2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Benimki de sıçrıyor ama kundak da yaptırmıyor. Elleri kolları açıkta olacak illa ki, yoksa yaygarayı koparıyor. Birkaç defa denedim açana kadar ağlıyor.
Ben yatıracağım yere seriyorum kundağı bazen. Yatırınca sarıyorum. Ama çoğunlukla uyuturken kundak yapıyorum yatırırken kollarını çıkarıyorum hafifçe. Yoksa sizin dediğiniz gibi kollarını çıkarmaya çalışıyor uyurken kendini uyandırıyor bu sefer

Hepatit sadece huysuzluk yapıyor başka bir ya etkisi olmadı. Rotayı ben de merak ediyorum bizim de 1 ayımız var bugün 3lü aşıyı olduk. Sizin nasıldı süreç? Çok yan etki oldu mu? ateş falan
Üçlü aşı çok az ateş yaptı birazda huzursuzluk ben ateşlenmesini beklemeden calpol verdim belkide ondan aşırı bi ateş olmadı. 2. gün tüm etkileri geçti ☺️

Üçlü aşı çok az ateş yaptı birazda huzursuzluk ben ateşlenmesini beklemeden calpol verdim belkide ondan aşırı bi ateş olmadı. 2. gün tüm etkileri geçti ☺️
Evde calpol yok ya 😔 inşallah artmaz ateşi. Hemen etki eder mi aşı bilmiyorum ama mayışık halde şu an doğru düzgün emmiyor bile 2 dk emip uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor

Okulların kapanmasına iki hafta kala doğum iznim bitiyor 😢 benim gibi olanlar nasıl bi yol izleyecek acaba rapor alabilirim inşallah 😢🙏🏻
Benimde karne günü bitiyor. 3 şubatta başlayacağım gibi gözüküyor. Rapor almayı düşündüm ama sanırım sınıf veriyorlarmış . Çocukların dersi boş geçiyormuş. Bu sebeple vazgeçtim 😔 Keşke sınıf vermiyor olsalardı . Ne güzel rapor alıp devam ederdim . Başlamakta zorundayım. Kara kara düşünüyorum nasıl gideceğim diye

Benimde karne günü bitiyor. 3 şubatta başlayacağım gibi gözüküyor. Rapor almayı düşündüm ama sanırım sınıf veriyorlarmış . Çocukların dersi boş geçiyormuş. Bu sebeple vazgeçtim 😔 Keşke sınıf vermiyor olsalardı . Ne güzel rapor alıp devam ederdim . Başlamakta zorundayım. Kara kara düşünüyorum nasıl gideceğim diye
Aynı bende öyleyim ki keyfi değil bu durum bu bebeğin sadece annesine ihtiyacı var Allah yardımcımız olsun bi kapı açsın bizlere 🥹

Evde calpol yok ya 😔 inşallah artmaz ateşi. Hemen etki eder mi aşı bilmiyorum ama mayışık halde şu an doğru düzgün emmiyor bile 2 dk emip uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor
Hiç tedirgin olma o kadar fazla bi ateş olmayacaktır inşallah 🙏🏻 bizde de iki gün uykuya dalış zor oldu bünyeleri çok hassas hemen etkileniyorlar 🥹

Sıçramaktan uyanıyor zaten 😂 ama kundaklayınca da ağlıyor . Uyumuyor . Uyuyorsa uyanıyor 😂 keşke izin verse. Böylece uykuları da uzun olurdu
Bebeğim doğduğundan beri kundaktan nefret ediyor bu yüzden uzun uykuları olmuyordu. İnat ettim ağlasada kundakladım şu an alıştı kundaksız uyumuyor uyku kalitesi arttı resmen

Aynı bende öyleyim ki keyfi değil bu durum bu bebeğin sadece annesine ihtiyacı var Allah yardımcımız olsun bi kapı açsın bizlere 🥹
Keşke biz başlamadan bir gelişme olsa dicem ama meclis kesin bir ay tatile girer yılbaşı tatili 😒 heyet mi alacaksınız siz ? Bizim okulun müdürü de açık arayan çok kötü kalpli birisi. Ders programını iyi yapmam dedi bana geri dönersem eğer 😔

Keşke biz başlamadan bir gelişme olsa dicem ama meclis kesin bir ay tatile girer yılbaşı tatili 😒 heyet mi alacaksınız siz ? Bizim okulun müdürü de açık arayan çok kötü kalpli birisi. Ders programını iyi yapmam dedi bana geri dönersem eğer 😔
Ben branş öğretmeniyim iki hafta rapor alıp sonrasında başlayacağım galiba bizimde öyle çok yardımcı olmuyolar maalesef keşke bi gelişme olsa ama çok zor gibi 😔

Benim de 17sinde bitiyor ama ücretsize çıkacağım mecburen

Kızlar bebegim 3 aylık oldu şiddetli meme reddi yaşıyorum birkaç haftadır nerdeyse sadece mamayla besleniyor ve sık acıkıyor gibi geliyor bana eger uyanıksa saat başı mama istyor acıkıyor 60 cc mama yapıyorum sizin bebekletiniz kaç saatte bir besleniyor eger uyanıksa ? Bu kadar sık acıkması normal mi mama miktarını arttırırsamda içmiyor fazlasını yada kusuyor

Bebeklerinizin üstüne geceleri ne örtüyorsunuz ben kundak yaptığım için uyku tulumu kullanmıyorum. İnce müslin ile kundak yapıyorum. Sonra üzerine 4 kat müslin battaniye örtüyorum. Bir de incecik tek kat sanırım penye battaniyem var onu örtüyorum. Kullandığım şeyler çok ince şeyler olduğu için az mı geliyor diye düşünüyorum. Çünkü emzirmek için kucağıma aldığımda sıcacık olmuyor. Doktorların sıcaklık ile ilgili yorumları geliyor aklıma yeterli diyorum. Ama kendim kalın yorgan kullanırken ona da bi triko battaniye mi örtsem en azından kafam karışık iyice. Oda derecesi 23 24 bu arada
Çok fazla örtüyorsunuz :/ oda derecesi uyurken 23 bile fazla. 21-22 ideali. Kundak yapınca bir müslin yeter üstüne.

Kızlar bebegim 3 aylık oldu şiddetli meme reddi yaşıyorum birkaç haftadır nerdeyse sadece mamayla besleniyor ve sık acıkıyor gibi geliyor bana eger uyanıksa saat başı mama istyor acıkıyor 60 cc mama yapıyorum sizin bebekletiniz kaç saatte bir besleniyor eger uyanıksa ? Bu kadar sık acıkması normal mi mama miktarını arttırırsamda içmiyor fazlasını yada kusuyor
Aynı şeyleri yaşıyorum 3 aylığız asla emmiyor ve saat başı mama istiyor 60 cc mama yetmiyor mu acaba diye düşünüyorum sağmayada vaktim yok belki faydası olur diye giyilebilir göğüs pompası aldım

Ben aşı günü aile hekimimize yazdırdım ama hiç kullanmadım ateşi 38 olmadan kullanmayın dedi doktorum. Zaten çıkmadı ateşi

X