2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım kusura bakma çok soru soruyorum ama . Benim bebeğim 32 günlük . Gündüz çok az uyuyor. Ağlama krizleri yok çık fazla. 32 gündür emmesinde sorun yoktu ama dünden beri uyku arasında veriyorum ağladı akşam ve sanah memeyi tutturmaya çalışınca. Uyku arasında 20 dk emiyor.sesli kala biz de de bar.kusma yok. Kilo alımı da hastanesen çıktıgımızda 3350 idi birinci ayında 4500 oldu

d vitamini olarak ocean 400ıu olanı aldık cnm biz umarım katkı yoktur içinde..

Merhaba bende Ankara’da oturuyorum medikal parka gittim bebeğimin durumu için ancak tatmin etmedi beni . Durum şu 50 günlük bir bebeğim var doğduğu günün ertesi günü başladı uyku problemi zayıf doğdu sarılığa yatkın diye bol emzir dediler ben de bebeğim emmek istedikçe sık sık emzirdim ve hep memede uyudu. Hala memede uyuyor ve yerine koyunca öZellijle gündüzleri hemen uyanıyor geceleri de belli saaten sonra meme desteği olmadan uyumuyor emzikte kabul etmiyor ve yaklaşık 3 haftadır akşamları memeye gelince ağlıyor memeden çekiyorum susuyor ancak bir iki dakika sonra tekrar emmek istiyor doktora sordum kolik dedi ancak kolik olsa memeden çekince de ağlamaz mı . Uykusu var ancak uykuya memesiz dalamıyor . Gündüz çok nadir memeden ayrılınca yerine koyunca uyuyor yeni ücret ödemeseydim giderdim bu doktora en yakın zamanda ayarlayıp para gideceğim inş

Kızlar nisan ayında 12 saatlik bir yolculuk düşünüyoruz ve bebek 3 aylık olacak eşim pusetle zor olur araba koltuğu alalım diyor ama oturamıyor olacak.. siz oto koltuğu ne aldınız memnun kalan varmı?

Bunun aglamasi oyle boyle degil saatlerce suruo ve karin tas gibi oluo o arada beskenemio hic bi sekilde kilo alimi gunde 20 gr ayda 600 gayet normalmis bunun alti az ...ne demek canim bende drdan ogrendiklerimi yaziyorum

Bunun aglamasi oyle boyle degil saatlerce suruo ve karin tas gibi oluo o arada beskenemio hic bi sekilde kilo alimi gunde 20 gr ayda 600 gayet normalmis bunun alti az ...ne demek canim bende drdan ogrendiklerimi yaziyorum
Teşekkür ederim canım. Yavruna da şifa dilerim.

Nurse Damlayı ben sabah üç damla, akşam üç damla olarak veriyorum yeterli geliyor bazen akşam dört damla veriyorum. Biogaia baş tacımız resmen onunla yapıyor kakasını. İkisini bir kullanabiliyoruz. Benim rutinim şöyle. Sabah emmeden önce 5damla biogaia, emip gaz çıkarıp aradan bir saat geçtikten sonra nurse damla. İkindi D vitamini. Akşam tekrar nurse damla. Umarım Faydalı olur bebeğine :)

Herkese meraba..bebisleriniz hayirli olsun saglikla büyütelim hepimiz insalahh

Bizimde 2 ayımız bitti idrar yolu enfeksiyonu oldu yawrum gecti sukur ..ama burnu sürekli tıkalı serum fizyoljik kullanıyoruz ama pek fayda görmuyor doktorda baska bisey kullanmamiza izin vermiyor ilac sprey yada yakaya sürülen bitkisel kokular soruyorum hayir diyor ama acilmiyor burnu serumla biraz rahatliyor sonra yine tıkali napcam.bilmiyorum artik ayni dertte olan varmi siz ne yapiyosunuz burnu icin allahaskina...
Birde kizlar 2nci ay aşısından sonra oglum derin uyumaya başladı bugun 3ncü gün halaa biraksam bütün gün uyuyacak.. normal mi acaba aşidan sonra böle uyuması gecer diye bekliyorum ama tecrubeli annelerden cevap bekliyorum ..

Bizim de oğlanın burnu tıkalı hatta grip oldu enjektörü tam doldurup bebeği yan yatırıp sıkıyoruz diğer burun deligonden çıkıyor yanı birkaç damla fayda vermiyor yan cevırınce hemen sıkıp yüzüstü yatırıyoruz sonra düz çevirip aspiratörle çekiyoeuz . Bir de günde dört beş kaşık ılık su içir

Bu hastanede kalça ultrasonuna baktırdınız mı acaba

Bebeğine yalnız bakan anneler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor. Bazen kendimi bir çıkmazda hissediyorum sizde de oluyor mu. gününüzü nasıl geçiriyorsunuz :)
Valla canım ben yalnızca bebeğimle ilgileniyorum
Sıkılıyorum bunalıyorum
Ama bebegim gözlerini açınca çok mutlu bir şekilde onunla konuşuyorum
Yemek yapamıyorum
Ev başını almış gidiyor
Bebek uyuyunca uyuyorum sadece
Bide bizim ki sallanmaya alıştırmak saatlerce onu sallıyorum
Sallarken bütün dizileri izliyorum
Depresyonda gibiyim yani

Kızlar nisan ayında 12 saatlik bir yolculuk düşünüyoruz ve bebek 3 aylık olacak eşim pusetle zor olur araba koltuğu alalım diyor ama oturamıyor olacak.. siz oto koltuğu ne aldınız memnun kalan varmı?

Recaro kullanıyorum oto koltuğu. Gayet memnunum. Çokta rahat ediyor ne zaman ninse uyuyor :) daha ilk hastane çıkışında oturtup bağladım :)

Bende dün ilk defa bir film izleyim dedim. Allahım filmin son 20 dk sina kadar çok zor şartlarda bir şekilde izledim ama bir ağlamaya başladı izlediğim filmin sonunu göremedim gıcık bir durumdu :)

Kuzular faydası olur belki diye sizinle paylaşmak istedim oğlum grip Bugun gene acile gittik burnu sürekli tıkalı nefes alamıyor ve bu sebeple çöl huysuzdu doktor nebilazatör ile serum fizyolojiği hava olarak maske ile Vermemi söyledi hastanede de verdiler İnan’ın çok ise yaradı sizinle de paylaşmak istedim

Ya kızlar bikac gündür hava soguk didi banyo yaptırmıyoduk. Kızıma bu gün yaptırıyım bebe yagıylada masaj yaparım rahatlar dedim ama babasıula yıkarken nası oldu anlamadım şampuan gözune geldi gözu kızardı yavrumun agşado baya panik olduk apar topar cıkardık nasıl giydirdigimi bilmiyorum yanı gözunu ovustura ovustura uyudu yavrum cok üzüldüm babası da beni sucladı gıcık oldum sanki bilerek yapmısım
Ona kalsa cocuk hic hasta olmiycak hic aglamıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…