Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aylık olunca gdcz canım dahaCanım ben doktora 15 günlükken gittigimde gaz damlası vermedi küçük diye
Doktoruna danış istersen
1 çay kaşığı çörek otunu bir bardak sıcak suya koy 10 dk demlensin 1 çay kaşığı bebeğe ver diğerini sen iç herşeyden faydalı canım[/
Deniyim canım sagol rezene de ıcıyorum mamsel anne cayı da yine de gazlı
Doğal damla yerine rezene çayı denesene canım Bi iki çay kaşığı verince gazı sancısı geçiyo
Kizlar nurse harveys colexs bitkisel gaz surubu varmis benim arkadas kullanmis gayet memnun ama ben yine cesaret edemedim bu surubu kullanan varmi
Saol cnm. Oglumda hiç gelmemisti o sebeple bilemedim.(oda ilginç) ilk günler cok geliyodu. Simdi durup durup geliyor
Ben cezvede yapıyorum Bi kupa çıkıyo 2 kaşık Rezene atıyorum hem hem içiyorum ılıyınca da bebeğe Bi iki çay kaşığı içiriyorum Bi de sıcak su torbası yapıyorum hem bana hem bebeğe ohhhh miss :)Ne kadar bi rezeneyi demlemem gerekiyoki ben karisim olarak iciyorum ama ayri hic yapmadim
Nehirasya hanim oglum pazar gunu 1 aylik olucak ama ben internetten yorumlari okudum teredut yasadim.halende teredut yasiyorum uyku yapiyormuss
Gelmesi daha sağlıklı demi cnmBendede gelip gelmemek arasinda kararsiz kendileri :)) ama leke gibide olsa yetiyo iste 40 i beklemek en saglami :)
Hem gaz hem pişik oldu oglum da
Canim bebegin büyümüş :) bana doktor şunu dedi bebek 5 dk da yüzde 80 sütü alır kalanı da keyif yaparak emer dedi artık o senle bebeğin arasinda ne kadar verirsen dedi. Ben max 20 dk tutuyorum. Kalanı da sağıyorum. Benim doktor gaz damlasi önermedi mesela. Hepsi farklı farklı bir ekolü benimsemiş :)Kızlar selam. Kuzum 15günlük oldu bugün. Doktor kontrolü vardı. Biogaia’yı biz de kullanıyoruz canlı bakteri var İçinde ama o daha çok bağırsak hareketlerini düzenlemek için veriliyor kakasını rahat yapsın diye. Gaz için ayrı bir Damla yazdı dr bugün. İkisini de kullanacağız. Ayrıca D vitamini kullanıyoruz doğal bir damla o da. Bir de emzirme işini sordum. Dr tek memeyi 40dk emzir sütün yağlı kısmını bebek alsın dedi. 20şer dakika veriyordum ben, öyle yapınca sütünün yağlı kısmını emmediği için uykuya rahat dalamıyordur dedi. Seni yalancı emzik olarak kullanmasına izin verme tek memede 40 dk emzirip gazını çıkar dedi. Hıçkırık tutunca bir damla limon suyu verilebilirmiş aynı zamanda ağrı kesici özelliği varmış yenidoğan yoğun bakımında çok kullanılır bu yöntem dedi, emzirmek de hıçkırığa iyi geliyormuş. Bugün bunları öğrendim size de aktarmak istedim :)
Çok geçmiş olsun cnm. Ben hametan yada zeytinyağı sürüyorum öneririmKizlar lutfen yardimci olun lutfen bizim doktorumuz bize hamazing krem ve travazol krem verdi ikisini karustir poposuna sür dedi.ben dundendir suruyorum ama cok kötü oldu cok kuzardi maf oldu gaz ayri dert pisik ayri dert
Bide cnm biliyorsundur ama yinede yazayim. Sakin ıslak mendille sürme. Su ve pamuk kullan. Birazda havalandir popusunu. Kıyamam yaaaKizlar lutfen yardimci olun lutfen bizim doktorumuz bize hamazing krem ve travazol krem verdi ikisini karustir poposuna sür dedi.ben dundendir suruyorum ama cok kötü oldu cok kuzardi maf oldu gaz ayri dert pisik ayri dert