2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gün içindeki kusmalarını say canım inşallah reflüsü yoktur.

Bu sabah 7den beri 4 kez kustu canım , ilk kez böyle oluyor, biri fışkırır şekildeydi. Doktoruyla haberleştik reflü gibi ama fışkıran kusma tekrar olursa beklemeyin gelin dedi, şimdi takip ediyorum. İnsanın morali bozuluyor kustukça. Bir de memede çatlak ve kanama varsa o da kusma yapar dedi.

Kızlar aptamil comformil kullanan varmı aramızda ben hipp combiotic den ona geçiş yapıyorum memnun musunuz birde fiyatı ne kadar

AA bunlar benim kizimda da oluyo ama ben normal diye hicb refluden şüphelenmedim.gunde 1-2 kez kusuyor ve ilk aydan sonra oldu çok mu kurması lazım reflü demek icin

Canim sorum olacak emzirme süren ne kadar oluyor ve emzirme arasi kac saat oluyor. Ben iki memeyide emziriyorum 10 dk birini 10 dk birini yanlış mi yapiyorum acaba?
Eger sabah uyanmissa memeler doluysa tek meme veriyorum 2 saat aralikla daha sonra ikinci emzirmde bir oncekinden devam ediyorum o zaman eger sut akisi yavasladiysa bazen yetmiyor digerine geciyorum. 2 saat sonra emzirmemde yariM kalan memeden devam ediyorum.emzirme sureside 15/20 dakika oluyor

Merhaba, bizde oyleyiz kucakta susuyor ama diger tulru agliyor. Doktorda bize kolik dedi. Poposunda pisik vardi ondan ve huysuzlugundan suphelendiginden sut alerjisi mi diye dusunduk.gaita testi yapti kalprotektin bakildi onda deger yuksek degildi ve onemli olan gaitada lokosit bulunmamasi dedi yani kan bizde cikmamisti.Suan 3 hafta kati bir diyet yapicam sut urunleri yaninda yumurtada yasak paketlenmis tum urunler yasak cunku iclerinde peynir alti suyu ve soya bulundugu icin. 3 hafta sonunda birden basla dedi ozaman ciddi bir farklilik olusursa anlariz.birde kan alip baska birseye alerjisi varmi diye bakilcak daha kan sonucu cikmadi

Avent soothie kullaniyoruz zaten surekli yogun bir meme istegi yok ama bazen gazini cikarirken veriyoruz ozaman rahat ediyor. Sabahlarida uyanmak uzereyken mikirdandiginda emiyor emzigi. Doktor demisti on sut cok alirsa bebekler rahatsiz olabilir dedi emzirdikten sonra diger emzirmede ayni memedne devam et diye bende oyle yapiyorum umarim ise yariyordur

Gerçekten çok sinir bozucu oluyor kusmaları. Midesinde emdiği kalıyor mu kalmıyor mu anlamıyorum ben de çok üzülüyorum. İnşallah bir an önce geçer canım

Son düzenleme:
AA bunlar benim kizimda da oluyo ama ben normal diye hicb refluden şüphelenmedim.gunde 1-2 kez kusuyor ve ilk aydan sonra oldu çok mu kurması lazım reflü demek icin
Kusma durumu sıksa reflü oluyor. Fizyolojik reflü bebeklerin yarısında görülen bir durummuş. Bazı bebekler de emme refleksleri çok güçlü olduğu için midesini çok dolduruyor o yüzden kusuyor. Takip etmende fayda var ama 1-2 kere kusuyorsa reflü değildir diye düşünüyorum inşallah değildir

Kakası falan nasıl canım? Başka bir belirti var mı?? Bizimkinin yüzü isilikm gibi oluyor. Bir de geçen gün karnı kırmızı gibiydi

Kakasını sesli yapıyor bizimkisi ama ben mukus falan görmedim canım siz de var mı??

Bende simdi drdan geldim sukur ki ankarada cok iyi bir cocuk doktoru buldum.kudret hastanesinde yunus emre bey.....hem uygun fiyatli bi hastane hem temiz hem sakin doktorumuzu da cok sevdik.erken sunnet onerdi tum batin ultrasonu ve kalca bakildi.her sey yolunda sadece cok yogun gaz cikti ultrasonda.idrar ve kaka testi sonuclarini bekliyoruz.surekli aglamasini kolik ya da gaz diyip gecistiremeyiz dedi ...sonuclarini bekliyoruz....bebege rezene ve kimyon icirmeyin siz icin dedi sutumu arttirici bazi tavsiyelerde bulundu .bu ay kilo alimini az buldu.

Ben içirdim çocuk daha beter oldu bencede içirmemek lazım

Gerçekten çok sinir bozucu oluyor kusmaları. Midesinde emdiği kalıyor mu kalmıyor mu anlamıyorum ben de çok üzülüyorum. İnşallah bir an önce geçer canım

Ben de aynı durumdayım şu an, aç olsa uyumaz herhalde diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi. 1 yaşını bulabiliyormuş canım geçmesi, benimki bir de kustuktan sonra önce donup kalıyor, iyice masumlaşıyor, öyle görünce ağlamaklı oluyorum.

Canım anne sütü yetiyor bebeğime
Reflü için mama verdi doktor
Süt içtikten sonra 30 ml sadece 8 defaya kadar veriyorsun ben ara sıra veriyorum 1-3 defa arasında günlük

Kozlar bebeğimin sesi kısıldı bugünde gerçekten çok huzursuzum bu kadar ufak bebegin sesi neden kısılır gripten olabilir mi

benimde uyuyunca bazen hırıltı ve yutkunma oluyor sürekli kalkıp bakıyorum dalamıyorum bende biraz dik tutayım sağol cnm yazdığın için

Kızlar bişiy sorucam bebeklerinizi ozellikle kız cocukları sıcagı sever derler evde gündüz ve gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz Ben cok mu giydiriyorum bilebilem

Kızlar bişiy sorucam bebeklerinizi ozellikle kız cocukları sıcagı sever derler evde gündüz ve gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz Ben cok mu giydiriyorum bilebilem
Benim bebeğim kız evim 22-24derece tutuyorum bı citcitli uzun kollu badi ve aynı kalınlıkta altına giydiriyorum bir kat bunlar ikinci kat olarak da aynı kalınlıkta tulum giydiriyorum yani iki kat giyiyor evin durumuna göre kucağa alınca yelek giydiriyorum

Bende zıbın giydiriyorum altan hemşire kısın kılotlu corap giydir dedi onu giydiriyorum ustunede alt üst takım giydiriyorum arada da yelek giydiriyorum acaba yelek giydirmemek mi lazım alısmaması için. Peki eldiven şapka kullanıuomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…