2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kakası falan nasıl canım? Başka bir belirti var mı?? Bizimkinin yüzü isilikm gibi oluyor. Bir de geçen gün karnı kırmızı gibiydi
Kakasi bana mukuslu gibi geliyordu ama doktorumuz bu normal dedi mukuslu olsa (bezi iki tarafindan tutup birlestirdi) birbirine yapisir uzar dedi. Isilil gibi birsey daha yasamadik. Bizdr popoda hemen gecmeyen pisik , huzursuzluk ve asiri kusma belirtileriyle suphelendik.

Ben icine citcitli badi ve uzerine ayakli tulumla ust kiyafet giydiriyorum ev genel olarak 24/25 derece. Eldiven artik ellerini kesfetsinler diye acik ki benimki emmeye calisiyor:) ayakli tulumun ustune corap giyidiryorum.yelek icinde uyandiktan sonra giydirmeni daha dogru olur diger turlu terliycek ve hep onunla Kalicak ama uykudan sonra kisa giydirilmeli.sapka zaten nerdeyse hic kullanmadik

Yelegi uykudan uyandıgında kısa süreli mi giydiriyosunuz yanı eldivenide ellerini sürekli gozlerini ovusturuyo ondan takıyorum ama takmasam mı evde sıcaklık 22 25arası değişiyo gece uyurkendeumi aynı giydiriyosunuz peki

Bide şimdi bu alısksnlıkları bıraksam şapka eldıven gibi ters tepmesin alısmıs olmasın vucudu ondan korkuyorum iki aylık olucaz haftays

Kızlar bugün briinci ay aşısını olduk beneğim geldipinden beri uyuyor. Normalde uyutmak için 40 takla atardık şimdi uyandıranıyorum korkmaya başladım

Kızlar bugün briinci ay aşısını olduk beneğim geldipinden beri uyuyor. Normalde uyutmak için 40 takla atardık şimdi uyandıranıyorum korkmaya başladım
Korkma canım benim ki de öyle olmustu mamaya zorla uyandırmıştım

Sağ ol canım içim rahatladı. İnşallah gece de uyur
Canım benim ki saat 10 gibi uyanmıştı aldan insallah senin ki uyur anne olmak ne garip değil mi önce uyumuyor diye serzenişte bulunuyoruz uyuyunca da panik oluyoruz bende çok korkmuştum

Canım anne sütü yetiyor bebeğime
Reflü için mama verdi doktor
Süt içtikten sonra 30 ml sadece 8 defaya kadar veriyorsun ben ara sıra veriyorum 1-3 defa arasında günlük
Anladım canım. Demek ki mama kullanmak için sadece sütün olmaması gerekmiyormuş inşallah bir an önce geçer kusmaları bebişlerimizin

Bnm de aynı dercede evim. Bn içten kısa corap yarımkollu body alt üst takım arada da yelek giydiriyorum

Kızlar bişiy sorucam bebeklerinizi ozellikle kız cocukları sıcagı sever derler evde gündüz ve gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz Ben cok mu giydiriyorum bilebilem
Ev genellikle 23 derece. Çıt çıtlı badi üzerine ya tulum ya altlı üstlü takım giydiriyorum. Altında ekstra bir pijama daha oluyor. Yani çift kat giyiyor alt ve üstte. Bir de ayağında normal çorap oluyor

Eldiven elinde durmadığı için çorap giydiriyorduk şimdi gündüzleri serbest bırakıyorum. Şapka hiç takamadık kulakları kıvrılıp duruyor kepçe olacak diye korkuyorum

Eldiven elinde durmadığı için çorap giydiriyorduk şimdi gündüzleri serbest bırakıyorum. Şapka hiç takamadık kulakları kıvrılıp duruyor kepçe olacak diye korkuyorum
Bende gündüzleri serbest bırakıyım ozaman elleri. Biz şapka kullanıyoruz kulaklarda sıkıntk yok şükür Daha tırnaklarını hiç kesmediğimiz için insan korkuyo

Eldiven kullanıyorum kırkı çıkınca tırnak kesip kullanmicam şapkayi da geceleri bı banyodan sonra takiyorum umarım doğru yapiyorumdur.

Eldiven kullanıyorum kırkı çıkınca tırnak kesip kullanmicam şapkayi da geceleri bı banyodan sonra takiyorum umarım doğru yapiyorumdur.
Biz iki aylık olucaz haftaya basından beri sürekli eldield şapka takıyoruz elleri ozellikle cok soguk oluyodu ama yavas yavas azaltmak lazım aslında dogru yapıyosun cok alıstırmamak lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…