- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebek memede yaşıyor hiç bir şey yapamıyorum sling alan var mı onun içinde emzirip işlerimi yapabilir miyim ki arkadaşlar acil yardım
Kızlar gece bebisleriniz uyaninca eşleriniz uyanip yardimci oluyormu? Ne bileyim gazini çıkarmak icin felan
Kızlar bebekleriniz nasıl haftada kaç Gr alıyorlar acaba 2800 doğduk 3700 olduk Dr normal diyor ama dusuk sanki kilosu 22 günlük olduk
Ağladığını duyunca gelip bakıyor, altını değiştirirken bizimki çok hareketli ve baya ağlıyor, eşim ellerini tutup sakinleştiriyor, o zaman daha kolay değiştiriyorum. Sizin bebişler de alt değiştirirken çok ağlıyor mu?
Bir de sling alan arkadaşlar kullanmaya başladınız mı? Ben alsam daha rahat mı olurum evde diye düşünmeye başladım.
Benim bebek memede yaşıyor hiç bir şey yapamıyorum sling alan var mı onun içinde emzirip işlerimi yapabilir miyim ki arkadaşlar acil yardım
sling bana çok güzel geliyor ama şu sıralar sürekli uyuduğu için kullanamayız heralde.. o daha uyanık kalmaya başladığı zman bi de atak haftalarında işe yarar diye düşünüyorum ben
Ceyda Düvenci videolarında bazı slinglerin yenidoğana da uygun olduğunu söylüyordu. Rahat uyuyor aslında slingde ama onu bağlamak da küçük bebekle çok kolay değil, biraz beklemek gerekebilir dediğin gibi. Yalnız benimki gündüz sürekli uyumuyor, emzirmem ve kucağımda tutmam lazım yoksa hemen ağlayarak uyanıyor, bunu çözemedim
Aynen öyle dedi canım ödem falan gidince 2 buçuk kalmıştı sarılıkta geçirdi çok şükür toparladık ama çok gazlı bir bebekmaşallah çok güzel almış.. zaten ilk birkaç gün ödem atıyor 300-400 gr düşüyor. sonra da günlük 20-50gr arası alması normalmiş..
Geçmiş olsun canım terlettin mi ne oldu acaba ben altını açarken elektrikli sobayı açıyorum hemen değiştiriyorum çok çabuk üşüyor çünkü el temizliği çok önemli kimse öpmesin de inşAllah hiç bir bebek hastalanmaz çok zor uğraşmakKızlar bebeklerini zi soğuk algınlığı ve gripten nasıl koruyosunuz biz hastanede yattık buyüzden geçmişti bugğn tekrar biraz öksürmeye basladı içim gidiyo hastalanacak diye
Canım ev cok sıcak ister istemez terliyo esim öğretmen cocuklardan geçiyo sanırım sürekli grip yeni taşındık fazla gelip giden yok anne sütü korur diyolar ama bilemiyorum :_Geçmiş olsun canım terlettin mi ne oldu acaba ben altını açarken elektrikli sobayı açıyorum hemen değiştiriyorum çok çabuk üşüyor çünkü el temizliği çok önemli kimse öpmesin de inşAllah hiç bir bebek hastalanmaz çok zor uğraşmak
Bana göre akıl ve beden sağlığı önemli canımİnşallah geçer canım gecmezse de boş ver her haliyle guzeller ve yakışıklılar Allah uzun ömürler versin nazarlardan korusun
Canim cok sıcaktanda oluyodur. Ortalama sıcaklik lazim. Çünkü sen sıcaktan soğuğa çıkınca bile sütten soguk alir bebisin. Eşinin temizliğe daha dikkat etmesi lazım ozaman. Bebisin terlememesine dikkat et canim. Oyyy onlara hoç bişey olmasın....Canım ev cok sıcak ister istemez terliyo esim öğretmen cocuklardan geçiyo sanırım sürekli grip yeni taşındık fazla gelip giden yok anne sütü korur diyolar ama bilemiyorum :_
ayni durumdayiz.biz 47 gunluk olduk ve emzirmek beni o kadar yordu ki.antibiyotik ve guclu bir agri kesici aliyorum.yoksa emzirmem.mumkun degil.kadin dogum doktorumun versigi ilaclar.sende bi gorus istersenKızlar benim oğlan çok sert emiyor
Hele emerken gazi geldiyse mememi çok sıkıyor
Bu yüzden meme ucum yara olmadı ama iltihaplanmis çok ağrıyor
Umarim benim gibi yoktur aranızda ama varsa ne önerirsiniz
O kadar ciddi yani durum canımayni durumdayiz.biz 47 gunluk olduk ve emzirmek beni o kadar yordu ki.antibiyotik ve guclu bir agri kesici aliyorum.yoksa emzirmem.mumkun degil.kadin dogum doktorumun versigi ilaclar.sende bi gorus istersen
Aynı seyler bizde de var sankı mesajı ben yazmısım gıbı oldu yuzındekılerı ben eczacıya gosterdım sütünü sür dedi en iyi kremmiş biraz hafiflediMerhabalar arkadaslae bebekle ilgilenmekten dolayı cok giremiyorum biz 20günlük olduk cok sükür ama son 3 gündür emdirdikten sonra kusuyor bebeğim içinde tutmuyor sarsmıyorum gazını cıkarmaya calısyorum ama bazen memeyi cıkartıkdan 1 2 dakika sonra ne emdiyse cıkarıyor bu ilk sorunumuz ikinci sorunumuz uykusunda cok inliyor koca insan gibi sanki agrısı var gibi bu normalmi sadece sesmi cıkartıyor olabılırmı?ücüncü sorunumuz ise yüzümüzde isilike benzer bişiler cıktı kırmızı kücük ama ucları beyaz olabıldığine kücük gün asırı banyu yapıyoruz yapmadıgımız gün ıslak pamun mendille ılıksuyla siliyoruz ama 3 gün oldu gecmedi kfasının içinde ve yüzünde var napmalıyım sizce?lütfen bu konularda bilgisi olan arkdaslar tecrübeli anneler varsa fikirlerini paylasırsa cok sevinirm caresiz kaldık