canım yanlis anlasildik galiba ben igne olmadım d.kontrol hapi kullandim , igneyle ilgili hic bilgim yok sen hapta kanama oluyor dedin sandimIgnede ara kanama cok oluyormuş. Sen iğne oldugunda olmadi yani dimi cnm
Evet cnm ya ben igne sandim :)canım yanlis anlasildik galiba ben igne olmadım d.kontrol hapi kullandim , igneyle ilgili hic bilgim yok sen hapta kanama oluyor dedin sandim
Mesajını Yen'i gördüm elle çekileni bilmiyordum otribebeninkini aldım güzel çekiyo güçlü eskiler nasıl çıkarıyormuş acaba evet zararı olabilir nefesle çekiliyor sonuçta ama tıkanıklık daha zararlı çok sık kullanmamak gerekNefesle cekilenler cok zararlı ayarini kacirirsaniz cigerlere zarar verme ohtimali var. Ayrica cok daha hasta bebekler icin daha uygunmus nefesle cekilenler. Ben de elle cekilen var pompa gibi kucuk. Ayari kacirmak diyd bisey yok daha guvenli onu oneririm.
Benim ilk 10 gün kanamam oldu sonra akıntı türü oldu 36.gün Adet oldum 18 gündür bitmedi doktora görünmem gerekiyor normal değil sanırım bebeği bırakıp gidemiyorumKızlar sizin lohusa kanamaniz ne zaman bitti benim 34.gunum hala devam ediyor
Canım nerde yasıyorsun o eczane nerde benim ki de öyle sürekli ağlayan bir bebek diyorum ki oğlum 1 sene de ağlaman gerekeni 2 ayda ağladın
Acaba zinco damladanmi bahsediyor. Oda bitkisel bizde kullaniyoruz ve cok faydasini gördüm. Cok pırt yaptiriyor
Ahh canım benimki de sürekli ağlıyor artık ben ağlamasına alıştımEvet canim bitkisel bi damla aldm eczaci kendisi yapıyormuş herkes cok memnun. Sanırım benim oğlum ilk 4 ay ağlayan bebeklerden olacak
Benim 015 gün çok oldu sonra azaldı ama hep aynı miktarda devam ediyor 35 gün oldu hiç bitecek gibi degilBenim ilk 10 gün kanamam oldu sonra akıntı türü oldu 36.gün Adet oldum 18 gündür bitmedi doktora görünmem gerekiyor normal değil sanırım bebeği bırakıp gidemiyorum
Evet canımCnm yani herdefasinda 3er damlami veriyorsun
canım bence normal olan bebeklerin ağlaması. Ağlamaması anormal hele de 7-8 saat .çünkü her ihtiyaçlarını ağlayarak anlatıyorlar iletişim kurma araçları ağlamak. demekki görümcenin çocuğu iletişim kurmuyor diye düşünüyorumGörümcemin kızı var çocuğa 7-8 saat mama vermiyorlar ağlamıyor diye o derece sakin bir bebek oda 3.5 aylık ama doğduğundan beri böyle ve hergün beni arayıp bu çocuk neden böyle ay bu sizi mahvedecek hiç düzeleceğini düşünmüyorum siz yandınız gibi seyler Söylüyorlar kayınvalidem ile Beraber sanki nispet yapıyorlar
Benim kanamam 25. Gun falan bitti ama hala akintim var 45. Gun bugunKızlar sizin lohusa kanamaniz ne zaman bitti benim 34.gunum hala devam ediyor
Bugun doktordan duydum 3500 gr altindaki bebekler kendiliginden uyanamiyormuscanım bence normal olan bebeklerin ağlaması. Ağlamaması anormal hele de 7-8 saat .çünkü her ihtiyaçlarını ağlayarak anlatıyorlar iletişim kurma araçları ağlamak. demekki görümcenin çocuğu iletişim kurmuyor diye düşünüyorum
Burcucum seninle günlerimiz ayni. Biraz iş yapsam yada yürüsem yine geliyor. Anlamadim gitti.Benim kanamam 25. Gun falan bitti ama hala akintim var 45. Gun bugun
Cok geçmiş olsun cnm ya. Sesin çıkmadı bugün. Bende sana yazicaktim. Inş. Tahlil iyi çıkar. Haberini bekliyorumKızlar çok canım sıkkın bebegim grip oldu bugun hastaneye gittik ventolin şurup verdiler yarın kan alacaklar enfeksiyon varsa antibiyotik kullanacak doktor bana bebekler de grip direk bronşite çeviriyor dikkat etmen lazım dedi nasıl olacak bilmiyorum
Benim bebeğim 2740 doğdu ama öyle bir sorun yaşamadık bence doktor bilimsel konuşmamışBugun doktordan duydum 3500 gr altindaki bebekler kendiliginden uyanamiyormus
Benim o terlemelerim bitti kanamam devam ediyor sezeryanda kısa sürer demişlerdi halbuki43.gün kanamam hala devam ediyor az da olsa ne zaman bitecek bekliyorum cok terliyorum hala sezeryan dogum yaptim onun etkisi galiba lohusalik da geç basliyor sanirim
Canım çok sağol yarın belli olacak sabah tan gidicez bebekle uğraşmaktan giremedim çok huysuz yavrumCok geçmiş olsun cnm ya. Sesin çıkmadı bugün. Bende sana yazicaktim. Inş. Tahlil iyi çıkar. Haberini bekliyorum