- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 34
Kızlar aramizda daha önce sezarynle doğum yapanlar vardı
Ağda yapmaya ne zaman başladınız? göbekler ne zaman eski haline döndü spora mekik falan çekmeye ne zaman başladınız eskisi gibi acaba ben bu jöle gibi göbekten korkuyorum sallanıyor sürekli
ama kesmesende bu sefer eldiven cıkınca acıtır bir yerlerini kimisi bebek torpusuyle alıyor uclarını ben tırnak makası ile kestim gecen ucundan minnacıkTirnaklarini hic kestinmi canim. Oğlumun tırnakları daha uzun değil ama uzasa da kesemicem sanirim cok zor geliyor bana hic kesmedim daha
Masallah eşine ne güzel. Bnm eşim de hiç kalkmaz bn salonda bebekle yatıyorum gece 1 kere kalktıgını bi kere ben istemesem yastık verdiğini görmedim. Zaten bu lohusalık dönemimde çok çektim de desem yeridir.
Benim de çok agir geçti canim. Hormonlar düzene girdi mu inşallah yoluna girecek herşeyWalla bn bu lohusalıgımda çok çektim açıkçası cok sogudum ama yaptıklarından ailesinin yanında olmasından bi de bu dönemde yaptı affedemiyorum
Yok pisigimiz gecmedi malesef .prima kullaniyorum degistirmek icin birtane kullandim ama baktim daha beter oluyorcanım pişiginiz ne durumda birde bebek bezi ne marka kullanıyorsun
Benim bevegim de pişik oldu geçmiyor bı turlu günde 7-8 kez kaka yaptığından oluyor bence o azalmadan pişik gecmicek altını her acisimda aglayasim geliyorYok pisigimiz gecmedi malesef .prima kullaniyorum degistirmek icin birtane kullandim ama baktim daha beter oluyor
Benim kizimda cok kaka yapiyor ben de cok sey denedim artik ne yapicagimi bilmiyorum.bugun asi icin doktore gittigimde sorucam tekrarBenim bevegim de pişik oldu geçmiyor bı turlu günde 7-8 kez kaka yaptığından oluyor bence o azalmadan pişik gecmicek altını her acisimda aglayasim geliyor
Beyaz vazelin kullandik hic bir etkisi olmadi malesefKızlar pişik için vazelin çok iyi ben kullandım geçiyor hemen
1 su bardagi laynar suya bi cay kasigi kimyonu atiip iliyana kadar bekliorum onu suzup bebege 2 cay kasigi ver diolar da zaten dibe cokuyo ben suzmuorumCayi nasıl yapiyorsun yemeklerde kullandigimiz toz kimyondan mi
Şimdi millet onun hakkında da ileri geri konuşurBenim oglaninda burnunun yanlarında var nokta kadar doğum lekesi diyorlar geçmedi
İnşaallah canım yaaaAy aynı yerlerde benim bebisimdd de var inş. gecer
Bizim ki de beyaz beyaz canım ama nasıl temizleyecegim bilmiyorumKızlar bebegin ağız içi beyaz pamukçuk oldu mu sizin de kimse yazmamis ama bebeğim pamukçuk oldu aciyormudur acaba
Ben geçirdim iki günde çok şükür bebek aç Ken karbonatlı suyla sildim pamagima gazlı bez doladim.sonra minostatin diye bı damla aldım iki samla da ondan damlattim üç kez yaptım bitti sayılır kendi göğsüme de yaptım ayniniBizim ki de beyaz beyaz canım ama nasıl temizleyecegim bilmiyorum
Aslında korkuyorum
Ben geçirdim iki günde çok şükür bebek aç Ken karbonatlı suyla sildim pamagima gazlı bez doladim.sonra minostatin diye bı damla aldım iki samla da ondan damlattim üç kez yaptım bitti sayılır kendi göğsüme de yaptım aynini
İnşallah geçer canım gecmezse de boş ver her haliyle guzeller ve yakışıklılar Allah uzun ömürler versin nazarlardan korusunŞimdi millet onun hakkında da ileri geri konuşur
Bizimki de gitmedi
Kilo aldikca gider dedi annem