Bilmiyorum gerçekten İnan çok sinirliyim sinirim geçmedi çocuğum 2 gündür hasta nefes alamıyorBu durumda kv sine bıraksaymıs keske ki cocuk hastayken bari bıraksaydı evde küçük beb k var diye. Niye bıraktı ki kusura bakmayın ya bnm kardesim d yapsaydı aynı tepkiyi verirdim evde küçük bebek varken hasta cocugu niye bırakırsın. Walla bn gelen akrabaların cocuklarından bile uzak tutmaya calısıyorum bebek bu cocukta hastalık vardır falan
Cok güzel görünüyor cnm ya tebrikler gerçekten. Duvarda neye tutturdunuzKızlar ben bir çare buldum sanırım uyumayan ağlayan bebeğe belki sizinde işinize yarar onca şey aldık hiç birinde durmuyordu kardesmin eski pusetinden salıncak yaptık annemin fikri idi orda Sallanıp etrafı inceliyor çekip atıyorum size hemen
Canım iki tane kanca aldık kirişin üstüne tutturdukCok güzel görünüyor cnm ya tebrikler gerçekten. Duvarda neye tutturdunuz
annemin halısı ben hala kendi evime geçmedim demek ki bir örnek :)))))))
Buarada halilarimiz hemen hemen ayni
Benim de suni sancı ile basladi dogumum. Cok iri degildi 3200 gr dogdu.Merhaba arkadaşlar, bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah.
1 cm açılmam var . Bebeğim biraz iri ve dr.um suni şancı ile doğumu başlatmak istiyor. Bu şekilde doğum yapaniniz var mi?
Csnım kaç gün oldu Doğum yapalıKizlar gece sırılsıklam uyanıyormusunuz terden? Ben dogum sonrası hep terleyerek uyaniyorum gece 2-3 kere ustumu degisiyorum. Ev de sıcak ama dogum sonrasi oldu bu terleme. Iyi birseydir aslında diye dusunuyorum. Toksinleri atiyorum sanirim.
Bnd öyleyim 50 gün oldu hala terliyorum geceleriKizlar gece sırılsıklam uyanıyormusunuz terden? Ben dogum sonrası hep terleyerek uyaniyorum gece 2-3 kere ustumu degisiyorum. Ev de sıcak ama dogum sonrasi oldu bu terleme. Iyi birseydir aslında diye dusunuyorum. Toksinleri atiyorum sanirim.
Cevabin için teşekkür ederim canım. Ilk doğumunda Bend e sırılsıklam uyanıyordum gecede 3 4 kez üst değiştirmek zorunda kalıyordum. Ki yazın bile terlemem . 1 ay kadar sürmüştü.Kizlar gece sırılsıklam uyanıyormusunuz terden? Ben dogum sonrası hep terleyerek uyaniyorum gece 2-3 kere ustumu degisiyorum. Ev de sıcak ama dogum sonrasi oldu bu terleme. Iyi birseydir aslında diye dusunuyorum. Toksinleri atiyorum sanirim.
Omuzumda uyuturken belim agriyor sonr otururken zorlaniyorm .Hadi omuzda uyuttum benim gogsum haric uyumuyor besige yatirinxa uyaniyor. Reflu yatagi var yanima koyuyirm onu onada yatirsam uyaniyorCanim bir haftadır öyle yapıyorum.. omuzda uyutmaktan daha zor ileriderahat edeceğimi düşünüyorum
Aslinda cok iyi gaz cikartiyor alttan. Biogaia kullaniyoruz kaka sorunu da yok gibi ama neden oyle bilemiyorum. Refluden de kaynakli sorunu olabilri, gazda olabilir ama bu surec cok zor ve yipraticiGerçekten cok zor dimi? Sizin de gaz problemi var bebeğinizin? Gaz problemi olmayan bebeklerde böyle mi cok merak ediyorum
Ben suni sanciyla dogum yaptimMerhaba arkadaşlar, bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah.
1 cm açılmam var . Bebeğim biraz iri ve dr.um suni şancı ile doğumu başlatmak istiyor. Bu şekilde doğum yapaniniz var mi?
