İçini ferah tut annesi bir şey çıkmayacak inşallahKızlar oğlumun yarın normal doktor kontrollü de var bu hafta abartmıyorum her gün hastane geçirdik sorun su ki bu sabahtan beri iştahı Yok ve hala burnu tıkalı bronşit olmustue diye çok korkuyorım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçini ferah tut annesi bir şey çıkmayacak inşallahKızlar oğlumun yarın normal doktor kontrollü de var bu hafta abartmıyorum her gün hastane geçirdik sorun su ki bu sabahtan beri iştahı Yok ve hala burnu tıkalı bronşit olmustue diye çok korkuyorım
Çok geçmiş olsun oh Negüzel atlattiniz. Of biz napcaz ya! Cok agladimi melegin cnm?İki bacak 1 kol kızlar, 2.ay aşısı bacaklara karma ve zatürre kola verem vuruyorlar. Biz de bugün olduk:/
İnsallah csnım yememesi çok Çan’ımı sıkıuorİçini ferah tut annesi bir şey çıkmayacak inşallah
Canım geçmiş olsun. Bana bugun hemşire 2 aşı olacak 2.ayda diğer aşıda ay sonunda dedi neden öyle pekiİki bacak 1 kol kızlar, 2.ay aşısı bacaklara karma ve zatürre kola verem vuruyorlar. Biz de bugün olduk:/
Korkma canım düzelecekler insallah ama çok zormuş evlat sahibi olmak hiç bir çocuk hiç bir bebek hasta olmasınCanım ben de o şiddetli kusmalardan korkuyorum gece olur da fark edemezsem diye
Canım anne sütü yettiği halde sırf reflü için mi bu mamayı kullanıyorsun peki yoksa aynı zamanda destek olsun diye mi? Yüksek yastığa nasıl yatırıyorsun zor olmuyor mu durması? Ben reflü yatağı kullanıyorum ama geceleri çok huzursuz uyuyorum kusar mı diye. İlaç henüz başlamadık ama kilo alımı yavaşlarsa başlarız biz de canım
Canım diyelim emdi bir yarım saat tuttum dik bir şekilde kucağımda sonra yatırayım diyorum kusuyor. Altına bakayım diyorum kusuyor bazen süt şeklinde bazen kesik süt şeklinde kusuyor. Bazen emme anında kusuyor tabii o an genzine de kaçıyor öksürmeye başlıyor korku filmi gibi oluyor benim için bir şey olacak diye. Sorarsan yazar mısın canım buraya da. Kusmalarını takip et doktora gidene kadar horlaması var mı arada öksürüğü var mı diye de bak canım bunlar reflü belirtisi
Kuzum hakket bu hafta sen hep hastalikla uğraştin ya. Biraz büyüselerde dertlerini anlatabilseler. Cidden anne olmak cok zorrrrrrrrrrrrr. Kardeşinle tkrar konuştunmu? Inş.anlasabildinizKorkma canım düzelecekler insallah ama çok zormuş evlat sahibi olmak hiç bir çocuk hiç bir bebek hasta olmasın
Canım ben de o şiddetli kusmalardan korkuyorum gece olur da fark edemezsem diye
Canım anne sütü yettiği halde sırf reflü için mi bu mamayı kullanıyorsun peki yoksa aynı zamanda destek olsun diye mi? Yüksek yastığa nasıl yatırıyorsun zor olmuyor mu durması? Ben reflü yatağı kullanıyorum ama geceleri çok huzursuz uyuyorum kusar mı diye. İlaç henüz başlamadık ama kilo alımı yavaşlarsa başlarız biz de canım
Canım diyelim emdi bir yarım saat tuttum dik bir şekilde kucağımda sonra yatırayım diyorum kusuyor. Altına bakayım diyorum kusuyor bazen süt şeklinde bazen kesik süt şeklinde kusuyor. Bazen emme anında kusuyor tabii o an genzine de kaçıyor öksürmeye başlıyor korku filmi gibi oluyor benim için bir şey olacak diye. Sorarsan yazar mısın canım buraya da. Kusmalarını takip et doktora gidene kadar horlaması var mı arada öksürüğü var mı diye de bak canım bunlar reflü belirtisi
Canım evet yavaş yavaş arttı. Önce kesik süt geliyordu sonra alt açarken kusma başladı. Ses kısıklığı, hırıltı, öksürük, ağızda tükürük biriktirmesi, fışkırır gibi kusma reflü belirtileri olabiliyor. Sen önlem amaçlı emma sonrası 20 dk dik tut canım ve gazını çıkarırken nazik davranmak gerekiyor eğer reflüsü varsa pek sarsmamak gerekiyorAltını açarken bazen kusuyor benim kızım da ve evet bazen süt şeklinde bazen kesik süt. Emzirirken hiç olmadı ama 1-2 kez kusması fışkırır şekilde oldu, bu da reflü belirtisiymiş. Öksürük yok pek ama bazen sesi kısık gibi oluyor düzeliyor sonra, horlama da yok ama takip ediyorum. Sizde de belirtiler yavaş yavaş mı arttı? Tabi mutlaka haber veririm canım doktor kontrolünden sonra.
