2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok sağol canım insallah düzelir denicem bio gaiya var elimde Kemer’e de bakarım

İnsallah biran önde geçer çok yoruldum gerçekten yetemediğimi düşünmeye başladım arttık

Cnm dr.götursek ne? Ama kucakta susuyor. Kucaga alisti galiba. Offff hele geceleri beşigine koyunca huc durmuyor. Seninki kac gunluktu? Biz 42

Bugun tam bir aylik oldu canim. Benimki bazen kucağımda bile susmuyor bide oyle bi ağlıyor ki duyan dövdü zanneder öyle cok bağırıyor morariyor senin yaninda kimse var mi yardım eden

Bugun tam bir aylik oldu canim. Benimki bazen kucağımda bile susmuyor bide oyle bi ağlıyor ki duyan dövdü zanneder öyle cok bağırıyor morariyor senin yaninda kimse var mi yardım eden
Yok cnm arada annem geliyor. Bide onun yaninda öyle uslu duruyorki. Annem bana inanmiyor. Aynen nasil bagiriyor bi görsen. Cok huzursuz ama niye bilemedim. Senin fikrin carmi

Anladım canım
Ayy bebek büyütmek ne zormuş hersey sorun gibi geliyor

Canım ben çok emzik emmişim diş yapım bozuk o yüzden korkuyordum sonra araştırdım hem reflü için hemde gaz sancısı na iyi geliyormuş 40 günün sonunda aldık ve verdik çok ilginç hemen tuttu oğlum emme ihtiyacı vardı galiba meme de artık istediği zaman alamıyor o yüzden

Canım hangi emziği aldı acaba?

Merhaba kizlar bnde ocak annesiyim bir aylik olduk bnm bebegim bir haftadr cok gazi var hp ikiniyo kip kirmizi oluyo cok agliyo sabah 5 te uyaniyo gunduz de uyumuyo hp agliyo elimde bile sakinlesmiyo cok zorlaniyo Aguline gaz damlasi kullaniyoruz ilk baslarda iyi etki ediyordu ama bu son bir haftadr etki etmiyo masaj sicak havluda rahatlatmiyo onerecegniz iyi etkili gaz şurubu varmi

Nasıl istediği zaman alamıyor meme? Canım 2 yasından önce bıraktırırsın ben arada tuttugu olmustu cok rahatlamıstım ama 1-2 defa tuttu o kadar

Var canım biogaio damla var bunu 5 damla verdi dr buzdolabında duracak ama bu fayda etmedi Nurse Harvey’s kesinlikle etkili dr hem damlayı hem surubu kullandırıyor ama onun dısındaki damlaları bosuna alma sap simplex mi ne var bi de o da hiç etkili d ğil emin olabilirsin hiç bir bebekte etkili oldugunu duymadım yani. Nurse Harvey’s günde 4 kez 1 çay kaşıgı

Cok saol canm ya inan bi haftadr perisan haldeyim denicem insallah faydasini goruruz kullanmadan once doktora soylemem lazim dimi?

Neeeeeeeeeee kendi durup etrafimi seyredecekkkkkkk

Cok saol canm ya inan bi haftadr perisan haldeyim denicem insallah faydasini goruruz kullanmadan once doktora soylemem lazim dimi?
Bunu cogu bebeğe veriyorlar bi zararı yok bebeğinin gazı oldugu için agladıgından eminsen kullanabilirsin bitkisel bi şurup. hatta bende ilk burada okumustum Nurse Harvey’s şurubu biogaio 1 haft kullanfıktan snra etkili olmadıgını dr söyledim soracaktım nurse harveys verelim mi diye kendi verdi dr um. Sen söyle tabi ama zararlı da değil bilgin olsun inşallah senin bebeğin de rahatlar

Cok teşekkür ederim Allah razı olsun insallah faydasini goruruz ya cok zorlaniyo yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…