hayırlısı olsun canım benimSelam kızlar 40+4 oldum ama bebegimin basi hala yerlesmedi.Yarın hastaneye gidiyorum. 9 da son kez muayene olucam eğer bebeğimin başı hala yerleşmemişse doktor epidural sezeryan ile alıcak...Dualarinizi eksik etmeyin...
Benim kaynanam ve eltim birlikte yaşıyorlar yan sokakta ben evde yalnız doğum bekliyorum.herseyime kendim koşuyorum.ruyamda yalnız doğuma gittim diye anlattım.saka gibiler yalnız gitme sakın bizi ara ben gelirim dedi KV sonra eltim girdi lafa ben gidiyim yanında diye sonra ikisi başladı tartışmaya yok ben gidiyim ben gidiyim diye.Bide döndüler bana sen seç kim gelsin dediler.bende tüm mahalle de gelse çocuk benden çıkacak dedim.bi anda kıymete bindim hala gulesim geliyorHastaneye gelme dersem varya kiyameti kopartir ne güzel sen diyebiliyorsun
Demekki vakti zamaniymis stres yuzunden gelmez sakin stres yapma diyorlar da :) sende stres diyorsun hayirlisi bakalimBebeğim 2890 doğdu , tetikleyen şey stres derim bana sorarsan
Ya şaka bir yana hanı net olarak birşey söylemem kesinlikle yanlış olur ... :)
Evet canım sensenin sezeryan mı olacak?
Allah yardımcın olsun canım inş bi an önce alırsın meleğini kucağına :)
Canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rica ederim ne demek korkma hiç birşey hissetmeyeceksin 10 dk sürmeden bebeğin kolların da olacak hayırlı haberlerini bekliyorum insallahCvbin için saol bitanem. Bu hafta olucam bende. Heyecan dorukta. Ilkimde szryandi ama geneldi. Bu spinal olcak. Cok telaşlıyım
Zorluğunu çok yaşamış ama baba öyle iyi ki anne, baba, kardeş, arkadaş hepsi demek eşim için. Annelik doğurmakla olmuyor dedikleri bu durum işte. Rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasın.Hayırlısı canım esin için zor bir durum ama senin kafan rahat :)
Hani 9 ay dolmus 39 dan sonrasini gun gecmis kabul ediyor benim mantik nedenseAsk olaun gunum gecmedi dahabi hafta daha beklerim dio
ya benim ki de gelmiyor, sali gunu kontrolum var dr belirti yoksa persembe suni sanci veririm dedi.. olmadi sezeryan olacak cunku ben 41.hafta yA kadar beklemek istemiyorum, eger gelmez ise 40+1 de alinmis olacak.. size tarih verdiler mi?Canım sancim hep 70lerde ama rahim ağzı etkilenmiyor diye yalancı diyorlar sürekli bu hafta hep ağrıyla geçti ya bir türlü kanama su falan gelmedi gelsede gitsek artık
Sağ ol canım bende doğumda bütün kkya dua edicem ne de olsa bir takvim ayı yaşadık paylaştık sizlerle
gunumuz ayniymis.. benim de 39+4 sanki zaman durdu akmiyor gibi..İyi akşamlar kızlar bende 39+4teyim. Yarın ogleden sonra doktor randevum var bakalım nazlı kızımda bi gelişme varmı?
Allah hepimize bebişlerimizi sagsaglim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah
Valla aynen öyle biz biran önce gelsinler diye bekliyoruz ama onların gelecekleri, zaman belli inş saglıkla kolaylıkla gelsinler inşgunumuz ayniymis.. benim de 39+4 sanki zaman durdu akmiyor gibi..
41.haftayi beklemeyi dusunur musun, benim kafam cok karisik.Valla aynen öyle biz biran önce gelsinler diye bekliyoruz ama onların gelecekleri, zaman belli inş saglıkla kolaylıkla gelsinler inş
Ben hep normal dogum olsun istedim doktorda oyle bişiy olursa bekletmektem yana sanırım bakalım yarın ne der. ama emin de olamıyorum içimden biran once saglıkla kucagıma alıyım istiyorum. Gecen hafta gittigimizde henüz tam kanala girmemişti inş bu hafta girmiştir. Sezeryanın sonraki zorluklarından korkuyorum. Allah hepimize bir avazda normal dogumla bebeklerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin41.haftayi beklemeyi dusunur musun, benim kafam cok karisik.
Hic gozden kacacak gibi diilim. Gununu doldurab sayili insanlardanim sanirimHani 9 ay dolmus 39 dan sonrasini gun gecmis kabul ediyor benim mantik nedensesaglicakla dogumlar cok onemi yok bir iki gunun acaba kacirdim mi diye dusundum
hayirlisi olsun hakkinda insallah. ben de normali cok istiyorum ama hala benim ki de yerlesmemisti. biz avaz da kurtuluruz insallah...Ben hep normal dogum olsun istedim doktorda oyle bişiy olursa bekletmektem yana sanırım bakalım yarın ne der. ama emin de olamıyorum içimden biran once saglıkla kucagıma alıyım istiyorum. Gecen hafta gittigimizde henüz tam kanala girmemişti inş bu hafta girmiştir. Sezeryanın sonraki zorluklarından korkuyorum. Allah hepimize bir avazda normal dogumla bebeklerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin
Amin canım inşallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebişlerimizihayirlisi olsun hakkinda insallah. ben de normali cok istiyorum ama hala benim ki de yerlesmemisti. biz avaz da kurtuluruz insallah...
Ins. Cnm. Allah razi olsun. Yarın son kontrol var. Bugün uyumamak için bir nedenim var hic yoksa :)Canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rica ederim ne demek korkma hiç birşey hissetmeyeceksin 10 dk sürmeden bebeğin kolların da olacak hayırlı haberlerini bekliyorum insallah
Yarin ikimizinde kontrolu var. Hayirli haberler alırız inş.Benimde yarin kontrol var bakalim nezaman gelmek isticek benim nazli kiz gelsinde rahatliyim bu agrilardan kurtlyim :)