Canım evet yavaş yavaş arttı. Önce kesik süt geliyordu sonra alt açarken kusma başladı. Ses kısıklığı, hırıltı, öksürük, ağızda tükürük biriktirmesi, fışkırır gibi kusma reflü belirtileri olabiliyor.Altını açarken bazen kusuyor benim kızım da ve evet bazen süt şeklinde bazen kesik süt. Emzirirken hiç olmadı ama 1-2 kez kusması fışkırır şekilde oldu, bu da reflü belirtisiymiş. Öksürük yok pek ama bazen sesi kısık gibi oluyor düzeliyor sonra, horlama da yok ama takip ediyorum. Sizde de belirtiler yavaş yavaş mı arttı? Tabi mutlaka haber veririm canım doktor kontrolünden sonra.
Konuşmadım inan konuşmayı düşünüyorum çünkü olay çok farklı bir boyutta resmen küçük çocuk gibi kıskançlık yapıyor başka birşey değil olan annem ile bana oluyor allah beterinden korusun canım ama gerçekten çok kötüyüm aman diyim çok dikkat edin bebekler hasta olmasın İnan’ın süreç çok yıpratıcı geçiyor ağlama sorumuzun üzerine birde yememe sorunumuz eklendi çok yorgun uykusuz ve mutsuzumKuzum hakket bu hafta sen hep hastalikla uğraştin ya. Biraz büyüselerde dertlerini anlatabilseler. Cidden anne olmak cok zorrrrrrrrrrrrr. Kardeşinle tkrar konuştunmu? Inş.anlasabildiniz
Canım evet yavaş yavaş arttı. Önce kesik süt geliyordu sonra alt açarken kusma başladı. Ses kısıklığı, hırıltı, öksürük, ağızda tükürük biriktirmesi, fışkırır gibi kusma reflü belirtileri olabiliyor. Sen önlem amaçlı emma sonrası 20 dk dik tut canım ve gazını çıkarırken nazik davranmak gerekiyor eğer reflüsü varsa pek sarsmamak gerekiyor
Cnm ya Allah kolaylik versin hepimize. Yıpratma kendini kuzucunun sana ihtiyaci var.Konuşmadım inan konuşmayı düşünüyorum çünkü olay çok farklı bir boyutta resmen küçük çocuk gibi kıskançlık yapıyor başka birşey değil olan annem ile bana oluyor allah beterinden korusun canım ama gerçekten çok kötüyüm aman diyim çok dikkat edin bebekler hasta olmasın İnan’ın süreç çok yıpratıcı geçiyor ağlama sorumuzun üzerine birde yememe sorunumuz eklendi çok yorgun uykusuz ve mutsuzum
Sağol canım, evet ağladı malesef insanın içi gidiyo resmen, Allah dert vermesin sağlıkları için ama yine de anne baba olarak çok üzülüyoruzÇok geçmiş olsun oh Negüzel atlattiniz. Of biz napcaz ya! Cok agladimi melegin cnm?
Verem aşısı koldan olan 2haftada bir açılıyormuş 10adet olarak belki ondan olabilirCanım geçmiş olsun. Bana bugun hemşire 2 aşı olacak 2.ayda diğer aşıda ay sonunda dedi neden öyle peki
L Lilyumm_ Benim bebek doktorun yaninda kusmustu tamam bu fizyolojik reflu demisti. Altini almayi, dus yaptirmayi karni acken yapmaya calis dedi. Uyandiginda hemen altini aliyorum agliyor baya acliktan ama oteki turlude ayagini kaldirsan kusuyor. Gaviscon sase verdi kullanmak icin ictiklerini kivamlastirmasi icin ilk gunler verdik ama bizimki tadini pek sevmedi sanirim ondan cok zorlamadik.baya azaldi sukur kusmalar. Emzik emmesinide soylemisti reflulu bebeklere iyi geliyormus.reflu yastigi aldik ama yatmiyor :)
Emzirme olayinida onsut orta sur son sut diye anlatip bir memeyi emzirmeye basladin ondan devam et dedi bende 2 emzirmeyi ayni memeden yapiyorum sonra digerine geciyorum
Gün içindeki kusmalarını say canım inşallah reflüsü yoktur.Tükürük de birikiyor, benim kızımda da başlamış o zaman. Emerken uyursa gazını çıkaramıyorum, o zaman daha çok oluyor. Takip edeyim, artarsa kontrolü beklemem, doktoruna mesaj atarım, sana da haber veririm, teşekkürler canım.
Emzik iyi geliyormuş evet reflüye ama almıyor inat etti hangi emziği kullanıyorsun acaba? Bugünlerde memede çok kalmıyor kızım, ben de her emmede değiştiriyorum boşaltsın diye ama dediğin çok doğru son sütü almalı bebek asıl yağlı kısım orada. Ben de aynı memeyi üst üste vermeye başlayayım teşekkür ederim.L Lilyumm_ Benim bebek doktorun yaninda kusmustu tamam bu fizyolojik reflu demisti. Altini almayi, dus yaptirmayi karni acken yapmaya calis dedi. Uyandiginda hemen altini aliyorum agliyor baya acliktan ama oteki turlude ayagini kaldirsan kusuyor. Gaviscon sase verdi kullanmak icin ictiklerini kivamlastirmasi icin ilk gunler verdik ama bizimki tadini pek sevmedi sanirim ondan cok zorlamadik.baya azaldi sukur kusmalar. Emzik emmesinide soylemisti reflulu bebeklere iyi geliyormus.reflu yastigi aldik ama yatmiyor :)
Emzirme olayinida onsut orta sur son sut diye anlatip bir memeyi emzirmeye basladin ondan devam et dedi bende 2 emzirmeyi ayni memeden yapiyorum sonra digerine geciyorum