Doğduğundan beri mı böyle aslında 6-8 olması daha normal karşılanıyor fakat en az bir yapmasi zorunlu.bi doktora göstermeden mama vermeyin3 4 kez yapıyor
Tamam canım teşekkür ederim. Perşembe veya cuma dokltra götüreceğim zaten. İnşallah sütüm yetiyordurDoğduğundan beri mı böyle aslında 6-8 olması daha normal karşılanıyor fakat en az bir yapmasi zorunlu.bi doktora göstermeden mama vermeyin
Çok normal bnm kızım da öyle 50 gün oldu öyleyiz canım hala daha merak etme öyle bnm kızım da bırakınca hemen uyanıyorSürekli kucakta sallanmak istiyor. Yatağına bırakınca ağlıyor
Ne zmaana kadar böyle olacak bizim minnaklar kollarım kopuyor artık.Çok normal bnm kızım da öyle 50 gün oldu öyleyiz canım hala daha merak etme öyle bnm kızım da bırakınca hemen uyanıyor
Cnm işin şimdiden hayırlı olsun. Bebise kim bakcaz. Bide 2.ayda yapilan aşı benide düşündürüyor. 13 martta yapilacak. Aşınızı olunca yazarmisin nasil geçtiğini, ateş yapıp yapmiycani. Areş düşürücünü hazır bence ateş yapabiliyormusArkadaşlar nasılsınız
Doğum iznindeyken güzel bir is teklifi aldım. Eğer kabul edersem 20 gün sonra falan başlamam gerekecek. Bu da bebisimin 2.5 aylık olmasına tekabül ediyor. Normal sartlar da ayni zamanda ucretli iznim bitiyordu zaten. Ucretsiz izni dusunuyordum. Bir yanım mutlu bir yanım endişeli. Ne yapsam diye düşünüyorum..
2 gün sonra 2 aylık aşısını olacağız. Neler bekliyor bizi bakalim. Biraz da ağır geçiyormuş bu aşılar. Merakla bekliyorum. Neler bekliyor bizi acaba :)
Cok sevindim cnm inanKızlar hepinize çok teşekkür ederim tahlil sonucumuz iyi çıktı kanında enfeksiyon yok o yüzden antibiyotik başlamadı 5 kilo olmuş cuma günü tekrar kontrole gidicez
Çok teşekkür ederim canım insallah çabuk toparlanır oğlumCok sevindim cnm inan
Inş.cnm odayi sık sık havalandır. Terlemesin oda cok önemliÇok teşekkür ederim canım insallah çabuk toparlanır oğlum
Bakıcı ayarlayıp annemin gözetiminde olabilir ancak :/ yazarim tabi canim güzel geçer asidan sonraki günleri inşallah canları acimazCnm işin şimdiden hayırlı olsun. Bebise kim bakcaz. Bide 2.ayda yapilan aşı benide düşündürüyor. 13 martta yapilacak. Aşınızı olunca yazarmisin nasil geçtiğini, ateş yapıp yapmiycani. Areş düşürücünü hazır bence ateş yapabiliyormus
Annenin tamamiyle bakma şansi varmi?Bakıcı ayarlayıp annemin gözetiminde olabilir ancak :/ yazarim tabi canim güzel geçer asidan sonraki günleri inşallah canları acimaz
Asi yarin olucak insallah cikmaz bende merak ediyorumCnm sizin 2.ay aşınız nsl geçti, ateş yaptimi?
Besige birakinca ciglikla agliyor aliyorsun kucagina susuyor.Reflu de var bebekte oda zaten rahatsiz ediyoru. Ilk zamanlar gece babasi besikte sallayinca uyuyordu birkac gece sorun cikardi bende uykusuz kalinca dedim devam edelim uzerimde uyusun die. Kose koltugu vsr onun kose kisminda yatiyoruz dusmesin die ama ne kadar surecek aliskanlik olacak ki merak ediyorumOy deme.. nasıl yok edecegiz bu alışkanlığı
Yok cnm malesef..Annenin tamamiyle bakma şansi varmi?
Ay cnm sagolasin bende cok tedirginim bu aşıdan dolayi. Sayende biraz içim açıldıkizlar biz cuma gunu 2. ay asimizi olduk.3 tane asi yapiyolar.3.yaptiklari asida cok agladi.hic uyumayan bebegim o gece uyudu.saat basi uyanip emmek istedi.emdi tekrar uyudu.ates yapmadi cok sukur.ebe ates olmadan surup vermeyin demisti.ayni gun doktor kontrolumuz vardi.doktor atesi beklemeyin verin dedi.bizde cay kasigiyla calpol verdik.bekledigim gibi kotu gecmedi sukur.