2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben gecen yazacaktım sana ama endişelendirmek istemedim belki de baska nedenden dolayıdır ama burun temizliğini aspiratörle yapıp mukozayı almak gribi tetikleyebiliyormus genelde dr lar aspiratörü gripken tavsiye ediyorlarmıs. Çok üzüldüm inşallah bir an önce düzelir ve gerek kalmaz canım benim çok geçmiş olsun

Çok sağol csnım benim KArdesimin 2.5 yasında oğlu var ona da annem bakıyor ondan geçti malesef o kadar dikkat ettim ama gene de bulaştı şimdi mecbur kullanıyorum aspiratör çünkü bebegiö nefes alamıyor bakalım yarın ne çıkacak kan alacakları icin öyle canım sıkkın ki anlatamam

iyi geceler kızlar bizim bugün 40 cikti normalde sali cikiyorda biz birgün once cikardik ..
kanamam hala devam ediyor,
az da olsa, gunde birdefa acikrenk olarak , leke olarak ,bazen daha fazla geliyor genital bolgede kizariklik var dogumda enfeksiyon var demisti hemsire benim biran once kadın hastaliklarina gitmem lazim kendi durumum böyle. ..
kizimin durumuna gelince , gecen gece sabah saati siddetli agladigindan doktora gittik burunda tikali muayenede birşey cikmadi hiddetli aglamalar devam etti ,bugun 40 cikinca gezmeye gittik ama biran bile susmafi donuste tekrar hastaneye gittik muayenede birsey yok doktorda idrar tahlili istedi ama hala alamadik idrari ugrasiyoruz ama olmadi hayirlisi Allah'tan inşallah iyi olur susn bagirmaktan uykuduzluktan yorgun düştü uyudu
belkide benim enfeksiyonum bebegime gecmistir onunn icin bagiriyordur birde gaz sorunu var ..
allahim bebislerimizi korusun inşallah sağlıkli mutlu ömürleri olsun

Çok geçmiş olsun canım inş güzel çıkar da hemen atlatır bebişin canım bnm çok zor tabi anlıyorum seni ama bir an önce geçer inşallah

cokkk geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda atlatir rabbim sAfi adila sifasini versin inşallah.
rabbim korusun bebislerimizi

Kızlar benim sütümün yetip yermediğini anlayamoyorum. Dünden beri hzuursuzum. Bebeğim sürekli ağzını şapırdatıyor. 25. Günlükken doğum kilosuna göre 500 gram almıştı. Hastanede çıktıgımız kiloya göre ise 700 gr almış. Hangisini dikkate alıyoruz doğum kilosunı mu? Ve kaç kilo alması gerekir? Bende mi mamaya başlamalıyım acaba??

Hayır baslama canım. Dr kontrolu olmadan böyle bir s y yapma bebeğin sürekli aglıyor mu baska nedeni de olabilir bak bana dr mamaya baslatmıstı ve bebeğimin gazı oldugu için aglıyormus sürekli. O yüzden memeden ayrılmak istemiyormus baslama mamaya yetiyordur sütün bnm düştüğüm hataya düşme canım

Kendi kendine mamaya karar verip başlama canim bence. Benim kızımda ilk ay 600 gr almıştı doktor anne sütü alan bebeklerde bu normal demişti ve mama başlatmadı. Şuan 2 aylık olmak üzereyiz hala minyon bir bebek benimki ama hala başlatmıyor. Aylık kotrole gidince doktorunuz bakar zaten kilosuna boyuna posuna doktor tavsiyesi en doğrusu..

Arkadaşlar nasılsınız

Doğum iznindeyken güzel bir is teklifi aldım. Eğer kabul edersem 20 gün sonra falan başlamam gerekecek. Bu da bebisimin 2.5 aylık olmasına tekabül ediyor. Normal sartlar da ayni zamanda ucretli iznim bitiyordu zaten. Ucretsiz izni dusunuyordum. Bir yanım mutlu bir yanım endişeli. Ne yapsam diye düşünüyorum..

2 gün sonra 2 aylık aşısını olacağız. Neler bekliyor bizi bakalim. Biraz da ağır geçiyormuş bu aşılar. Merakla bekliyorum. Neler bekliyor bizi acaba :)

Gazı mı var açlıktan mı bilmiyorum ama çık hzuursuz. Dün de sürekli memeyi ağzından çıkardı. Göğüslerim de yumuşak olunca yetmiyor mu diyorum

Gazı mı var açlıktan mı bilmiyorum ama çık hzuursuz. Dün de sürekli memeyi ağzından çıkardı. Göğüslerim de yumuşak olunca yetmiyor mu diyorum
Göğüs yumusak olunca da süt olur öyle düşünme bacaklarını çekerek aglıyor mu sürekli

Kaç kez kaka yapiyor günde o da önemli bir referans doğduğunu anlamak için benim Dr öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…