2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Csnım seninle aynı durumdayım tam olarak birde üstüne sürekli ağlama krizlerim var ki omlardan bahsetmek bile istemiyorum bu gümlerin geçeceğini ümit ediyorum yanımız da ki mucizeler elbette ki herseye değer
Evet gözünden uyku akiyor Allah yardımcımız olsun inşallah. Fotoğraflara bakıyorum da yorgan bir yuz.. gündüz neysede gece uykusuzluk çok fena.. Onlar iyi olsun yeterki de bugün emzirdim 7 buçuk gibi yatmaya geldim yorgunluktan ağladım öyle uyumuşum

Allah'a şükür kötü diyemem ama memeyi almio :KK43: yenidogan anne memesi gibi diye aldim biberonu ama megerse ucu anne memesine benziomus ben az az verio sutu saniodum mememi almadigi icin biberonla vermek zorunda kaldim simdi hiic emmek istemio :KK43: :KK43:
Cnm doğum yaptın mı hayırlı olsun Allahım ayirmasin. Hangi marka biberon cnm verdiğin ? Ben dün biberonla veriyim dedim sözde yeni Doğan akışlı şakır şakır süt akitiyo tabi vermedim. Bugün göğüslerim dolduğu için sağmıştım boşa gitmesin diye kaşıkla verdim . Senin biberon ne

Cnm saatlerce uyur mu :)2 saatte bir emzirmek gerekiyor en az yarim saat emiyor alt değiştir tekrar uyanıyor tekrar uyut derken 2. 2saatlik zaman geliyor. Sarılık olmaması için uzun bir süre 2 saatte bir emzirmek şart d3di doktor
Unutmuşum emzirmeyi canım :KK70: ama sende emzir hemen beraber uyuyun saat kur tekrar kalk zor valla Allah yardımcımız olsun.

Evet gözünden uyku akiyor Allah yardımcımız olsun inşallah. Fotoğraflara bakıyorum da yorgan bir yuz.. gündüz neysede gece uykusuzluk çok fena.. Onlar iyi olsun yeterki de bugün emzirdim 7 buçuk gibi yatmaya geldim yorgunluktan ağladım öyle uyumuşum
Geçecek canım sabır ❤️

Ferayegul canım çok normal buna lohusalık deniyor işte uykusuz geceler dağınık saçlar pijama üstüne yapışır bir süre:) ama gerçekten geçecek çok zor çünkü hiç alamadığın bir düzen benim oğlan tam 2.5 yaşında çok zırhlanmıştım çok uykulu bir bebek olmasına rağmen çünkü bünye alışık değil. Şimdi ikinci gelecek tekrar aynı şeyler ama neler olacağını bildiğim için pskolojimi hazırladım uykusuzluk korkutmuyor da iki evlat arasında dengeyi kurup ikisine de yetmek düşüncesi tedirgin ediyor. Benim oğlan çok bağlı bana yemeğini benden başkasına yedirtmez . Benden başkası ile uyumaz asla. Annemleyim ama kadına elini sürdürmez bezini bile sadece ben. Birde beni ve benim gibi 2 4 çocuklu anneleri düşün moral ver kendine valla bak ciddiyim. Sadece çocuğun ve sen o uyuyunca uyuyabilirsin ki mutlaka uyu hiç bir ise bakma ben o uyuyunca da uyuyamam bırakmaz benimki beni. Inan geçecek bir süre annelik böyle sonra daha farklı şeyler keyfini çıkarmaya çalış ama ağlama sınır bozukluğu moral bozukluğu bitkinlik çok normal ama vallahi geçiyor. Sonra daha keyif alacaksın annelikten:)
Cok sagol canim boyle gecicek denmesi o kadar iyi geliyor ki . 2 çocukla sen daha zorlanirsin tabi Allah sabir versin canim. Dengeyi inşallah kurabilirsin ama şimdiden bunu düşündüğüne göre eminim kurarsın. Büyük dislanmadigini anladığında işlerin daha kolaylaşacaktır. Bir bakmışsın ikisi oyun kurmuş sen kahve iciyorsun o arada . Harika değil mi.

Hee bu arada herkeste olmak zorunda değil tabi ama bende dahil bazı arkadaşlarım da doğum olduktan sonra hem lohusalık hem farklı bir hayata alışma vs esimle sürekli tartışıyorduk uzun bir süre öyle devam etti. Ben zannettim ki babalıkta annelik gibi benim hissettiğim duyguların aynısını hissediyor benim gibi bakacak vs ama olmuyor nihayetinde baba olduğunu daha geç anlıyorlar genel olarak. Ben bitkin uykusuz o bomba gibi uyuyor istediği gibi yemek yiyor bağımlı değil. Öyle hissediyordum ve huzursuzluk yapıyordum. Sonra çocuk biraz byuyunce alıştım ben yani aslında önceliğim evlâdım olduğunu benim uykusuz kalmanın normal olduğunu kabul ettim. Ve çoğu şey normale döndü. Eşim yardimciydi ama olması gerektiği kadar. Şimdi zaten hiç kasmıyorum çünkü ben anneyim annelikte kolay değil artık biliyorum. Tabi ki herkes bir değil ama benim gibi hisseden olursa üzülmeyin geçiyor demek istedim sadece. Ve son olarak erkekler bizim gibi sabırlı değil uykusuzluk açlık onlar için tahammül edilemeyecek şeyler. Biz anneyiz güçlyüz :anne:En Büyük KK
Aynen öyle elinden geldiğini yapıyor Allah razı olsun ama onlarında yetebildikleri alan belli. Gece kalkıp kaç kez nefes kontrolü yapıyorum manyak gibi içgüdüsel olarak bizler daha duyarliyiz Allaha şükür

Cok sagol canim boyle gecicek denmesi o kadar iyi geliyor ki . 2 çocukla sen daha zorlanirsin tabi Allah sabir versin canim. Dengeyi inşallah kurabilirsin ama şimdiden bunu düşündüğüne göre eminim kurarsın. Büyük dislanmadigini anladığında işlerin daha kolaylaşacaktır. Bir bakmışsın ikisi oyun kurmuş sen kahve iciyorsun o arada . Harika değil mi.

