Ben çok korkuyorum o yüzden yatamıyorumYa sorma nasıl şişti sağıyorum sıcak su tutuyorum inşallah operasyon geçirmem bu yüzden. Benim yapıştırma canımın acımadığı her pozisyon da yatıyorum doğru mu bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok korkuyorum o yüzden yatamıyorumYa sorma nasıl şişti sağıyorum sıcak su tutuyorum inşallah operasyon geçirmem bu yüzden. Benim yapıştırma canımın acımadığı her pozisyon da yatıyorum doğru mu bilmiyorum
Csnım sanırım Doğum ruhsal olarak hepimizi etkiledi lohusalık süreci hamilelik den daha zormuş onu anladım ben bende herseye takar herseye ağlar oldum Umarım çok çabuk atlatırız bu süreciBende anneme sinirleniyorum cidden güya yardıma geldi ne zaman bebek aglasa basımda ne oldu diyor? Daha yeni dogum yaptım sütüm haliyle ytmiyor yok bu cocugun gazı var anne yok aç ondan diyorum yok gazı var. Sonra bu kadar gergin olursan cocuk ağlar ya bu şaka mı ya? Ben mi deliriyorum yoksa
Hoşbulduk canım özlemişim sizleriOooooo topigi eski kızları gelmiş önce meltem kaya sonra Valentinus. Hosgeldiniz kizlar :)
Kızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
Maşallah harika bi doğum hikayesi, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
Canım çok teşekkür ederim, aminnn Allah ım hayırlısıyla size de nasip etsin, gerçekten çok hızlı oldu ve çok hazırlıksız yakalandim. Allah tan okuduklarim ve duyduklarima uyup ta evde zaman kaybetmedim, yoksa ya evde ya da yolda doguracaktim :)Hayatımin en hızlı normal ilk doğum hikayesi Allahim bana da ver bundan:)
Maşallah maşallah maşallah. Nazarlardan korusun Allahim
Canım çok teşekkür ederim, aminnn Allah ım hayırlısıyla size de nasip etsin, gerçekten çok hızlı oldu ve çok hazırlıksız yakalandim. Allah tan okuduklarim ve duyduklarima uyup ta evde zaman kaybetmedim, yoksa ya evde ya da yolda doguracaktim :)
gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ne güzel hersey cok cabuk ve saglikli gelişmiş ve miss kokulunu kucagina almissin ...Kızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
âmin inşallah,Hayatımin en hızlı normal ilk doğum hikayesi Allahim bana da ver bundan:)
Maşallah maşallah maşallah. Nazarlardan korusun Allahim
aynen bende bugece uyuyamadimYine uyuyamayan ben![]()
Hayirli olsn canim ins bizde hemen dogururuz :)Kızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
Aynen mesela ben nisan geldi diye gitmezdim sanırım :)
Özel dikkat ettiğin yaptığın bir şey var mı son zamanlarda özellikle :)
Ben yurtdisinda yasiyorum ve kv ile annem ikisi birlikte geldiler, daha dogum olmadi ama güya bana yardim edecekler, biri bi koltukta digeri oteki koltukta butun gun tv seyrediyolar saka gibi, hizmet etmekten canim ciktiBanada sabır dileyin kv görümce kocası Bebeği yoldalar geliyorlar 2 gün burda kalacaklar allah bana da sabır versin bugun beni aramış diyor ki Allah biliyor ya sen çocuğa bakmazsın diyordum hatta damada bile söyledim sen beni utandırdın hayır çocuğa bakmazsın ne demek ya bu nasıl bir şuursuzluk gelmeden zıplattı sinirlerimi
Opmek nedir yaaa yeni dogmus bebek opulur mu hic, nasil bi dusuncesizlikCsnım hiç birşey demek istemiyorum artık o kadar yoruldum ki gelmiş çocuğu öpeyim mi diye soruyor prematüre sınırında doğmuş bir haftalık çocuğu öpecek hayır tabi ki öpme dedim ters ters bende kimse ile uğraşacak halim Yok gerçekten su 2 gün geçsin ve gitsin tek istegim bu Eger günaha giriyorsam da allah beni affetsin
Bizdeki durumda ayni isin kotusu bizde kendi annemde ayniCanım mesajımı yazarken takmıyordum ama aksama doğru çıldırtmaya başladı
Sütün yok sütün yok
Bebeğin zayıf
Oda soğuk evimiz merkezi sistem ve kışta bile tişört giydiren cinsten
Bebek hasta olacak
Sen hasta olacaksın diye diye bebeğim öyle huzursuzlandi ki
Herhalde sütümden felan
En son şekerli şu yapayım diyordu
Ben cevabını veriyorum ama yine de sinir etmeye yetiyor sağolsun
Ben eşimin hatrına tahammül etmeye çalışıyorum ama ayıp ediyor gerçekten
Sürekli aynı şeyleri tekrar ederek
Anne sütüm var diyorum yok diyor
Bebeği emzirmeyi bitirince ahh aç diyor
Şekerli suya direk hayır dedim asla ne şekerli suyu dedim
Bide sürekli hasta olacaksınız deyince anne neden olalım güzel şeyleri düşünelim güzel olsun diyorum ama ilk gün olmasına rağmen yetti
İnşaallah en kisa vakitte toparlarim da kimseye ihtiyacım olmaz
Ayy en bombası da normalde bize gelince asla bana yemek yaptirmaz kendi evi gibi her istediklerini yaparlar oldu ki benim canım birsey çekti yapacağım onu bile sorgularlar
anneme diyor ki x hanim aksama ne yapacaksin annemde ben bebekle ve piraye ile ilgileniyorum
Ancak piraye ye bir çorba yaparım
Sende oğlunun sevdiği şeylerden yap ben herseyi yerim dedi ve sonuç aksam yemeğini eşim yaptı
Kayınvalidem televizyon izlemeye gelmiş
Senin adına nasıl sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insKızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm