Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar kısmet olrsa bende bu aya talibim..
2016/ekim 10.haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.. tekrar bebek sahibi olmak istiyorum..
Adetleri hala düne girmesi o yüzden ovu.testi kullandım bu ay.. çift çizgileri gördüm inşallah iyi değerlendirebilmisimdır
Selam kızlar bende cumartesi yaptırdım test 620 çıktı değerim, henüz ultrasona gitmedim yakında gideceğim inşallah. 22 aylık oğlum var ona kardeş gelecek nasip olursa artık aranızdayım
evet cnm kısa döngüm benim kızımda da düşünmeye başladığımız zaman 2 ay kadar 5 ,6 gün hep gecikmişti 3.ay hamile kalmıştım inşallah bakalım senin de öyle olur bu ay alırsın müjdeli haberi
selam kızlar kan tahlili sonucunu aldim sonuç beni yanıltmadı malesef negatif sıfırın altında cikti değerim adet günümde yarın olsaydı az da olsa bir şeyler olurdu herhalde
merhaba kızlar :) bugun genetil tahlil sonucumu aldım. pıhtılaşma cıktı corasprin verdi.bugun başladım korunmadık bu ay ama yınede gun takıp etmedım cok fazla bısey olmadı. yineden bir ümit bekliyorum adet tarihimi inşallah aranıza katılacağım
Selam kızlar bende cumartesi yaptırdım test 620 çıktı değerim, henüz ultrasona gitmedim yakında gideceğim inşallah. 22 aylık oğlum var ona kardeş gelecek nasip olursa artık aranızdayım