Inşallah onlarda geçecek bende ağlayıp cildiracagim zaman zaman her anne gibi. Ne zaman bunalırsan yaz kimse bunalmadan büyütmuyor bak büyüyorlar işte biraz zaman sonra daha rahatladigin en azından uyuyabildigin zamanlar da keyif almaya başlayacaksın aa gülüyor aa dönüyor iletişim kurmaya başlayınca annelikten keyif te alınıyor. Şimdi hem o sana muhtaç sadece ihtiyac görüyorsun biraz zaman sonra bak nasıl keyif alacaksin

Sağol cnm :) sen nasılsın doğum yaklaştı ıyice :)
Heyecanlıyım canım :) 18 ocak kesin tarih olarak belirlendi önce gelmeye kalkmazsa küçük hanım :) doğum yapan annelerimizin yazılarını dikkatle okuyorum şunun şurasında 12-13 gün sonra benzer süreçleri yaşayacağız malum ❤️ Kızın nasıl? dünya tatlısıdır şimdi o yaramaz ❤️

Aynen mesela ben nisan geldi diye gitmezdim sanırım :)

Özel dikkat ettiğin yaptığın bir şey var mı son zamanlarda özellikle :)
Erken doğum riskim vardı zaten canim, 28 haftadan beri risk taşıyordum, çok şükür 36nin bitmesini bekledi kızım, 28. Haftada akciğer gelişim iğnesi olmustum. Doğumdan 1 hafta önce ağdaya gittiğimde ağdayı yapan kadın (1ay önce de gitmistim) genital bölgen şişmiş bence doğum yakın demişti. Bir de son zamanlarda kafası çok aşağıdaydı, resmen hissediyordum. Genital bölgedeki şişlik ve bir gün önce ishal olmam dışında çok ciddi bir belirtim olmadı. Bir de normal doğum yaptığım için sütüm hemen geldi, mucizevi bir şey gerçekten, şimdi ise uykusuz geceler :)

gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ne güzel hersey cok cabuk ve saglikli gelişmiş ve miss kokulunu kucagina almissin ...
rabbim bebeginide senide korusun ailenle musmutlu olun inşallah sağlıkla büyütün
Canimmmmmm çok teşekkür ederim, darısı daha da iyi şekilde sizlerin olsun insallahhh :*

Heyecanlıyım canım :) 18 ocak kesin tarih olarak belirlendi önce gelmeye kalkmazsa küçük hanım :) doğum yapan annelerimizin yazılarını dikkatle okuyorum şunun şurasında 12-13 gün sonra benzer süreçleri yaşayacağız malum ❤️ Kızın nasıl? dünya tatlısıdır şimdi o yaramaz ❤️
Ay canım nasıl tatlı Allaha hergun şükrediyorum. Uyumaya gittiğimde fotolarına bakıyorum. Çok zor bir süreç ama çokta harika. Emek verdikçe daha bağlanıyorsun. Benim sana tavsiyem görüş uçlarına şimdiden bakım yap nemlendir. Benimki cılk yara oldu resmen kanıyor. Birde yanında mümkünse sana destek biri olması iyi olabilir canım.

Ay canım nasıl tatlı Allaha hergun şükrediyorum. Uyumaya gittiğimde fotolarına bakıyorum. Çok zor bir süreç ama çokta harika. Emek verdikçe daha bağlanıyorsun. Benim sana tavsiyem görüş uçlarına şimdiden bakım yap nemlendir. Benimki cılk yara oldu resmen kanıyor. Birde yanında mümkünse sana destek biri olması iyi olabilir canım.
Harika bir duygudur di mi ❤️ Senin bir parçan hatta dünyan o artık :)
Annem kalacak canım sanırım lohusalık bitene kadar kalır. Zaten kv görümce falan yok bende. Annem kız kardeşlerim var :) göğüs ucu dedin iyi ki aklıma getirdin canım başlayayım ben de artık sürmeye. Kalkan rahatlatır mı acaba seni denedin mi canım?

Arkadaşlar uykusuzluk düşünme yetimi bozdr sanki kendimi mutsuz hissetmeye başlıyorum ilk çocuğunu büyütmüş arkadaşlardan destek bekliyorum bugunler de geçecek uyuyabilecek miyim kesintisiz 3 saat. Şükürler olsun rabbime verdiği harika için onun için 24 saatte uykusuz kalırım. Fakat kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum herkese satasiyorum :KK43: esim işe gidecekti o uyudu butun gece kv ile baktık. Ama eşimi acaip kıskandım sanki niye uyudu diye resmen sataşmak istedim onu uyandırıp :KK43:
Cnm melegin yeni dünyasina alısana kadar biraz daha sürecek malesef. Eminim bebişin gündüz uyuyor. Sende uyu o uyuynca iş güç deme. Kendin ve bebegin için

X