2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu doktorların hepsi neden aynı dili konuşmuyor. Gaz sancısı bizi de vurdu malesef. Ve o kıvrandıkça çıkarmak için çabaladıkça çok çok üzülüyorum. Benim doktorum öncelikle bitkisel çayı benim yapmamı istedi damladan önce bunu deneyelim dedi. Melisa, rezene, papatya, anason demleyip günde 3çay kaşığı ver dedi 1hafta. Eğer çare olmazsa damla vericek sanırım. Ben de sabah akşam hümana rezene kinyon içiyorum, aslında çıkıyo ama yine var, benden geçiyor sanırım kızlar afedersiniz bende de çok gaz var. Yediklerime dikkat edeyim dedim bugun de sütüm az sanki:KK43: Allah yardımcımız olsun çok zor.

Canim ben dogal bi damla istedim doktordan biogai onerdi prebiyotik bulunuyomus icinde cocugum kivrana kivrana kipkirmizi oluyodu caresiz kullaniyorum d vitaminimizde gaz damlamizda dogal en azindan oyle dedi doktorumuz :)

Canim ben dogal bi damla istedim doktordan biogai onerdi prebiyotik bulunuyomus icinde cocugum kivrana kivrana kipkirmizi oluyodu caresiz kullaniyorum d vitaminimizde gaz damlamizda dogal en azindan oyle dedi doktorumuz :)
Doğal damla yerine rezene çayı denesene canım Bi iki çay kaşığı verince gazı sancısı geçiyo

Kizlar nurse harveys colexs bitkisel gaz surubu varmis benim arkadas kullanmis gayet memnun ama ben yine cesaret edemedim bu surubu kullanan varmi

Ne kadar bi rezeneyi demlemem gerekiyoki ben karisim olarak iciyorum ama ayri hic yapmadim
Ben cezvede yapıyorum Bi kupa çıkıyo 2 kaşık Rezene atıyorum hem hem içiyorum ılıyınca da bebeğe Bi iki çay kaşığı içiriyorum Bi de sıcak su torbası yapıyorum hem bana hem bebeğe ohhhh miss :)

Nehirasya hanim oglum pazar gunu 1 aylik olucak ama ben internetten yorumlari okudum teredut yasadim.halende teredut yasiyorum uyku yapiyormuss

Kızlar selam. Kuzum 15günlük oldu bugün. Doktor kontrolü vardı. Biogaia’yı biz de kullanıyoruz canlı bakteri var İçinde ama o daha çok bağırsak hareketlerini düzenlemek için veriliyor kakasını rahat yapsın diye. Gaz için ayrı bir Damla yazdı dr bugün. İkisini de kullanacağız. Ayrıca D vitamini kullanıyoruz doğal bir damla o da. Bir de emzirme işini sordum. Dr tek memeyi 40dk emzir sütün yağlı kısmını bebek alsın dedi. 20şer dakika veriyordum ben, öyle yapınca sütünün yağlı kısmını emmediği için uykuya rahat dalamıyordur dedi. Seni yalancı emzik olarak kullanmasına izin verme tek memede 40 dk emzirip gazını çıkar dedi. Hıçkırık tutunca bir damla limon suyu verilebilirmiş aynı zamanda ağrı kesici özelliği varmış yenidoğan yoğun bakımında çok kullanılır bu yöntem dedi, emzirmek de hıçkırığa iyi geliyormuş. Bugün bunları öğrendim size de aktarmak istedim :)

Nehirasya hanim oglum pazar gunu 1 aylik olucak ama ben internetten yorumlari okudum teredut yasadim.halende teredut yasiyorum uyku yapiyormuss

Uykuyu hic bilmiyorum markanin organik oldugunu bildigim icin ondan kullaniyimmi diye sormustum doktora bi aydan sonra kullanabilirsin onu demisti onu biliyorum

X