- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
aynen bende bugece uyuyamadimYine uyuyamayan ben
turk filmi izledim oda bitti canım sıkılıyor uykum var ama yatamiyorum maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende bugece uyuyamadimYine uyuyamayan ben
Hayirli olsn canim ins bizde hemen dogururuz :)Kızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
Aynen mesela ben nisan geldi diye gitmezdim sanırım :)
Özel dikkat ettiğin yaptığın bir şey var mı son zamanlarda özellikle :)
Ben yurtdisinda yasiyorum ve kv ile annem ikisi birlikte geldiler, daha dogum olmadi ama güya bana yardim edecekler, biri bi koltukta digeri oteki koltukta butun gun tv seyrediyolar saka gibi, hizmet etmekten canim ciktiBanada sabır dileyin kv görümce kocası Bebeği yoldalar geliyorlar 2 gün burda kalacaklar allah bana da sabır versin bugun beni aramış diyor ki Allah biliyor ya sen çocuğa bakmazsın diyordum hatta damada bile söyledim sen beni utandırdın hayır çocuğa bakmazsın ne demek ya bu nasıl bir şuursuzluk gelmeden zıplattı sinirlerimi
Opmek nedir yaaa yeni dogmus bebek opulur mu hic, nasil bi dusuncesizlikCsnım hiç birşey demek istemiyorum artık o kadar yoruldum ki gelmiş çocuğu öpeyim mi diye soruyor prematüre sınırında doğmuş bir haftalık çocuğu öpecek hayır tabi ki öpme dedim ters ters bende kimse ile uğraşacak halim Yok gerçekten su 2 gün geçsin ve gitsin tek istegim bu Eger günaha giriyorsam da allah beni affetsin
Bizdeki durumda ayni isin kotusu bizde kendi annemde ayniCanım mesajımı yazarken takmıyordum ama aksama doğru çıldırtmaya başladı
Sütün yok sütün yok
Bebeğin zayıf
Oda soğuk evimiz merkezi sistem ve kışta bile tişört giydiren cinsten
Bebek hasta olacak
Sen hasta olacaksın diye diye bebeğim öyle huzursuzlandi ki
Herhalde sütümden felan
En son şekerli şu yapayım diyordu
Ben cevabını veriyorum ama yine de sinir etmeye yetiyor sağolsun
Ben eşimin hatrına tahammül etmeye çalışıyorum ama ayıp ediyor gerçekten
Sürekli aynı şeyleri tekrar ederek
Anne sütüm var diyorum yok diyor
Bebeği emzirmeyi bitirince ahh aç diyor
Şekerli suya direk hayır dedim asla ne şekerli suyu dedim
Bide sürekli hasta olacaksınız deyince anne neden olalım güzel şeyleri düşünelim güzel olsun diyorum ama ilk gün olmasına rağmen yetti
İnşaallah en kisa vakitte toparlarim da kimseye ihtiyacım olmaz
Ayy en bombası da normalde bize gelince asla bana yemek yaptirmaz kendi evi gibi her istediklerini yaparlar oldu ki benim canım birsey çekti yapacağım onu bile sorgularlar
anneme diyor ki x hanim aksama ne yapacaksin annemde ben bebekle ve piraye ile ilgileniyorum
Ancak piraye ye bir çorba yaparım
Sende oğlunun sevdiği şeylerden yap ben herseyi yerim dedi ve sonuç aksam yemeğini eşim yaptı
Kayınvalidem televizyon izlemeye gelmiş
Senin adına nasıl sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insKızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
Günaydın canım çok şükür gündüz iyiyim ama akşam başlıyor sabaha kadar inliyorum adeta bacak sırt bel ağrısı baskı her şey var tahminimce salı ya da Çarşamba gelecek icime öyle doğuyor inşallah canım hepimiz bir avazda inşallahB Belkibiumut
canım benim nasılsın dogurdun mu?
seni merak ettim ..