Bende çok terliyorum ama göbek çevremin ekstra terlediğini farkettim bu da sanki daha çabuk toplanmasını sağladı gibime geliyor.. bi kaç gündür çok çok az olmaya başladıKizlar gece sırılsıklam uyanıyormusunuz terden? Ben dogum sonrası hep terleyerek uyaniyorum gece 2-3 kere ustumu degisiyorum. Ev de sıcak ama dogum sonrasi oldu bu terleme. Iyi birseydir aslında diye dusunuyorum. Toksinleri atiyorum sanirim.
Sen eşittir ben :) bel ağrısı omuzda uyutma reflu yatağı uyanma :)Omuzumda uyuturken belim agriyor sonr otururken zorlaniyorm .Hadi omuzda uyuttum benim gogsum haric uyumuyor besige yatirinxa uyaniyor. Reflu yatagi var yanima koyuyirm onu onada yatirsam uyaniyor
:) kader ortagim ne yapmayi dusunuyorsun bu konuda?Sen eşittir ben :) bel ağrısı omuzda uyutma reflu yatağı uyanma :)
Cnm düşününce stres oluyor insan ben düşünmeyi bıraktım hergun yeni bir sürpriz daha cooook huy ddgistirecekler. Kendimce çözümler üretip mutlu oluyorum işte. Bilemedim ki :):) kader ortagim ne yapmayi dusunuyorsun bu konuda?
Allah yardımcın olsun bence hemen mamaya sarılma sürücünü arttırmaya çalış incir uyutması yap solgarın b12 su var içinde 250 kapsül var her gün altı adet ondan iç ısırgan çayı iç ılık süt ben öyle yaptım. Benim de bebegı akşamları ağlıyor sür az diye hemen bunları yapıyorum yarım saate etki ediyor gibi geldi bana denemelisin benceHem emziren hem mama veren var mi bebeğine. Sütüm cok az 30 ml çıkıyor en cok. Göğüslerim cok yumuşak hic dolu değil bebeğim ilk 1 2 dk emiyo sonra süt gelmeyince cok kızıyor ağlıyor. Parmagimla sıkınca çıkıyor ama yetmiyor sanırım.
Bizde durumlar böyle. Sizler ne yapıyorsunuz. Mamayi birakmak istiyorum ama 2 saat de bir acikiyor 2 ölçek mama veriyorum. 3 bazen içiyor bazen cok geliyor içip sonra balgamli cikartiyor disari. Nasil bu durumu duzeltebilirim
Bebegi kucakta uyuttugunda bak kollarimda guvendesin mesaji veriomusuz. Sonra onu icinde hic uykuya gecmedigi bi yere koyunca hani sana guvenebilirdim beni tanimadigim.bi yere neden biraktin die dusunup aglarlarmis. O yuzden israrla yataginda yatirmalisiniz. Israrla. Sakinlestirip besige koyip yanina oturup pispislayabilirsiniz. Bi.kac gun cok zor.olur ama uzun vadede yataginda uyuyacaktir. Hemde mudahalesizBesige birakinca ciglikla agliyor aliyorsun kucagina susuyor.Reflu de var bebekte oda zaten rahatsiz ediyoru. Ilk zamanlar gece babasi besikte sallayinca uyuyordu birkac gece sorun cikardi bende uykusuz kalinca dedim devam edelim uzerimde uyusun die. Kose koltugu vsr onun kose kisminda yatiyoruz dusmesin die ama ne kadar surecek aliskanlik olacak ki merak ediyorum
Galactaco die bi damla var canim. Ondan alip kullan sutu baya artirio. Bide incir uyutmasi die bisi var oda artiriomus. Bende anne sutu ve mama beriorum. Bide biberonun eger kendiliginden mama aktiriosa agzina memeden de o performansi bekleyip sinirlenio bebekler.Hem emziren hem mama veren var mi bebeğine. Sütüm cok az 30 ml çıkıyor en cok. Göğüslerim cok yumuşak hic dolu değil bebeğim ilk 1 2 dk emiyo sonra süt gelmeyince cok kızıyor ağlıyor. Parmagimla sıkınca çıkıyor ama yetmiyor sanırım.
Bizde durumlar böyle. Sizler ne yapıyorsunuz. Mamayi birakmak istiyorum ama 2 saat de bir acikiyor 2 ölçek mama veriyorum. 3 bazen içiyor bazen cok geliyor içip sonra balgamli cikartiyor disari. Nasil bu durumu duzeltebilirim