2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Besige birakinca ciglikla agliyor aliyorsun kucagina susuyor.Reflu de var bebekte oda zaten rahatsiz ediyoru. Ilk zamanlar gece babasi besikte sallayinca uyuyordu birkac gece sorun cikardi bende uykusuz kalinca dedim devam edelim uzerimde uyusun die. Kose koltugu vsr onun kose kisminda yatiyoruz dusmesin die ama ne kadar surecek aliskanlik olacak ki merak ediyorum
Cnm bizde tam böyleydik ama dayanamadık. Yatır kaldır yapıyoruz o pes edip yorulana kadar.. en son uyuyor. Diğer türlüsü bizi mahvetti.

Bizde bugün kardeşim ile çok fena kapıştık csnım çok sıkkın kardesmin çocuğu var 2.5 yasında ona da annem baktı şimdi benimki ne de bakıyor daha doğrusu beraber bakıyoruz çünkü oğlum çok zor bir bebek ise girdi ben Doğum yaptıktan hemen Sonra tutturdu oğlu bu evde bakılacakmış kayınvalidesine bırakmak istemiyor kardesmin oğlu da çok hareketli İnan’ın size bazen yemeği bile zor yapıyoruz evde annemde bende tükenmiş durumdayız 2 ay Sonra bende ise başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum
Cnm iki çocuk annene cok zor gelebilir. Kardesinle daha ılımlı konuşup, senin oglusun kreş yaşına gelene kadar kvsinin bakmasi konusunda ikna etsen. Sonuçta onunda torunu kvde iyi bakabilir. Yada calısmayi biraz ertelesen

Bizde bugün kardeşim ile çok fena kapıştık csnım çok sıkkın kardesmin çocuğu var 2.5 yasında ona da annem baktı şimdi benimki ne de bakıyor daha doğrusu beraber bakıyoruz çünkü oğlum çok zor bir bebek ise girdi ben Doğum yaptıktan hemen Sonra tutturdu oğlu bu evde bakılacakmış kayınvalidesine bırakmak istemiyor kardesmin oğlu da çok hareketli İnan’ın size bazen yemeği bile zor yapıyoruz evde annemde bende tükenmiş durumdayız 2 ay Sonra bende ise başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum
Eyvah kötü denk gelmiş. Anneyi paylaşamıyorsunuz sanırım. Ya kardesinin oğlu gelecek annenize de yardımcı tutacaksınız beraber. Ya da kreşe gidecek başka çözümü var mi ..

Cnm emzirme iznin olucak dimi? Evinize yakınmi işyerin

Merhaba arkadaşlar, bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah.
1 cm açılmam var . Bebeğim biraz iri ve dr.um suni şancı ile doğumu başlatmak istiyor. Bu şekilde doğum yapaniniz var mi?

Cnm iki çocuk annene cok zor gelebilir. Kardesinle daha ılımlı konuşup, senin oglusun kreş yaşına gelene kadar kvsinin bakmasi konusunda ikna etsen. Sonuçta onunda torunu kvde iyi bakabilir. Yada calısmayi biraz ertelesen
İkna olmuyor çünkü bu konu da inat yapıyor

Eyvah kötü denk gelmiş. Anneyi paylaşamıyorsunuz sanırım. Ya kardesinin oğlu gelecek annenize de yardımcı tutacaksınız beraber. Ya da kreşe gidecek başka çözümü var mi ..
Bende yardımcı tutmayı planlıyorum Çünkü tek Başına olmayacak

Arkadaşlar nasılsınız

Doğum iznindeyken güzel bir is teklifi aldım. Eğer kabul edersem 20 gün sonra falan başlamam gerekecek. Bu da bebisimin 2.5 aylık olmasına tekabül ediyor. Normal sartlar da ayni zamanda ucretli iznim bitiyordu zaten. Ucretsiz izni dusunuyordum. Bir yanım mutlu bir yanım endişeli. Ne yapsam diye düşünüyorum..

2 gün sonra 2 aylık aşısını olacağız. Neler bekliyor bizi bakalim. Biraz da ağır geçiyormuş bu aşılar. Merakla bekliyorum. Neler bekliyor bizi acaba :)
Canım bebeğin bereketli geldi :) çok zor bir karar hakkında hayırlısı olsun :)

Merhaba arkadaşlar, bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah.
1 cm açılmam var . Bebeğim biraz iri ve dr.um suni şancı ile doğumu başlatmak istiyor. Bu şekilde doğum yapaniniz var mi?
Ben hiç açılmam olmadan başlattık doğumu suni sanciyla bebeğimin baş çevresi büyük olduğu icin zorunlu sezeryana döndük

Kızlar ben bir çare buldum sanırım uyumayan ağlayan bebeğe belki sizinde işinize yarar onca şey aldık hiç birinde durmuyordu kardesmin eski pusetinden salıncak yaptık annemin fikri idi orda Sallanıp etrafı inceliyor çekip atıyorum size hemen

Bu durumda kv sine bıraksaymıs keske ki cocuk hastayken bari bıraksaydı evde küçük beb k var diye. Niye bıraktı ki kusura bakmayın ya bnm kardesim d yapsaydı aynı tepkiyi verirdim evde küçük bebek varken hasta cocugu niye bırakırsın. Walla bn gelen akrabaların cocuklarından bile uzak tutmaya calısıyorum bebek bu cocukta hastalık vardır falan

E29A0C99-FB2B-4F69-BB2A-5E8F05A8A170.jpeg

X