2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim bebek memede yaşıyor hiç bir şey yapamıyorum sling alan var mı onun içinde emzirip işlerimi yapabilir miyim ki arkadaşlar acil yardım

Kızlar bebekleriniz nasıl haftada kaç Gr alıyorlar acaba 2800 doğduk 3700 olduk Dr normal diyor ama dusuk sanki kilosu 22 günlük olduk

Ağladığını duyunca gelip bakıyor, altını değiştirirken bizimki çok hareketli ve baya ağlıyor, eşim ellerini tutup sakinleştiriyor, o zaman daha kolay değiştiriyorum. Sizin bebişler de alt değiştirirken çok ağlıyor mu?

Bir de sling alan arkadaşlar kullanmaya başladınız mı? Ben alsam daha rahat mı olurum evde diye düşünmeye başladım.

sling bana çok güzel geliyor ama şu sıralar sürekli uyuduğu için kullanamayız heralde.. o daha uyanık kalmaya başladığı zman bi de atak haftalarında işe yarar diye düşünüyorum ben

Benim bebek memede yaşıyor hiç bir şey yapamıyorum sling alan var mı onun içinde emzirip işlerimi yapabilir miyim ki arkadaşlar acil yardım

Aynı durumdayız, slingi geçen ben de sordum ama cevap alamadım, alan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum, ben de alsam mı diyorum emin olamadım. Uyuyor yerine bıraktığım an ağlayarak uyanıyor, başka bir şey yapamıyorum, tekrar emziriyorum :KK43:

sling bana çok güzel geliyor ama şu sıralar sürekli uyuduğu için kullanamayız heralde.. o daha uyanık kalmaya başladığı zman bi de atak haftalarında işe yarar diye düşünüyorum ben

Ceyda Düvenci videolarında bazı slinglerin yenidoğana da uygun olduğunu söylüyordu. Rahat uyuyor aslında slingde ama onu bağlamak da küçük bebekle çok kolay değil, biraz beklemek gerekebilir dediğin gibi. Yalnız benimki gündüz sürekli uyumuyor, emzirmem ve kucağımda tutmam lazım yoksa hemen ağlayarak uyanıyor, bunu çözemedim

Ceyda Düvenci videolarında bazı slinglerin yenidoğana da uygun olduğunu söylüyordu. Rahat uyuyor aslında slingde ama onu bağlamak da küçük bebekle çok kolay değil, biraz beklemek gerekebilir dediğin gibi. Yalnız benimki gündüz sürekli uyumuyor, emzirmem ve kucağımda tutmam lazım yoksa hemen ağlayarak uyanıyor, bunu çözemedim

benimki de 21. gününde ufaktan zor uyumalara başladı.. kucaktan inince açılıyor uykusu, tekrar memeye almak gerekiyor.. işte yavaş yavaş 1. aydan sonra slinge başlayabiliriz heralde. zaten 5. haftada falan atak geçirecek muhtemelen o zmn çok iş görür vücuda bağlamak

Kızlar bebeklerini zi soğuk algınlığı ve gripten nasıl koruyosunuz biz hastanede yattık buyüzden geçmişti bugğn tekrar biraz öksürmeye basladı içim gidiyo hastalanacak diye :KK43:

maşallah çok güzel almış.. zaten ilk birkaç gün ödem atıyor 300-400 gr düşüyor. sonra da günlük 20-50gr arası alması normalmiş..
Aynen öyle dedi canım ödem falan gidince 2 buçuk kalmıştı sarılıkta geçirdi çok şükür toparladık ama çok gazlı bir bebek

Kızlar bebeklerini zi soğuk algınlığı ve gripten nasıl koruyosunuz biz hastanede yattık buyüzden geçmişti bugğn tekrar biraz öksürmeye basladı içim gidiyo hastalanacak diye :KK43:
Geçmiş olsun canım terlettin mi ne oldu acaba ben altını açarken elektrikli sobayı açıyorum hemen değiştiriyorum çok çabuk üşüyor çünkü el temizliği çok önemli kimse öpmesin de inşAllah hiç bir bebek hastalanmaz çok zor uğraşmak

Kızlar ben gün icerisinde emzirdikten ve gazını çıkardıktan sonra emzigini verip ana kucagina yatırıyorum kemerinide takip. Bi süre işimi yapabiliyorum. Tabi arada mızıldanıyor. Emzigi felan düşmüş oluyor. Öyle idare ediyorum yoksa hep kucak hep meme.

X