6 gunlukken doktor kontrolumuze gittik, once ben muayene oldum. Dikislerim guzel gorunuyormus, rahmim kuculmeye baslamis. Dikis izlerini giderici krem yazdi doktor. Ayrica ayaklarim cok sis neden dedim, odem sokturucu ilac da verdi, granullu bir ilac, 1 bardak suya 1 olcek karistirip iciyorum sabah ogle aksam, tadi biraz tuhaf ama gecer insaallah odem sorunum. Bebege gelince, isitme testi yapildi, ikisinden de gecti cok sukur. 2. topuk kanini aldilar, cok fena katildi bebegim. Hemsireler o kadar sakin ki cocugu oylece yatirdiklari yerde birakabiliyorlar, nasil son derecesine kadar aglayan bir bebegi kucaklarina alip avutmuyorlar, anlamasi guc. Bu kan bakanliga gonderiliyormus, Allah korusun genetik bir hastalik varsa telefonla ariyorlarmis ve hemen tedaviye baslaniyormus. Aramazlarsa anlayin ki endise edilecek bir durum yok. İnsaallah aramazlar bizi de. Doktor gobegini acti, kurumaya baslamis guzel gorunuyor dedi. Yuzunde hafif sarilik var ama vucudunun diger yerleri iyi o yuzden test yapip bebegin canini bosuna acitmaya gerek yok dedi. Kilosunu tartarken kiyafetlerini cikarmadi, o yuzden tam net bir sey ogrenemedik ama iyi dogum kilosuna gelmis dedi. Doktor pek bir rahat. Esim de fazla pimpiriklidir. Cok sinir oldu doktora. Sanirim baska bir doktorla devam edecegiz.