• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba herkese, Bende adaylığımı koyuyorum bu konuya inşallah hayırlı haberleri vermek nasip olur. Bat:17 mayıs Bugün çatlatma iğnesi olacağım.

Benim bat 12 mayis ben 22 nisanda catlatma ignesi vuruldum canim insallah hamile kaliriz bu ay
inşallah canım bugün akşam çatlatma iğnesini olup yarın dr a gideceğim. inşallah iyi bişiler der

Merhaba hanımlar kısmet olrsa bende bu aya talibim..
2016/ekim 10.haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.. tekrar bebek sahibi olmak istiyorum..
Adetleri hala düne girmesi o yüzden ovu.testi kullandım bu ay.. çift çizgileri gördüm inşallah iyi değerlendirebilmisimdır

Hı seninki kısaymış o zaman benim normalde 30 gunde bır ama bebek istediğim den beri 5 6 Gun gecıyo
evet cnm kısa döngüm benim kızımda da düşünmeye başladığımız zaman 2 ay kadar 5 ,6 gün hep gecikmişti 3.ay hamile kalmıştım inşallah bakalım senin de öyle olur bu ay alırsın müjdeli haberi:dua::anneadayı::KK200:

Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin 16.günü..
hafif pembe akıntım var, sanırım olmadı adet olacağım. )=

selam kızlar kan tahlili sonucunu aldim sonuç beni yanıltmadı malesef negatif sıfırın altında cikti değerim adet günümde yarın olsaydı az da olsa bir şeyler olurdu herhalde:KK64:

merhaba kızlar :) bugun genetil tahlil sonucumu aldım. pıhtılaşma cıktı corasprin verdi.bugun başladım korunmadık bu ay ama yınede gun takıp etmedım cok fazla bısey olmadı. yineden bir ümit bekliyorum adet tarihimi inşallah aranıza katılacağım

Back