Canım ben gecen yazacaktım sana ama endişelendirmek istemedim belki de baska nedenden dolayıdır ama burun temizliğini aspiratörle yapıp mukozayı almak gribi tetikleyebiliyormus genelde dr lar aspiratörü gripken tavsiye ediyorlarmıs. Çok üzüldüm inşallah bir an önce düzelir ve gerek kalmaz canım benim çok geçmiş olsunKızlar çok canım sıkkın bebegim grip oldu bugun hastaneye gittik ventolin şurup verdiler yarın kan alacaklar enfeksiyon varsa antibiyotik kullanacak doktor bana bebekler de grip direk bronşite çeviriyor dikkat etmen lazım dedi nasıl olacak bilmiyorum
Çok sağol csnım benim KArdesimin 2.5 yasında oğlu var ona da annem bakıyor ondan geçti malesef o kadar dikkat ettim ama gene de bulaştı şimdi mecbur kullanıyorum aspiratör çünkü bebegiö nefes alamıyor bakalım yarın ne çıkacak kan alacakları icin öyle canım sıkkın ki anlatamamCanım ben gecen yazacaktım sana ama endişelendirmek istemedim belki de baska nedenden dolayıdır ama burun temizliğini aspiratörle yapıp mukozayı almak gribi tetikleyebiliyormus genelde dr lar aspiratörü gripken tavsiye ediyorlarmıs. Çok üzüldüm inşallah bir an önce düzelir ve gerek kalmaz canım benim çok geçmiş olsun
Benim ki de 2700 dogdu bende yaşamdım csnımBenim bebeğim 2740 doğdu ama öyle bir sorun yaşamadık bence doktor bilimsel konuşmamış
Çok geçmiş olsun canım inş güzel çıkar da hemen atlatır bebişin canım bnm çok zor tabi anlıyorum seni ama bir an önce geçer inşallahÇok sağol csnım benim KArdesimin 2.5 yasında oğlu var ona da annem bakıyor ondan geçti malesef o kadar dikkat ettim ama gene de bulaştı şimdi mecbur kullanıyorum aspiratör çünkü bebegiö nefes alamıyor bakalım yarın ne çıkacak kan alacakları icin öyle canım sıkkın ki anlatamam
İnsallah canım çok teşekkür ederinÇok geçmiş olsun canım inş güzel çıkar da hemen atlatır bebişin canım bnm çok zor tabi anlıyorum seni ama bir an önce geçer inşallah
cokkk geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda atlatir rabbim sAfi adila sifasini versin inşallah.Kızlar çok canım sıkkın bebegim grip oldu bugun hastaneye gittik ventolin şurup verdiler yarın kan alacaklar enfeksiyon varsa antibiyotik kullanacak doktor bana bebekler de grip direk bronşite çeviriyor dikkat etmen lazım dedi nasıl olacak bilmiyorum
Amin canım çok teşekkür ederimcokkk geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda atlatir rabbim sAfi adila sifasini versin inşallah.
rabbim korusun bebislerimizi
Hayır baslama canım. Dr kontrolu olmadan böyle bir s y yapma bebeğin sürekli aglıyor mu baska nedeni de olabilir bak bana dr mamaya baslatmıstı ve bebeğimin gazı oldugu için aglıyormus sürekli. O yüzden memeden ayrılmak istemiyormus baslama mamaya yetiyordur sütün bnm düştüğüm hataya düşme canımKızlar benim sütümün yetip yermediğini anlayamoyorum. Dünden beri hzuursuzum. Bebeğim sürekli ağzını şapırdatıyor. 25. Günlükken doğum kilosuna göre 500 gram almıştı. Hastanede çıktıgımız kiloya göre ise 700 gr almış. Hangisini dikkate alıyoruz doğum kilosunı mu? Ve kaç kilo alması gerekir? Bende mi mamaya başlamalıyım acaba??
Kendi kendine mamaya karar verip başlama canim bence. Benim kızımda ilk ay 600 gr almıştı doktor anne sütü alan bebeklerde bu normal demişti ve mama başlatmadı. Şuan 2 aylık olmak üzereyiz hala minyon bir bebek benimki ama hala başlatmıyor. Aylık kotrole gidince doktorunuz bakar zaten kilosuna boyuna posuna doktor tavsiyesi en doğrusu..Kızlar benim sütümün yetip yermediğini anlayamoyorum. Dünden beri hzuursuzum. Bebeğim sürekli ağzını şapırdatıyor. 25. Günlükken doğum kilosuna göre 500 gram almıştı. Hastanede çıktıgımız kiloya göre ise 700 gr almış. Hangisini dikkate alıyoruz doğum kilosunı mu? Ve kaç kilo alması gerekir? Bende mi mamaya başlamalıyım acaba??
Canım bizim de martın 9 unda deneyimlerini paylaşırsan sevinirim ağır geçtiğini bende duymuştum2 gün sonra 2 aylık aşısını olacağız. Neler bekliyor bizi bakalim. Biraz da ağır geçiyormuş bu aşılar. Merakla bekliyorum. Neler bekliyor bizi acaba :)
Tabiki cnm paylaşırım inşallah hafif geçer :)Canım bizim de martın 9 unda deneyimlerini paylaşırsan sevinirim ağır geçtiğini bende duymuştum
Gazı mı var açlıktan mı bilmiyorum ama çık hzuursuz. Dün de sürekli memeyi ağzından çıkardı. Göğüslerim de yumuşak olunca yetmiyor mu diyorumHayır baslama canım. Dr kontrolu olmadan böyle bir s y yapma bebeğin sürekli aglıyor mu baska nedeni de olabilir bak bana dr mamaya baslatmıstı ve bebeğimin gazı oldugu için aglıyormus sürekli. O yüzden memeden ayrılmak istemiyormus baslama mamaya yetiyordur sütün bnm düştüğüm hataya düşme canım
Göğüs yumusak olunca da süt olur öyle düşünme bacaklarını çekerek aglıyor mu sürekliGazı mı var açlıktan mı bilmiyorum ama çık hzuursuz. Dün de sürekli memeyi ağzından çıkardı. Göğüslerim de yumuşak olunca yetmiyor mu diyorum
Sürekli kucakta sallanmak istiyor. Yatağına bırakınca ağlıyorGöğüs yumusak olunca da süt olur öyle düşünme bacaklarını çekerek aglıyor mu sürekli
Kaç kez kaka yapiyor günde o da önemli bir referans doğduğunu anlamak için benim Dr öyle dedi.Gazı mı var açlıktan mı bilmiyorum ama çık hzuursuz. Dün de sürekli memeyi ağzından çıkardı. Göğüslerim de yumuşak olunca yetmiyor mu diyorum
3 4 kez yapıyorKaç kez kaka yapiyor günde o da önemli bir referans doğduğunu anlamak için benim Dr öyle dedi.