2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doğduğundan beri mı böyle aslında 6-8 olması daha normal karşılanıyor fakat en az bir yapmasi zorunlu.bi doktora göstermeden mama vermeyin
Tamam canım teşekkür ederim. Perşembe veya cuma dokltra götüreceğim zaten. İnşallah sütüm yetiyordur

Arkadaşlar nasılsınız

Doğum iznindeyken güzel bir is teklifi aldım. Eğer kabul edersem 20 gün sonra falan başlamam gerekecek. Bu da bebisimin 2.5 aylık olmasına tekabül ediyor. Normal sartlar da ayni zamanda ucretli iznim bitiyordu zaten. Ucretsiz izni dusunuyordum. Bir yanım mutlu bir yanım endişeli. Ne yapsam diye düşünüyorum..

2 gün sonra 2 aylık aşısını olacağız. Neler bekliyor bizi bakalim. Biraz da ağır geçiyormuş bu aşılar. Merakla bekliyorum. Neler bekliyor bizi acaba :)
Cnm işin şimdiden hayırlı olsun. Bebise kim bakcaz. Bide 2.ayda yapilan aşı benide düşündürüyor. 13 martta yapilacak. Aşınızı olunca yazarmisin nasil geçtiğini, ateş yapıp yapmiycani. Areş düşürücünü hazır bence ateş yapabiliyormus

Cnm işin şimdiden hayırlı olsun. Bebise kim bakcaz. Bide 2.ayda yapilan aşı benide düşündürüyor. 13 martta yapilacak. Aşınızı olunca yazarmisin nasil geçtiğini, ateş yapıp yapmiycani. Areş düşürücünü hazır bence ateş yapabiliyormus
Bakıcı ayarlayıp annemin gözetiminde olabilir ancak :/ yazarim tabi canim güzel geçer asidan sonraki günleri inşallah canları acimaz

kizlar biz cuma gunu 2. ay asimizi olduk.3 tane asi yapiyolar.3.yaptiklari asida cok agladi.hic uyumayan bebegim o gece uyudu.saat basi uyanip emmek istedi.emdi tekrar uyudu.ates yapmadi cok sukur.ebe ates olmadan surup vermeyin demisti.ayni gun doktor kontrolumuz vardi.doktor atesi beklemeyin verin dedi.bizde cay kasigiyla calpol verdik.bekledigim gibi kotu gecmedi sukur.

Oy deme.. nasıl yok edecegiz bu alışkanlığı
Besige birakinca ciglikla agliyor aliyorsun kucagina susuyor.Reflu de var bebekte oda zaten rahatsiz ediyoru. Ilk zamanlar gece babasi besikte sallayinca uyuyordu birkac gece sorun cikardi bende uykusuz kalinca dedim devam edelim uzerimde uyusun die. Kose koltugu vsr onun kose kisminda yatiyoruz dusmesin die ama ne kadar surecek aliskanlik olacak ki merak ediyorum

kizlar biz cuma gunu 2. ay asimizi olduk.3 tane asi yapiyolar.3.yaptiklari asida cok agladi.hic uyumayan bebegim o gece uyudu.saat basi uyanip emmek istedi.emdi tekrar uyudu.ates yapmadi cok sukur.ebe ates olmadan surup vermeyin demisti.ayni gun doktor kontrolumuz vardi.doktor atesi beklemeyin verin dedi.bizde cay kasigiyla calpol verdik.bekledigim gibi kotu gecmedi sukur.
Ay cnm sagolasin bende cok tedirginim bu aşıdan dolayi. Sayende biraz içim açıldı

Bizde bugün kardeşim ile çok fena kapıştık csnım çok sıkkın kardesmin çocuğu var 2.5 yasında ona da annem baktı şimdi benimki ne de bakıyor daha doğrusu beraber bakıyoruz çünkü oğlum çok zor bir bebek ise girdi ben Doğum yaptıktan hemen Sonra tutturdu oğlu bu evde bakılacakmış kayınvalidesine bırakmak istemiyor kardesmin oğlu da çok hareketli İnan’ın size bazen yemeği bile zor yapıyoruz evde annemde bende tükenmiş durumdayız 2 ay Sonra bende ise başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum

Hem emziren hem mama veren var mi bebeğine. Sütüm cok az 30 ml çıkıyor en cok. Göğüslerim cok yumuşak hic dolu değil bebeğim ilk 1 2 dk emiyo sonra süt gelmeyince cok kızıyor ağlıyor. Parmagimla sıkınca çıkıyor ama yetmiyor sanırım.

Bizde durumlar böyle. Sizler ne yapıyorsunuz. Mamayi birakmak istiyorum ama 2 saat de bir acikiyor 2 ölçek mama veriyorum. 3 bazen içiyor bazen cok geliyor içip sonra balgamli cikartiyor disari. Nasil bu durumu duzeltebilirim

X