir kaç gündür kahverengi leke geliyordu çok az ama dünden beri kırmızı kan geliyor??? Acaba adet mi oldum?? 40 çıkmadan adet olunur mu???

Çok sağol csnım Göztepe eğitim araştırma hastanesinde

Alaracigim cok cok geçmiş olsun. Allah evladina bagıışlasin

Arkadaşlar atan dikişlerim iyileşmeyince ameliyat olmak zorunda kaldım 3 gündür ameliyat oldum doğumdan daha zormus ordan ameliyat olmak bebegimle rahat ilgilenemiyorum oturmak yasak çünkü dua edin iyi olmam için bebeğim hasta olacak

Kızlar bişiy sorucam bebeklerinizi ozellikle kız cocukları sıcagı sever derler evde gündüz ve gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz Ben cok mu giydiriyorum bilebilem
Odanın derecesini 24.5 tutuyorum nemi 50 olması gerekiyor. Icine kolsuz zıbın üstüne tulum. Bu kadar. Ne yelek giydirdim ne gündüzde üstünü örterim. Ancak gece yatarken uyku tulumu giydiriyorum o da kolsuz.

Cok geçmiş olsun canim inşallah bi an önce iyilesirsin bebeğin nasıl iyi mi

Biz iki aylık olucaz haftaya basından beri sürekli eldield şapka takıyoruz elleri ozellikle cok soguk oluyodu ama yavas yavas azaltmak lazım aslında dogru yapıyosun cok alıstırmamak lazım aslında.
Elleri ve ayaklarinin soguklugu dolasimla ilgiliymis usumekten degilmis ensesine bakin usuyup usumedigini anlamak icin dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…