agrilari evde cektin inşallah dogumda cekmezsin rabbim bir avazda kurtarsin inşallah
Maşallah canım sana hem sezaryen oldun hemde şikayet etmiyorsun aslansın valla eltim sezaryn oldu 1 yıl yerdeydi kv onu tuvalete götürüp getirirdi bebeği verip alırdı kucağına o kadar nazlı yani o şans hiçbirimiz de yok ama biz olsak hadi yeter kalkın derBEnim gibi sezeryan ile Doğum yapan annişler bugun bir hafta oldu ama hala tam olarak iyileşmedim ara ara sancım oluyor birde otururken falan sıkıntı Yok da yattığım zaman birin den destek almadan kalkamıyorum aynı seyleri yaşayan var mı aranız da bir de sırt üstü yatmaktan sıkıldım yan yatabiliyor muyuz ameliyatlı iken
Kv tamam da görümce artı koca ne ya bunlar neden geliyor ki Allah yardımcın olsun ben karşıyım valla lohusa kadının evine gitmeye kalmaya falanBanada sabır dileyin kv görümce kocası Bebeği yoldalar geliyorlar 2 gün burda kalacaklar allah bana da sabır versin bugun beni aramış diyor ki Allah biliyor ya sen çocuğa bakmazsın diyordum hatta damada bile söyledim sen beni utandırdın hayır çocuğa bakmazsın ne demek ya bu nasıl bir şuursuzluk gelmeden zıplattı sinirlerimi
Valla canım hepimiz dertliyiz bu kv kp konularında insan hiç mi düşünceli olmaz ya ne şansız insanlarız benimkiler de bana karşı öyle milette karşı da ay ben baktım ben büyüttum yardım ettim falan der insan yalan söyleme Allah'tan kork diyemiyor işte kavga çıkarKizlar gercekten bu kayinvaldelerin kalbinin icinde taş mi var nedir ? Ne demek çocuguna bakmazsin ne demek bu bebek kucuk bu kadar gelinini kiskanmak piskopatlik gibi geliyor benim suyum cok azaldi.evde yatiyorum.sabah kp. Geldi dedim galiba kalkamiyorum die yiyecek gonderdi.bi baktim bi tabak ici bos .....tabagim onda kalmis onu gondermis.bi de dio ki .ben camasir yikiodum dogum basladiginda sen arabana binip durusmaya gidip geliyosun.sanki ne yapiosun ne yaptinda suyun azaldi anlamadim.gel beni boğ diyor yani ........annem gekdi sag olsun tum evimi temizledi canim ne istiyorsa pisirdi....... bugun bana yarin ona ........diyorum sadece
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebeğin Allah sanada şifa versin onlar için her şeye değer valaİyi akşamlar hanımlar 3 ocak oglen 12 de epidural spinal kombine sezaryen oldum oğlum çok iyi çok şükür. Her iki doğum turunu de yasamis biri olarak şunu soyleyebirim ikisinin de çok zor olduğu zamanlar var. ŞuAn çok fazla detay veremiycem ama sezaryen konusunda en iyi yaptığım şey epidural verilmesine izin vermek oldu. Ameliyat sonrası uyuşukluk geçtikten sonra yeniden epidural verdiler sırtımdaki kataterden. Normal agrikesiciler çok da ise yaramıyor. Onun sayesinde ağrıların çok az kısmını hissettim. İlk kalkış zor sonrasında siz kalkmak istiyorsunuz zaten.2 gece yattım. Bugün eve ciktik suan wc ye kendim kalkıp gidebiliyorum tabi korka korka :) buna da sukur. Biraz daha toparladiktan sonra daha pozitif şeyler yazabilirım çünkü agrilarim henüz çok taze:)))
Kızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
Neden uyuyamıyosun canım bebek zaten saatlerce uyur emzir iyice bırak beraber uyuyun işte kimseyi de kabul etme kapat kapınıArkadaşlar uykusuzluk düşünme yetimi bozdr sanki kendimi mutsuz hissetmeye başlıyorum ilk çocuğunu büyütmüş arkadaşlardan destek bekliyorum bugunler de geçecek uyuyabilecek miyim kesintisiz 3 saat. Şükürler olsun rabbime verdiği harika için onun için 24 saatte uykusuz kalırım. Fakat kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum herkese satasiyorum esim işe gidecekti o uyudu butun gece kv ile baktık. Ama eşimi acaip kıskandım sanki niye uyudu diye resmen sataşmak istedim onu uyandırıp
Canim gozun aydin tekrar anne gerilince bebek cok huysuzlanio sutun olmasa gogsun dugumlenmez sutun var demek ki ;sakin sekerli su verdirme bebege su bile verilmio onun minicik bobregi nasil suzecek sekerli suyu nasil cahil bu insanlar aklim almioyor hic gelmeseler keske seni germesine izin verme esinle konus o halletsin.bu sorunu. benim kv de eltimin dogumunda bu cocuk bi garip eli yuzu uzayli gibi ozurlu gibi demis cocuk sadece beyaz tenli ve sarişin ama benim eltim super bir kadin kulaklarini tikiyor ve bu patavatsizliklari duymuyor kale almiyorum ki ben onlari normal akilli mantikli bir insan yerine koymuyorum diyor.hayranim kiza ben beceremiyorum çildiriyorum benim kiziminda troidi yuksek cikmisti sadece bunun icin ortaligi havaya kaldirdilar bebek sakat die bakalim bunda ne olaylar yaratacaklar......Canım mesajımı yazarken takmıyordum ama aksama doğru çıldırtmaya başladı
Sütün yok sütün yok
Bebeğin zayıf
Oda soğuk evimiz merkezi sistem ve kışta bile tişört giydiren cinsten
Bebek hasta olacak
Sen hasta olacaksın diye diye bebeğim öyle huzursuzlandi ki
Herhalde sütümden felan
En son şekerli şu yapayım diyordu
Ben cevabını veriyorum ama yine de sinir etmeye yetiyor sağolsun
Ben eşimin hatrına tahammül etmeye çalışıyorum ama ayıp ediyor gerçekten
Sürekli aynı şeyleri tekrar ederek
Anne sütüm var diyorum yok diyor
Bebeği emzirmeyi bitirince ahh aç diyor
Şekerli suya direk hayır dedim asla ne şekerli suyu dedim
Bide sürekli hasta olacaksınız deyince anne neden olalım güzel şeyleri düşünelim güzel olsun diyorum ama ilk gün olmasına rağmen yetti
İnşaallah en kisa vakitte toparlarim da kimseye ihtiyacım olmaz
Ayy en bombası da normalde bize gelince asla bana yemek yaptirmaz kendi evi gibi her istediklerini yaparlar oldu ki benim canım birsey çekti yapacağım onu bile sorgularlar
anneme diyor ki x hanim aksama ne yapacaksin annemde ben bebekle ve piraye ile ilgileniyorum
Ancak piraye ye bir çorba yaparım
Sende oğlunun sevdiği şeylerden yap ben herseyi yerim dedi ve sonuç aksam yemeğini eşim yaptı
Kayınvalidem televizyon izlemeye gelmiş
Gözun aydin canimKızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm