Çok teşekkür ederim canım insallah çabuk toparlanır oğlumCok sevindim cnm inan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım insallah çabuk toparlanır oğlumCok sevindim cnm inan
Inş.cnm odayi sık sık havalandır. Terlemesin oda cok önemliÇok teşekkür ederim canım insallah çabuk toparlanır oğlum
Bakıcı ayarlayıp annemin gözetiminde olabilir ancak :/ yazarim tabi canim güzel geçer asidan sonraki günleri inşallah canları acimazCnm işin şimdiden hayırlı olsun. Bebise kim bakcaz. Bide 2.ayda yapilan aşı benide düşündürüyor. 13 martta yapilacak. Aşınızı olunca yazarmisin nasil geçtiğini, ateş yapıp yapmiycani. Areş düşürücünü hazır bence ateş yapabiliyormus
Annenin tamamiyle bakma şansi varmi?Bakıcı ayarlayıp annemin gözetiminde olabilir ancak :/ yazarim tabi canim güzel geçer asidan sonraki günleri inşallah canları acimaz
Asi yarin olucak insallah cikmaz bende merak ediyorumCnm sizin 2.ay aşınız nsl geçti, ateş yaptimi?
Besige birakinca ciglikla agliyor aliyorsun kucagina susuyor.Reflu de var bebekte oda zaten rahatsiz ediyoru. Ilk zamanlar gece babasi besikte sallayinca uyuyordu birkac gece sorun cikardi bende uykusuz kalinca dedim devam edelim uzerimde uyusun die. Kose koltugu vsr onun kose kisminda yatiyoruz dusmesin die ama ne kadar surecek aliskanlik olacak ki merak ediyorumOy deme.. nasıl yok edecegiz bu alışkanlığı
Yok cnm malesef..Annenin tamamiyle bakma şansi varmi?
Ay cnm sagolasin bende cok tedirginim bu aşıdan dolayi. Sayende biraz içim açıldıkizlar biz cuma gunu 2. ay asimizi olduk.3 tane asi yapiyolar.3.yaptiklari asida cok agladi.hic uyumayan bebegim o gece uyudu.saat basi uyanip emmek istedi.emdi tekrar uyudu.ates yapmadi cok sukur.ebe ates olmadan surup vermeyin demisti.ayni gun doktor kontrolumuz vardi.doktor atesi beklemeyin verin dedi.bizde cay kasigiyla calpol verdik.bekledigim gibi kotu gecmedi sukur.
Cnm bizde tam böyleydik ama dayanamadık. Yatır kaldır yapıyoruz o pes edip yorulana kadar.. en son uyuyor. Diğer türlüsü bizi mahvetti.Besige birakinca ciglikla agliyor aliyorsun kucagina susuyor.Reflu de var bebekte oda zaten rahatsiz ediyoru. Ilk zamanlar gece babasi besikte sallayinca uyuyordu birkac gece sorun cikardi bende uykusuz kalinca dedim devam edelim uzerimde uyusun die. Kose koltugu vsr onun kose kisminda yatiyoruz dusmesin die ama ne kadar surecek aliskanlik olacak ki merak ediyorum
Cnm iki çocuk annene cok zor gelebilir. Kardesinle daha ılımlı konuşup, senin oglusun kreş yaşına gelene kadar kvsinin bakmasi konusunda ikna etsen. Sonuçta onunda torunu kvde iyi bakabilir. Yada calısmayi biraz ertelesenBizde bugün kardeşim ile çok fena kapıştık csnım çok sıkkın kardesmin çocuğu var 2.5 yasında ona da annem baktı şimdi benimki ne de bakıyor daha doğrusu beraber bakıyoruz çünkü oğlum çok zor bir bebek ise girdi ben Doğum yaptıktan hemen Sonra tutturdu oğlu bu evde bakılacakmış kayınvalidesine bırakmak istemiyor kardesmin oğlu da çok hareketli İnan’ın size bazen yemeği bile zor yapıyoruz evde annemde bende tükenmiş durumdayız 2 ay Sonra bende ise başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum
Eyvah kötü denk gelmiş. Anneyi paylaşamıyorsunuz sanırım. Ya kardesinin oğlu gelecek annenize de yardımcı tutacaksınız beraber. Ya da kreşe gidecek başka çözümü var mi ..Bizde bugün kardeşim ile çok fena kapıştık csnım çok sıkkın kardesmin çocuğu var 2.5 yasında ona da annem baktı şimdi benimki ne de bakıyor daha doğrusu beraber bakıyoruz çünkü oğlum çok zor bir bebek ise girdi ben Doğum yaptıktan hemen Sonra tutturdu oğlu bu evde bakılacakmış kayınvalidesine bırakmak istemiyor kardesmin oğlu da çok hareketli İnan’ın size bazen yemeği bile zor yapıyoruz evde annemde bende tükenmiş durumdayız 2 ay Sonra bende ise başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum
Canlar biz beşikleri boşa almışızCnm bizde tam böyleydik ama dayanamadık. Yatır kaldır yapıyoruz o pes edip yorulana kadar.. en son uyuyor. Diğer türlüsü bizi mahvetti.
Cnm emzirme iznin olucak dimi? Evinize yakınmi işyerinBizde bugün kardeşim ile çok fena kapıştık csnım çok sıkkın kardesmin çocuğu var 2.5 yasında ona da annem baktı şimdi benimki ne de bakıyor daha doğrusu beraber bakıyoruz çünkü oğlum çok zor bir bebek ise girdi ben Doğum yaptıktan hemen Sonra tutturdu oğlu bu evde bakılacakmış kayınvalidesine bırakmak istemiyor kardesmin oğlu da çok hareketli İnan’ın size bazen yemeği bile zor yapıyoruz evde annemde bende tükenmiş durumdayız 2 ay Sonra bende ise başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum
İkna olmuyor çünkü bu konu da inat yapıyorCnm iki çocuk annene cok zor gelebilir. Kardesinle daha ılımlı konuşup, senin oglusun kreş yaşına gelene kadar kvsinin bakmasi konusunda ikna etsen. Sonuçta onunda torunu kvde iyi bakabilir. Yada calısmayi biraz ertelesen
Ben emzirmiyorım csnım artıkCnm emzirme iznin olucak dimi? Evinize yakınmi işyerin