- 6 Kasım 2017
- 279
- 400
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk 2 gün taktım sonra çıkardım..Kizlar eldiven takiyor musunuz bebeginize?
Ne zamana kadar takmak gerekir
Çizgi bir yıla kadar ancak geçer canım ağda sorun olmaz kırkın çıksın sonra yapNormal doğum yapanlar asıl ne zaman ağda yaptınız dikişler falan zarar görmesin. Bi de şey sorucam göbekteki dikey çizgi ne zaman kayboluyor. Benim hala duruyo
Bosa.ilac yukleme bence. Ben biogaia kullandm ishal yapti. Rezene kimyon ictim hicbisi farketmedi.kimyon cayi yapiorum gunde 2 cay kasigi veriorum baya rahatlatioGaz icin hangi ilaci önerirsiniz kizlar. Oğlum cok huysuz gazi olduğunu sanmıyorum güzel çıkartıyor ama sürekli ağlıyor bide onu deneyeyim dedim
aynen gazimiz bitmiyor cok üzülüyorum ama ne yapacağım bilmiyorum rezenayi sanci cekmeden icirmem lazim birde oyle deneyeyim ..Bulguru iyice pişirirsen gaz ve karın ağrısı yapmaz canım çok güzel süt yapıyor
Yarma buğdayda iyi dediler ama kizi mahvetti yemedim bir daha
Bende tohum rezene ve kimyon aldım içiyorum ama gazimiz bitmiyor
6 aya kadar kayboluyor okadar surmezde en fazla 6 ayNormal doğum yapanlar asıl ne zaman ağda yaptınız dikişler falan zarar görmesin. Bi de şey sorucam göbekteki dikey çizgi ne zaman kayboluyor. Benim hala duruyo
Bosa.ilac yukleme bence. Ben biogaia kullandm ishal yapti. Rezene kimyon ictim hicbisi farketmedi.kimyon cayi yapiorum gunde 2 cay kasigi veriorum baya rahatlatio
Masallah eşine ne güzel. Bnm eşim de hiç kalkmaz bn salonda bebekle yatıyorum gece 1 kere kalktıgını bi kere ben istemesem yastık verdiğini görmedim. Zaten bu lohusalık dönemimde çok çektim de desem yeridir.Benim eşim her zaman yardımcı oluyor. Allah razi olsun ondan. Benden önce uyanir hatta gece. Mamasini yapar sallar gazini cikartir ben emzirirken bile yardımcı olmak icin yastik verir bacaklarini tutar bebeğin. Oğlum biraz tekmeci de :)
Benim eşimde çok yardimcidir ama bunun bedelini ödetir. Hem yapar hem kızmayı hak bilir. Yani bakması mı iyi bakmaması iyi tartışılır.Masallah eşine ne güzel. Bnm eşim de hiç kalkmaz bn salonda bebekle yatıyorum gece 1 kere kalktıgını bi kere ben istemesem yastık verdiğini görmedim. Zaten bu lohusalık dönemimde çok çektim de desem yeridir.
Walla bn bu lohusalıgımda çok çektim açıkçası cok sogudum ama yaptıklarından ailesinin yanında olmasından bi de bu dönemde yaptı affedemiyorumBenim eşimde çok yardimcidir ama bunun bedelini ödetir. Hem yapar hem kızmayı hak bilir. Yani bakması mı iyi bakmaması iyi tartışılır.
Ben gece annemle yatıyorum ikimiz bakıyoruz ama eşim de ne gerekiyorsa yardımcı olmaya çalışır. Gelir sorar var mı bişey diye. Gazını ben çıkarayım diye alır kucağına. Banyo yaptırırken beni niye çağırmadınız bile dediydi. Böyle olması da gerekiyo baba bebeğe tam anlamıyla yardım edemese de ev işlerini yapmalı en azından anne eve mi baksın bebeğe mi ...Kızlar gece bebisleriniz uyaninca eşleriniz uyanip yardimci oluyormu? Ne bileyim gazini çıkarmak icin felan
Doğru söylüyorsun cnm. Ayni anda hem ev hem bebek bakimi zor oluyorBen gece annemle yatıyorum ikimiz bakıyoruz ama eşim de ne gerekiyorsa yardımcı olmaya çalışır. Gelir sorar var mı bişey diye. Gazını ben çıkarayım diye alır kucağına. Banyo yaptırırken beni niye çağırmadınız bile dediydi. Böyle olması da gerekiyo baba bebeğe tam anlamıyla yardım edemese de ev işlerini yapmalı en azından anne eve mi baksın bebeğe mi ...
Aynen benim kız bugün toplasan 1 saat uyumadi hep huysuzGaz icin hangi ilaci önerirsiniz kizlar. Oğlum cok huysuz gazi olduğunu sanmıyorum güzel çıkartıyor ama sürekli ağlıyor bide onu deneyeyim dedim
Masallah eşine ne güzel. Bnm eşim de hiç kalkmaz bn salonda bebekle yatıyorum gece 1 kere kalktıgını bi kere ben istemesem yastık verdiğini görmedim. Zaten bu lohusalık dönemimde çok çektim de desem yeridir.
Hametanin sarisini kullandim oda gecirmedi malesef