Sağol canım benim hepimize hayırlı olur inşallah bende de var aynı normal doğum korkusu.Hayırlı olsun topiğin canımbebişinde .. yavrumun ilk haberini bugün aldım bende ,ancak doğum erken gelirse yada sezeryan olursa aralık ayı da olabilir (Normal doğum fobisi olan toy anne )
Hepimiz için inşallah güzel geçer bu süreç. Kaç haftalıksınız canımhadi bismillah diyelim. ben ilk sezeryan ama normalde diretecegim bu sefer.
daha bat gelmedi. ben sabirsiz annelerdenimHepimiz için inşallah güzel geçer bu süreç. Kaç haftalıksınız canım
Adetin gelmeden kac gun once ogrendin hamile oldugunu pekidaha bat gelmedi. ben sabirsiz annelerdenim
Bende bende bat 5 Mayıs ama ben 1 Mayıs da öğrendimdaha bat gelmedi. ben sabirsiz annelerdenim
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kac gun gecti bat in da ogrendin hamile oldugunuMerhaba. Benimde kan testinde pozitif çıktı. İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur. Allah isteyen herkese nasip etsin
7 mayis bat canim bugun kandan ogrendim.Adetin gelmeden kac gun once ogrendin hamile oldugunu peki
insallah canim inşallahAy ne guzwl rabbim bu ay bizede nasip etsin insallah kizlar topik topik geziyorum resmen
Senin değerler kaç çıktı canım7 mayis bat canim bugun kandan ogrendim.
siz gaza getirdiniz zaten beniBende bat 6mayıs ama bugün öğrendim . Heyecanlı sabırsız anneler bizi
siz gaza getirdiniz zaten beni
Yumurtlama zamanını hesapladım ama riske atmamak için adetten sora hergün ilişkiyle hamile kaldımYada ozellikle yaptiginiz bisey varmi yumurtlama takibi yaptinizmi