2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Sagdıgımda da doymuyor ama sagdıgımda ön sütte son sütte geliyordur ama sagdıgımı içse bile ardına mama istiyor doymuyor ben çözemedim bu işi acaba sütüm doyurucu degil mi 😂
Bunu bende düşünüyorum düzgün beslenemediğim için olabilir mi acaba süt kalitesi iyi değil 😅 Solgar ın emziren anneler için damlası varmış onu alacağım birde

Bunu bende düşünüyorum düzgün beslenemediğim için olabilir mi acaba süt kalitesi iyi değil 😅 Solgar ın emziren anneler için damlası varmış onu alacağım birde
Evet onu bende duydum ben milkin kapsülünü bide gegi çayını aldım tavsiye ederm memnun kaldım biraz daha arttı onları kullanınca solgarsan daha uygun fiyatlı ve temiz içerikli ama tabi tek başına takviye yetersiz kalıyor iyi beslenemeyince

Evet onu bende duydum ben milkin kapsülünü bide gegi çayını aldım tavsiye ederm memnun kaldım biraz daha arttı onları kullanınca solgarsan daha uygun fiyatlı ve temiz içerikli ama tabi tek başına takviye yetersiz kalıyor iyi beslenemeyince
Yaa çok teşekkür ederim bakıyorum hemen Solgar pahalı geldi banada gerçekten

Konuşmaları gördüm de benim de şubatta iznim bitiyor memurum ufak bir ameliyat olacağım safra kesem alınacak taş olacağı için 1 ay heyet raporu alacağım sanırım heyet raporu alınca maaş kesiliyor mu

Konuşmaları gördüm de benim de şubatta iznim bitiyor memurum ufak bir ameliyat olacağım safra kesem alınacak taş olacağı için 1 ay heyet raporu alacağım sanırım heyet raporu alınca maaş kesiliyor mu
Hayır kesilmiyor maaş ücretsiz izne ayrılmamak için heyet raporu da alınabiliyor. Geçmiş olsun bu arada

Mamaya alışan bebekleri tekrar tamamen memeye döndürmek zormuş zaten mama tokluguyla anne sütü toklugu farklı oluyor sanırım . İlk başlarda çok canımı sıkıyordum ama artık kabullendim bebegim doyuyor besleniyor bir şekilde büyüyecek azda olsa anne sütüde alıyor en azından diye kendimi avutuyorum kabullenin e daha kolay oluyor 😊
Kesinlikle öyle Allah evladını emzirmek isteyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Bebeklerinizin üstüne geceleri ne örtüyorsunuz ben kundak yaptığım için uyku tulumu kullanmıyorum. İnce müslin ile kundak yapıyorum. Sonra üzerine 4 kat müslin battaniye örtüyorum. Bir de incecik tek kat sanırım penye battaniyem var onu örtüyorum. Kullandığım şeyler çok ince şeyler olduğu için az mı geliyor diye düşünüyorum. Çünkü emzirmek için kucağıma aldığımda sıcacık olmuyor. Doktorların sıcaklık ile ilgili yorumları geliyor aklıma yeterli diyorum. Ama kendim kalın yorgan kullanırken ona da bi triko battaniye mi örtsem en azından kafam karışık iyice. Oda derecesi 23 24 bu arada
Ben 22.5 23 derece de kendim yorganla yatıyorum onada yorgan ortuyorum muslinler falan ince yani terlemedigi müddetçe yorgan iyidir bence

X