2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yarin ikimizinde kontrolu var. Hayirli haberler alırız inş.
Gelsin artik basba birsey istemiyorum migdem cok eksiyo agrilar kasilmAlar baskilar allahim bir avazda kurtarsin bizi anlamayalim bile okadar agri oldu bari dogururken rahat edelim saka bir yana allah ne takdir ettiyse o olur ins hayrlsyla yarin gidelim belkide dogurur doneriz :KK66:

İyi geceler kızlar,heyecan dorukta yarin 7.30 8.00 gbi hastanede olacağım allahın izniyle o gün geldi artik,değişik duygular hissediyorum heyecan,korku,sevinç
Spinal sezeryan olucam dualarinizi esirgemeyin iyi ki varsiniz en kısa surede görüşmek üzere saglicakla kalın ...
Doğum yapacaklarin Rabbim yardımcısı olsun,kucağına alanlar bir omur boyu mutlu mesut büyütsün

İyi geceler kızlar,heyecan dorukta yarin 7.30 8.00 gbi hastanede olacağım allahın izniyle o gün geldi artik,değişik duygular hissediyorum heyecan,korku,sevinç
Spinal sezeryan olucam dualarinizi esirgemeyin iyi ki varsiniz en kısa surede görüşmek üzere saglicakla kalın ...
Doğum yapacaklarin Rabbim yardımcısı olsun,kucağına alanlar bir omur boyu mutlu mesut büyütsün
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz alırız inşallah
duamda kalbimde seninle

Gelsin artik basba birsey istemiyorum migdem cok eksiyo agrilar kasilmAlar baskilar allahim bir avazda kurtarsin bizi anlamayalim bile okadar agri oldu bari dogururken rahat edelim saka bir yana allah ne takdir ettiyse o olur ins hayrlsyla yarin gidelim belkide dogurur doneriz :KK66:
Ay inş. Belki doguma alirlar diye çantalar kapida duruyoo. Okadar istiyorum yani

Tabiki geçecek cnm.

Cnm nezaman gidcek bu kv. Biz catladik burda. Ama gecicek üzülme. Senin yaran iyilesek, bebegin yeni dünyasina alısacak, esinde anası olmayına meeee' ler. Yasamış biri olarak sabır...
Canım diğer hafta gider ama tekrardan gelecekler hemde cümbür cemaat :KK43:
Neyse şimdi gitmesine odaklanayım
Geleceklerine sonra üzülürüm :KK43:

Herkese merhaba, benim de tahmini doğum tarihim 29 Ocak. Keşke daha önce forumla tanışsaydım. Ne kadar güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz, heyecanlarınızı ortak yaşamışsınız. Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Yapacak olanlara da kolay doğumlar diliyorum. 2 gündür baya eski sayfalara gittim. Maalesef birbirimizin hayatına özeline saygı duyamıyoruz, herkes kendi yaptığı ve bildiğini en doğru sayıp sürekli akıl vermeye çalışıyor, kendi fikrini başkalarına empose etme derdinde. Sözüm lohusalık döneminde müdahele etmeye calışan akraba tanıdık vb şahıslara. Sürekli müdaheleye maruz kalan anneler lütfen hayatınızın en güzel anlarında kafaya takıp bu günleri kötü hatırlamayın. Bu insanlar maalesef sadece lohusa döneminde değil, akraba ilişikilerinde değil heryerdeler, iş hayatında, komşuluk ilişkilerinde, sokakta heryerde var. Değişmelerini bekleyemeyiz biz bakış açımızı değiştirmeliyiz. Bence mutluluğın sırrı kimseden onay almadan yaşamakta. Müdahele etmeye çalışan insanlara cevap vermeden, yanlış gördüğü hareket veya fikirlerini savunmaya gecmeden, değer verip açıklama ihtiyacı görmeden ben iyiyim böyle demekte. Israrcıysa herkes kendi işine baksın diyebilmekte. Bilemiyorum belki şartlar farklıdır veya henüz yaşamadım belki lohusa psikolojisi de kafanıza takmayı sağlıyordur ama lütfen kafaya takıp kendinizi üzmeyin. Hayatta en değerli şey insanın kendisinden başka birşey değil. Yarın doğum yapacak arkadaşlar yazılarınızı görünce heyecanlandım, dualarımız sizinle. Eminim hersey çok güzel olacak. Sevgiler

X