Kızlar gece bebisleriniz uyaninca eşleriniz uyanip yardimci oluyormu? Ne bileyim gazini çıkarmak icin felan
ben takmadım hiç tırnaklarınızda kestimTakıyorum valla benimki karnimdan cikar cikmaz yuzunu cizmis bi bebek oldugundan bu halde yuzunu ne hale cevirir dusunemiorum bile :)) en az 2 ayi bitene kadar takmayi dusunuyorum ben
Aynıyiz canım bizde 21 gunluk olduk aynı sorunlar bizde de var canım kusmasini takip ettim eğer her iki memeyi içiyorsa gazını çıkartırken ne varsa kusuyor demek ki fazla içiyor bende bir memeyi veriyorum gazını alıyorum altını açıyorum doymadıysa diğerini veriyorum kusmuyor canımMerhabalar arkadaslae bebekle ilgilenmekten dolayı cok giremiyorum biz 20günlük olduk cok sükür ama son 3 gündür emdirdikten sonra kusuyor bebeğim içinde tutmuyor sarsmıyorum gazını cıkarmaya calısyorum ama bazen memeyi cıkartıkdan 1 2 dakika sonra ne emdiyse cıkarıyor bu ilk sorunumuz ikinci sorunumuz uykusunda cok inliyor koca insan gibi sanki agrısı var gibi bu normalmi sadece sesmi cıkartıyor olabılırmı?ücüncü sorunumuz ise yüzümüzde isilike benzer bişiler cıktı kırmızı kücük ama ucları beyaz olabıldığine kücük gün asırı banyu yapıyoruz yapmadıgımız gün ıslak pamun mendille ılıksuyla siliyoruz ama 3 gün oldu gecmedi kfasının içinde ve yüzünde var napmalıyım sizce?lütfen bu konularda bilgisi olan arkdaslar tecrübeli anneler varsa fikirlerini paylasırsa cok sevinirm caresiz kaldık
Benim bebiste alrini alirkwn cok hareketli zor bagliyorum. Sling almadim kullanamam harhalde ama kanguru varAğladığını duyunca gelip bakıyor, altını değiştirirken bizimki çok hareketli ve baya ağlıyor, eşim ellerini tutup sakinleştiriyor, o zaman daha kolay değiştiriyorum. Sizin bebişler de alt değiştirirken çok ağlıyor mu?
Bir de sling alan arkadaşlar kullanmaya başladınız mı? Ben alsam daha rahat mı olurum evde diye düşünmeye başladım.
Benim oglaninda burnunun yanlarında var nokta kadar doğum lekesi diyorlar geçmediKızlar ben sağlık ocağının verdiği d vitamini ni kullanıyorum sizler?
Bide kızlar bebeğimin bir göz kapağında ve kasının ortasında kizariklik var doğum lekesi sizce geçer mi
Çok koyu değil ama ağlayinca felan çok belirgin oluyor
Benimki uyaniyo uyuyo uyuyo diyo 2 dk sonra basıyor benim bebis çığlığıUyanmiyo bileanneme tasindim bende
Pamuk ve suyla sil bezini degistir bepanten kullan bu kızlar çok meraklı pişik olmaya ya bizde de var pişik kremi ve pişik önleyici Krem kullanıyorum pavloderm markası 6 saate etki etmezse para iade dediler etki etti canımPisige care bulamiyoruz cildirmak uzereyim .ptesi tekrar goturucem kizimin poposunu gordukce icim parcalaniyor
bulgur pilavi yedim bol kimyon ektim maşallah hamdolsun sutum artti bulgur arttiriyor demislerdi gercektende oyleymis .
sutunu artsin isteyen arkadaslar mutlaka denemeli ayni sekilde dereotuda artiriyor sütü
korkudan gaz yapacak diye kimyon ekiyorum yediklerime irde rezena kimyon demliyorum gunde iki defa içiyorum gaz icin
Karbonatlı suyla ağzını silmen gerek canım dikkat et kendine memeye bulaşmasın doktorlar damla gibi bir şey veriyor geçiyor hemenKızlar bebegin ağız içi beyaz pamukçuk oldu mu sizin de kimse yazmamis ama bebeğim pamukçuk oldu aciyormudur acaba
Akşam ilgileniyor ama gece deliriyor sustur bu kızı diye kızımız çok citlak sesi tüm apartman da duyuluyorKızlar gece bebisleriniz uyaninca eşleriniz uyanip yardimci oluyormu? Ne bileyim gazini çıkarmak icin felan
Ben y
ben takmadım hiç tırnaklarınızda kestim
Benimkide hep uyiyor diyo. Sonra kızım basliyor tabiAkşam ilgileniyor ama gece deliriyor sustur bu kızı diye kızımız çok citlak sesi tüm apartman da duyuluyor
Ben tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim henüz ara sıra yakıyorum elleri hava alsın diye. Banyodan sonra tırnakları yumusuyo bi ara kesicem. Eldiven çok takmak istemiyorum cunkuKizlar eldiven takiyor musunuz bebeginize?
Ne zamana kadar takmak gerekir
Kızlar gece bebisleriniz uyaninca eşleriniz uyanip yardimci oluyormu? Ne bileyim gazini çıkarmak icin felan
Takıyorum valla benimki karnimdan cikar cikmaz yuzunu cizmis bi bebek oldugundan bu halde yuzunu ne hale cevirir dusunemiorum bile :)) en az 2 ayi bitene kadar takmayi dusunuyorum ben
Tirnaklarini hic kestinmi canim. Oğlumun tırnakları daha uzun değil ama uzasa da kesemicem sanirim cok zor geliyor bana hic kesmedim daha
Maaşallah kuzum. Uzun ömürler versin Rabbim bebişlerimizeBenim eşim her zaman yardımcı oluyor. Allah razi olsun ondan. Benden önce uyanir hatta gece. Mamasini yapar sallar gazini cikartir ben emzirirken bile yardımcı olmak icin yastik verir bacaklarini tutar bebeğin. Oğlum biraz tekmeci de :)
Cnm ben szryanla oldum ama benim çizgide dikine ekvator gibi. Hiç gitcek gibi durmuyorNormal doğum yapanlar asıl ne zaman ağda yaptınızdikişler falan zarar görmesin. Bi de şey sorucam göbekteki dikey çizgi ne zaman kayboluyor. Benim hala duruyo