- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Iyi fikir cnm. Deniycemçok süt doluysa almıyor benimki de.. biraz boşaltıp verince tutuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi fikir cnm. Deniycemçok süt doluysa almıyor benimki de.. biraz boşaltıp verince tutuyor
Gaz sancısı oluyordur kucağına alıp gazını çıkarmayı deneyinKızlar bişey sorcam ya bebeğim uykuda çığlık atarak ağlıyo ağlaması kısa sürüyo ama içim acıyo sizce neden olabilir
n uybizim kan uyuşmazlığımız olduğu için ilk günden itibaren sarılık vardı.. o yüzden bol bol emzirmem gerekiyordu. en son 17 ye çıkınca hastanede fototerapiye yattık. 1 gece ışın aldı ama emmesi düzenli değil diye bizi 2. gece de yatırdılar. hemşireler eğitim verdi hep.
size tavsiyem mutlaka eğitim alın, birkaç püf noktası var. bana da takviye için mama verebilrisin dedi dr. ama göğüslerinizi sağarsanız sütünüz artar. her iki göğsü de 15er dk mutlaka emmesi gerekiyor. ama ilk zaman emmeleri zayıf olduğu için yoruluyorlar. benimki bir göğüsten diğerine geçerken uyuyakalıyrdu. emmeyi bıraktığında göğüste kalan sütü sağın biberonla verin. ben böyle yaptıkça sütüm arttı hem de karnı doydu mamaya gerek bile duymadım. bir de bi göğsü emip bıraktıktan sonra gazını çıakrın o zaman diğer göğüsten devam ediyor. tokluk hissini gaz da verebiliyormuş.
Ay çok teşekkür ederim deniycemGaz sancısı oluyordur kucağına alıp gazını çıkarmayı deneyin
ben çözemedim cnm çünkü baya geç rastlamıştım bu sayfaya bebeğim biberiniz çoktan alışmıştıPeki çözebildin mi sorunu ya da nasıl cözdün?
Göz icin yapılıyor csnım kuvezde kalan bebeklereyok ilk defa duydum rop muayenesini. nedir o?
Rezene çayı içiyor musun günde bir bardak Bebek içinde senin içinde çok faydalı olur birde gaz için evinizde ilaçta bulunsun kabız olduğunda çok sancı çektiğinde verirsiniz3 saattir gaz sancısı çekiyor bebegim. Alttan üstten ara ara gaz cikiyo kaka da yapiyo ama hala gazı var çıldırıcam...
Canım ben doktora 15 günlükken gittigimde gaz damlası vermedi küçük diyeKızlar bugun 15 günlük olduk gaz sancıları basladı dunden beri ara ara kendini sıkıyo ıkınıyo kızım da hıc olmadı zinco damla aldim bugun Insallah ıse yarar aksamdan beri uyumadı aglıyo
Canım bana nasıl emiyor bakmak gerekiyor takip etmek lazım vs dediler dogru emiyor mu diye. Online ya da eve ziyaret yapıyorlar. Bu iş de ciddi bi sektör olmus instadan baktım birkaç numara ama tabi ne eğitimi almıslar falan bilmek de lazım o yüzden hemen karar veremedim canım
Canım ben doktora 15 günlükken gittigimde gaz damlası vermedi küçük diye
Doktoruna danış istersen
Valla doktorlar bile farklı farklıHer doktor farkli iste ya bana verdi benim doktorum mesela ben kullanıyorum
Gaz olabilir canımKızlar bişey sorcam ya bebeğim uykuda çığlık atarak ağlıyo ağlaması kısa sürüyo ama içim acıyo sizce neden olabilir
canım benim sezeryanmi oldunYazdım yazdim canım :)
Epidual spinal kombine sezeryan oldum 2 gece hastanede kaldık iyi diyelim iyi olsun canim:)
canım benim dereotu ye ben faydasini gordum yaninda kivircik gobekle yiyorum petibor biskuvide sut yapiyor .Bu doktorların hepsi neden aynı dili konuşmuyor. Gaz sancısı bizi de vurdu malesef. Ve o kıvrandıkça çıkarmak için çabaladıkça çok çok üzülüyorum. Benim doktorum öncelikle bitkisel çayı benim yapmamı istedi damladan önce bunu deneyelim dedi. Melisa, rezene, papatya, anason demleyip günde 3çay kaşığı ver dedi 1hafta. Eğer çare olmazsa damla vericek sanırım. Ben de sabah akşam hümana rezene kinyon içiyorum, aslında çıkıyo ama yine var, benden geçiyor sanırım kızlar afedersiniz bende de çok gaz var. Yediklerime dikkat edeyim dedim bugun de sütüm az sanki Allah yardımcımız olsun çok zor.
Kaç gün oldu canım doğum yapalı ılık suyla banyo yap göğsüne yağla masaj yap göğüs basiyla oyna bebeğe kuru kuru ver emsin iner Allah'ın izniyleBenimde Halen sütüm gelmedi kızlar sizde de oldu mu gecikme
Rezene içtim 4-5 gün sancılar başladı. Acaba dedim rezene mi yapıyor. Çok icilmemesi gerekiyomus. Mide spazmı yapıyormuş çok içince.Rezene çayı içiyor musun günde bir bardak Bebek içinde senin içinde çok faydalı olur birde gaz için evinizde ilaçta bulunsun kabız olduğunda çok sancı çektiğinde verirsiniz