Morarma oluyor mu sizde de? Bazen çok ağlayonca elleri morarıyor korkuyorum ben bi sorun mu var acaba diyeBugun tam bir aylik oldu canim. Benimki bazen kucağımda bile susmuyor bide oyle bi ağlıyor ki duyan dövdü zanneder öyle cok bağırıyor morariyorsenin yaninda kimse var mi yardım eden
Cnm öncelikle günlerimiz ayni ne güzel. Önceleri nini aciyordum susuyodu. Şimdi onunlada susmuyor. Hic derin derin uyumuyor. Gaz damlasida kullaniyoruz ama niye ağlıyor bilmiyorumBiz de 42 günlüğüz. Benimki kucakta da susmuyor ne yapacağımı şaşırdım artık:/
Egzersizlerini yeterince yaptırıyor musun canım gaz çıkarmanın bir sürü yöntemi var birde sırt üstü günde 15 dk masaj yap doktorum önerdi bacaklarını bisiklet çevirtiyormuş gibi yavaş yavaş hareket ettir bir sürü hareket var belki yaptırıyorsundurBulamadım csnım ne yapsam boş bu kadar ağlayan bebeklerin doktor kolik olduğunu söyledi 4 ayından Sonra azalarak kesilirmiş çok çaresizim nasıl yapıcam bilmyOrum
Canım bebeğim çok emmek istiyor yarım saatte bir doktorum yasakladı 2.5 saatte bir emecekNasıl istediği zaman alamıyor meme? Canım 2 yasından önce bıraktırırsın ben arada tuttugu olmustu cok rahatlamıstım ama 1-2 defa tuttu o kadar
Canım bizim bebe farklıCanım hangi emziği aldı acaba?
Bizde ayniyiz bazen aglamaktan dudaklari morariyor bende uzuliyorum. Bizde reflu var acaba o mu yapti diye dusunuyorum ama boyle cok zor surekli kucakta ve surekli agliyor hele bugun yarim saatten fazla uyumadi ve ben yorgunluktan bittimMorarma oluyor mu sizde de? Bazen çok ağlayonca elleri morarıyor korkuyorum ben bi sorun mu var acaba diye
Bizim de İlk bir ay sakin bi bebekti. Gazı olsa da bu şekilde ağlamazdı. Ikınırdı falan ama kucakta sakinleşirdi. Bir aydan sonra başladı şiddetli ağlamalarCnm öncelikle günlerimiz ayni ne güzel. Önceleri nini aciyordum susuyodu. Şimdi onunlada susmuyor. Hic derin derin uyumuyor. Gaz damlasida kullaniyoruz ama niye ağlıyor bilmiyorum
İnsan çaresiz kalıyo bir an önce geçer inşallah bu ağlamalarBizde ayniyiz bazen aglamaktan dudaklari morariyor bende uzuliyorum. Bizde reflu var acaba o mu yapti diye dusunuyorum ama boyle cok zor surekli kucakta ve surekli agliyor hele bugun yarim saatten fazla uyumadi ve ben yorgunluktan bittim
Ne kadarlık bebeğin bi de aglamıyor mu meme vermeyince canım nasıl susturuyorsun?Canım bebeğim çok emmek istiyor yarım saatte bir doktorum yasakladı 2.5 saatte bir emecek
nefesle cekilen canım benim gayet guzel cekiyor minicik burundan neler cikiyorOtri otomatik mi çekiyor siz nefeslemi çekiyosunuz
Csnım zeytinyağı ve kulak çubuğu ile poposunu uyar hemen yapıyor o zamanSelam kızlar benim bebiş kakasını çok geç yapıyo bazen yine 2.gün oldu yapmadı ne yapabilirim ben ya çok zorlanıyor
Ben chico nunkini aldım da çekerken zor geliyor daha kolayı var mı diye sordum canımnefesle cekilen canım benim gayet guzel cekiyor minicik burundan neler cikiyor
Onlarda ağlamaktan hiç hoşlanmıyorlardır Eminim ama dünyaya ayak uydurmak hiç kolay değil sindirim sistemi oluşuyor biz uykusuz kalıyoruz onlar acı çekiyor bize sabırlı olmak düşüyor bir daha Bebekliğe dönüş Yok ben ne kadar yorgun ve uykusuzda olsam onun her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum kucağıma alıp kokladığım anki mutluluk hiçbirşeyde Yok çok masumlar hepsi melek gibi bazen ağlarken gözümün içine bakıyor bende ağlıyorum dayanamıyorum acı çekmesine ama bu bir süreç 4.aydan sonra bebeklerimizde bizde rahatlıcazÇok garip değil mi bundan bir iki ay önce Bursa hepimiz ay doğsa da yanımızda olsa çok merak ediyorum acaba sağlıkla gelecek mi bugun çok hareket etti Bugun çok hareketsiz gece beni uyutmuyor diye paylaşımlar yapıyorduk şimdi meleklerimiz yanımızda gazı mı var uyumuyor sürekli ağlıyor diye paylaşım yapıyoruz sizi bilmiyorum ama ben bazen kendime çok kızıyorum süreci hiç böyle hayal etmemiştim belki de ondan bilmiyorum ama ne olursa olsun anne olmak güzel bir duygu bebek sahibi olabilmek icin onlarca caba sarf eden insanları gördükçe böyle seylere söylendiğim icin kendime daha da çok kızıyorum rabbimize binlerce kez şükürler olsun anne olduk sağlıklı bebekler dünyaya getirdik en kötü serzenişimiz bunlar olsun insallah rabbim yavrularımızı korusun ayaklarına taş değdirmesin ömürlüleri bahtları hep hayırlı ve güzel olsun içimden geldi yazdım Kızlar uZun oldu kusura bakmayın
Günde 1 kere bes damla her zaman aynı saatte biogaia , ( biogaia buzdolabında duracak) Nurse Harvey’s günde 4 kez ben bazen 3 de veriyorm 1 çay kaşıgı kadar.Kızlar nurse harveys ve bio gaiya yı birlikte kullanan arkadaslar nasıl veriyorsunuz saat araşıkları nasıl