- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Evet cnm bu cuma. Seninde takibindeyim. Ins hayirlisiyla atlatim paylasirimcanım benim cumaydi dimi dogum
kavusma gününüz inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun bidaki cuma da rabbim nasip ederse bizim günümüz olacak
Nüfus cüzdanına yine Zümra Elif diye yazdır bence canım. Sırf süslerde yanlış diye o şekilde yazdırmana gerek yok ki. Sesleneceğin ismi yazdır yani sonra çocuk okul hayatının ilk yıllarında karmaşa yaşıyor.kizlar gorumcem kapi susu yaptirdi afisler yazilar
zümra elif dedik aylardir
elif zümra yazdirmis süslerine
iadede yok boyle yazacak artik..
önemli olan sağlıkla gelsin kucagimiza biz yine zümra elif deriz
Senin ki azmis17de benden
Yakınız senle yoldaş20 kiloda benden
Valla yalan soylemıcm ben yedım oglum sureklı acBenden de 20 kilo ama son ay ödem oldum ve son iki ayda 10 kiloya yakın aldım nasıl oldu anlamdım yemiyorum da fazla yine de şükür bebeğim doğsun hepsi verilir
Yeri rahat annesi:)39+4 oldum bile halen karnimda kizcem
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımızaüç gun sonra takvimin doluyor canım benim
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
Canlar merhaba sezeryan doğumda alttan hiç muayene ediliyormu birde birşey takılıyor muş o nasıl oluyor adı aklıma gelmedi şimdi lavabo ihtiyacı için
Benim gittiğim hastanede de bu ay zamlanmış fiyatlar ama biz gidip konuştukDogum parasına da yılbası zammı gelmis moralim de bozuk bugun
yesa sesin solugun pek cikmiyor nasilsin bakalim agri sanci varmi ?
Valla bu saatten sonra hastanede degısemıcem dogum da konusmayı denıcem esıme de diyemedim birden bire 300 fark gelmis bı de benim durumum sıkısık esim işsiz emekliBenim gittiğim hastanede de bu ay zamlanmış fiyatlar ama biz gidip konuştuk
Gebeliğin başından beri geldiğimizi doğumun yakın olduğunu ve bu farkı ödemek istemediğimizi söyledik tamam dediler. Bi şansınızı deneyin derim
Benimkı erkek ama beklıyorum canım daha 40 a kadar Dogmaz sanırım bu gidisleOcak bebekleri nazlı cıktı gercekten özellikle kızları kimisi gününü bekliyor kimisi gününü gecti ama keyfi yerinde takılıyor ayın 15nden sonra patır patır dökülcekler bence artık
Bize Ocak ayının ilk haftası doğum yapanlardan fark almayacağız dedilerValla bu saatten sonra hastanede degısemıcem dogum da konusmayı denıcem esıme de diyemedim birden bire 300 fark gelmis bı de benim durumum sıkısık esim işsiz emekli